korek171 - Pią 29 Lip, 2011 Ehhh jak jo żem zapier*dalał z latach 90 na replice merca SL z napędem łancuchowym- to było coś.... - to tak nie mogłem się powstrzymać
Ale panowie to co piszecie - to były piękne czasy które już nigdy nie wrócą.... Jak teraz czytam o Wiśle - pamiętam Kulig, Gryczyński, Świeboda- łezka się w oku kręci
A teraz co- wisła leci z jastrzębiu.....speed555 - Pon 01 Sie, 2011 W niedziele AK Stomil z Debicy zorganizował Superoes, jak zwykle u nich nie brakowało emocji:)
Generalke wygrał wspominany ostatnio tutaj Łukasz Kalicki w 206 RC (na 6-letnich Debicach) i pokonał o 14 sekund (na 3 przejazdach 1km odcinka) miejscowego "matadora" Adama Sidora jezdzacego w RPP w Astrze GSI ze szpera, 170KM, krotka skrzynia, hp sportingu i deszczówkach:) Polecam rownież lekturę komentarzy na akstomil.pl, bo Sidor powiedzial ze przejechal odcinek perfekcyjnie i nie mozliwe ze przegrał
pum - Pon 01 Sie, 2011 hm tam można było tak "z ulicy" przyjść i pojechać? bo wyglądało to zajebiście.Wrobel - Pon 01 Sie, 2011 hehe niebieskie pezoty wjezdzaja prawa strona do rowow to Mortka?speed555 - Pon 01 Sie, 2011 taa to Morton chodził po rowach:)
tak normalnie z ulicy moznabyło jechac:Dpum - Pon 01 Sie, 2011 czemu w mojej okolicy kjs'y to są pachoły na parkingach... Janusz - Wto 02 Sie, 2011
speed555 napisał/a:
Generalke wygrał wspominany ostatnio tutaj Łukasz Kalicki w 206 RC (na 6-letnich Debicach) i pokonał o 14 sekund (na 3 przejazdach 1km odcinka) miejscowego "matadora" Adama Sidora jezdzacego w RPP w Astrze GSI ze szpera, 170KM, krotka skrzynia, hp sportingu i deszczówkach:) Polecam rownież lekturę komentarzy na akstomil.pl, bo Sidor powiedzial ze przejechal odcinek perfekcyjnie i nie mozliwe ze przegrał
Witas jak ukończył pierwszy rajd (a nie był to pierwszy w którym startował) to podsumował; "nie wiedziałem ze w rajdach nie trzeba tak szybko leci"
cos w tym jest, w takich kjs jest 1 km do przejechania i większość idzie tam o wszystko, na styk wyda czy nie wyda... tak taktyka tam się sprawdza... gorzej jak jest do przejechania 70 km oes wtedy zazwyczaj przy takiej taktyce dość szybko się okazuje ze nie wyda matt - Wto 02 Sie, 2011 coś ten link nie bangla, film prywatny Przem_106 - Wto 02 Sie, 2011 Film nie bangla, bo prawdopodobnie jakis dzwonnik nie zyczył sobie umieszczania swoich wyczynow dla szerokiego grona i poprosił o przerobienie filmu bez niego w roli głownej
Ja się natomiast nie dziwie, ze rajd organizowany przez AK Stomil Dębica wygrywa zawodnik na takich własnie oponach speed555 - Wto 02 Sie, 2011 wrzucili ponownie
jarek-malopolska - Wto 02 Sie, 2011 czego brakuje na drugim filmiku ze jest o 24 sek krótszy ?speed555 - Wto 02 Sie, 2011 brakuje niebieskiego lancera jak poszedł miedzy drzewa w przepasc:) pewnie chlopaki z AC kombinują chajs wytargac faldzip - Czw 04 Sie, 2011 13 sierpnia kolejna runda szutrowego pucharu toru slomczyn
asfalty na pohybel! szutry rzondzom!
musze tylko mego szrota poskladac do kupy - kto mi opowie jak sie uzywa spawarki? ziober - Pią 05 Sie, 2011 Od punktu 8
http://toya.home.pl/do_po...9370_manual.pdfGeKo - Pią 16 Wrz, 2011 Z zasłyszanych informacji podobno jutro ostatnia impreza na torze w Tychach. Tor zostaje zamknięty ze względu na hałas, na który się skarżą okoliczni mieszkańcy.