To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

korek171 - Pią 29 Lip, 2011

Ehhh jak jo żem zapier*dalał z latach 90 na replice merca SL z napędem łancuchowym- to było coś.... - to tak nie mogłem się powstrzymać

Ale panowie to co piszecie - to były piękne czasy które już nigdy nie wrócą.... Jak teraz czytam o Wiśle - pamiętam Kulig, Gryczyński, Świeboda- łezka się w oku kręci :<
A teraz co- wisła leci z jastrzębiu.....

speed555 - Pon 01 Sie, 2011

W niedziele AK Stomil z Debicy zorganizował Superoes, jak zwykle u nich nie brakowało emocji:)

Generalke wygrał wspominany ostatnio tutaj Łukasz Kalicki w 206 RC (na 6-letnich Debicach) i pokonał o 14 sekund (na 3 przejazdach 1km odcinka) miejscowego "matadora" Adama Sidora jezdzacego w RPP w Astrze GSI ze szpera, 170KM, krotka skrzynia, hp sportingu i deszczówkach:) Polecam rownież lekturę komentarzy na akstomil.pl, bo Sidor powiedzial ze przejechal odcinek perfekcyjnie i nie mozliwe ze przegrał :rotfl:

pum - Pon 01 Sie, 2011

hm tam można było tak "z ulicy" przyjść i pojechać? bo wyglądało to zajebiście.
Wrobel - Pon 01 Sie, 2011

hehe niebieskie pezoty wjezdzaja prawa strona do rowow ;D to Mortka?
speed555 - Pon 01 Sie, 2011

taa to Morton chodził po rowach:)
tak normalnie z ulicy moznabyło jechac:D

pum - Pon 01 Sie, 2011

czemu w mojej okolicy kjs'y to są pachoły na parkingach... o_O
Janusz - Wto 02 Sie, 2011

speed555 napisał/a:
Generalke wygrał wspominany ostatnio tutaj Łukasz Kalicki w 206 RC (na 6-letnich Debicach) i pokonał o 14 sekund (na 3 przejazdach 1km odcinka) miejscowego "matadora" Adama Sidora jezdzacego w RPP w Astrze GSI ze szpera, 170KM, krotka skrzynia, hp sportingu i deszczówkach:) Polecam rownież lekturę komentarzy na akstomil.pl, bo Sidor powiedzial ze przejechal odcinek perfekcyjnie i nie mozliwe ze przegrał :rotfl:

Witas jak ukończył pierwszy rajd (a nie był to pierwszy w którym startował) to podsumował; "nie wiedziałem ze w rajdach nie trzeba tak szybko leci" :rotfl:

cos w tym jest, w takich kjs jest 1 km do przejechania i większość idzie tam o wszystko, na styk wyda czy nie wyda... tak taktyka tam się sprawdza... gorzej jak jest do przejechania 70 km oes wtedy zazwyczaj przy takiej taktyce dość szybko się okazuje ze nie wyda ;D

matt - Wto 02 Sie, 2011

coś ten link nie bangla, film prywatny :/
Przem_106 - Wto 02 Sie, 2011

Film nie bangla, bo prawdopodobnie jakis dzwonnik nie zyczył sobie umieszczania swoich wyczynow dla szerokiego grona i poprosił o przerobienie filmu bez niego w roli głownej :]

Ja się natomiast nie dziwie, ze rajd organizowany przez AK Stomil Dębica wygrywa zawodnik na takich własnie oponach :lol2:

speed555 - Wto 02 Sie, 2011

wrzucili ponownie

jarek-malopolska - Wto 02 Sie, 2011

czego brakuje na drugim filmiku ze jest o 24 sek krótszy ;P ?
speed555 - Wto 02 Sie, 2011

brakuje niebieskiego lancera jak poszedł miedzy drzewa w przepasc:) pewnie chlopaki z AC kombinują chajs wytargac ;D
faldzip - Czw 04 Sie, 2011

13 sierpnia kolejna runda szutrowego pucharu toru slomczyn :jupi:
asfalty na pohybel! szutry rzondzom! ;D

musze tylko mego szrota poskladac do kupy - kto mi opowie jak sie uzywa spawarki? :>

ziober - Pią 05 Sie, 2011

Od punktu 8 ;)

http://toya.home.pl/do_po...9370_manual.pdf

GeKo - Pią 16 Wrz, 2011

Z zasłyszanych informacji podobno jutro ostatnia impreza na torze w Tychach. Tor zostaje zamknięty ze względu na hałas, na który się skarżą okoliczni mieszkańcy.