Powyższe fotki prezentują deskę od Forda Fiesty Marcina Nivette praz Wojciecha Bbrejlaka, którzy strzelili dacha na Rajdzie Rzeszowskim.
A tak prezentuje się deseczka po zabiegu SPA we Flockart
Po pierwsze Raściak ta deska wyglądała tak bo była już milion razy wyjmowana na szybko i na wolno szyba czołowa i ją ktoś zwyczajnie zniszczył.
Wczoraj kolega mnie poprosił o pomoc i wiozłem z nim tą fiestę z pkt A do pkt B i w punkcie B rozmawiałem o paru rzeczach i chwaliłem Cię bardzo, że genialnie robisz to co robisz i myślę, że jak już zobaczą Twoją robotę (o ile już nie zobaczyli bo samochód wieźliśmy wczoraj wieczorem) to masz stałego klienta na wiele desek rasta - Wto 28 Sie, 2012 To że szyba ją uszkodziłą to się zgadza, ale to że flock schodził palatami z deski i to że była po prostu łysa w huy to już zwykłe partctwo.
System grający za 5 tysięcy to nie jest coś szczególnie szałowego no name - Nie 02 Wrz, 2012
rasta napisał/a:
Skoda Octavia z ałdi o wartości auta
Powiedziała osoba której mody kilkakrotnie przewyższyły wartość auta rasta - Śro 05 Wrz, 2012 Jutro będziemy flokować Roll-bar do 1000 konnego GT-R'a ściągnięty prosto z Japan
Bonczek - Śro 05 Wrz, 2012 Jakoś mocniej się go przykleja (flok) w mocnych samochodach?rasta - Śro 05 Wrz, 2012 Na pewno się mocniej kroi was79 - Śro 05 Wrz, 2012 Dobre, ruły sprowadzać z Japoni M - Śro 05 Wrz, 2012 Po co rzeźbić w gównie jak można kupić gotowy