To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Kubica i F1 2009

mi - Czw 19 Lut, 2009

ja na przykład.
Michał - Pią 20 Lut, 2009

Mi Kubica ?
mi - Pią 20 Lut, 2009

no jakoś tak, ale nie wiem na pewno...
Michał - Pią 20 Lut, 2009

to znalazłem
Cytat:
31-letni Niemiec Nick Heidfeld, partner Roberta Kubicy z teamu BMW-Sauber, przyznał w jednym z wywiadów, że jeszcze nie zapłacił za superlicencję uprawniającą do ścigania się w mistrzostwach świata Formuły 1.
Przed tygodniem Międzynarodowa Federacja Samochodowa (FIA) ogłosiła, że przed rozpoczynającym się 29 marca sezonem MŚ za superlicencje w Formule 1 zapłaciło tylko trzech kierowców. Pozostali protestują przeciwko wzrostowi należności, który wyniósł ponad 500 procent.

Pod koniec stycznia stowarzyszenie kierowców wystosowało specjalny list do władz FIA, w którym skrytykowało podwyżkę cen za dokument uprawniający do startów i domaga się zmiany warunków.
- Ten list chyba wystarczająco dobrze wyjaśnia nasze stanowisko, więc na razie zamierzam poczekać na rozwój wydarzeń. Dlatego jeszcze nie wniosłem regulaminowej opłaty - powiedział Heidfeld.

Aktualnie opłata za superlicencję wynosi 10 400 euro, a do tego należy doliczyć kwotę 2100 euro za każdy punkt uzyskany w ubiegłym sezonie w ramach mistrzostw świata, a także obowiązkowe ubezpieczenie - 2720 euro.

Przy tych stawkach ubiegłoroczny mistrz świata Brytyjczyk Lewis Hamilton z McLaren-Mercedes będzie musiał przekazać na konto FIA blisko 220 tys. euro.

a to odpowiedz kubicy
Cytat:

- To wszystko są brednie !!
Oświadczył Robert Kubica po spotkaniu prasowym którego tematem była sprawa nie zapłacenia za licencje jego kolegi z teamu Nicka "strika" Hajdfelda
- Nie dziwie się że nie zaplacił. Całe zarobione pieniąnse ładuje w filmy erotyczne, dojcze bir, kursy jodłowania i inne. Wydaje mi się także, że troche pozazdrościł mi mojego nowego biznesu otwartego na dolnym śląsku. Nie mam pojęcia jak to się skończy, nie interesuje mnie to. Moim głównym celem na następny sezon to zająć miejsce w pierwszej trójce i zapuścić wąsy.

Powoli wyjaśnia sie sprawa nowego , hybrydowego napędu jaki zastosuje team bmw w przyszłym sezonie. Maciek Makasewicz, główny mechanik zespołu został wsparty przez Piotr'a Wilda ( tłum. Piotra Dzika ) . aktualnie , w pocie czoła razem pracują nad nową bronią teamu jaką będzie system LPG ( tłum. Long Power Gazowanie na maxa )
Prezentujemy jedynie zdjęcie paparazii które krąży na sieci od jakiegoś czasu przedstawiające owych mechaników przy pracy

od lewej. M. Makasewicz, P.Wild ( zdjęcie wykonał . Jimmos Paparazzos )

martin.h - Pią 20 Lut, 2009

:rotfl:

Ale jakby co to Katowice są na Górnym Śląsku ;D

CHRZANEK - Pią 20 Lut, 2009

Michał: a czy w newsach jest coś o Nelsinho Pieqt ??
anjas - Pią 20 Lut, 2009

dobreee Majk!

ale z tym "dolnym śląskiem" to przegiąłeś ;)
I Wrocławianie i Katowicczanie (czy jak to się pisze: Katowicanie, Katowicy, Katolicy?... chuj: mieszkańcy Katowic) Cię pojadą :D

martin.h - Pią 20 Lut, 2009

anjas, Katowiczanie.
Anonymous - Pią 20 Lut, 2009

Majk jest z Wawy, to się liczy - reszta kraju nie jest dla niego istotna :rotfl:
mi - Pią 20 Lut, 2009

AndreXSi napisał/a:
reszta kraju

Pruszków?

Anonymous - Pią 20 Lut, 2009

Peter Wild :jupi: :jupi:
anjas - Nie 22 Lut, 2009

http://f1.wp.pl/kat,1775,...ml?ticaid=178cb

w skrócie: przesunęli czas startu GP Australii. Wyścig zacznie się o 8.00 polskiego czasu a nie o 5.00 jak to było dotychczas.

Nie jest to oczywiście najlepsza wiadomość, bo kiedy wyścig zaczynał się o 5.00 to można było go obejrzeć bezpośrednio po powrocie z Platy, a teraz to chuj wie co zrobić z tymi 3 dodatkowymi godzinami - ani się człowiek nie wyśpi przez ten czas ani więcej nie wybawi w Placie. Bez sensu.

Michał - Pon 23 Lut, 2009

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
GeKo - Wto 24 Lut, 2009

anjas napisał/a:
Panowie, przykra sprawa.
Dziś się dowiedziałem, że Robert Kubica postanowił zakończyć karierę sportową.
Podobno o wiele lepiej czuje się w roli biznesmena. Prowadzi swój zespół kartingowy a teraz otworzył sklep w Katowicach... Podobno ma się w całości poświęcić rozwojowi nowego biznesu...

[url=http://img518.images...vn0.jpg]Obrazek[/URL]

(prawie padłem dziś jak zobaczyłem ten sklep)

He he mąż koleżanki mojej byłej to podobno prowadzi :D Niedaleko dworca to jest.

Anonymous - Czw 26 Lut, 2009

:faja: :faja: :faja: :faja: miesiac temu juz wiedzialem

American team planning 2010 championship entry
http://www.formula1.com/n...009/2/8955.html

Made in America - a brief history of US F1 teams
http://www.formula1.com/n...009/2/8956.html