HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
bob.dsk - Śro 02 Maj, 2012 Ostatnio nie wyważałem Slicków na poznań i nie było źle. Na prostej start/meta jedynie troszkę drgało.pum - Śro 02 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
A pederale mam normalnie wyważyć?
ja wyważam.Anonymous - Śro 02 Maj, 2012 Nie dostałem soboty wolnej kaziu1985pn - Śro 02 Maj, 2012 hmm obok toru poznań znajomy pracuje w firmie obsługującej tiry, zasuwam do nich na wymianę opon moimi pierdzielami
mogą zapytać czy by ogarnęli kilka samochodów bob.dsk - Śro 02 Maj, 2012
kaziu1985pn napisał/a:
hmm obok toru poznań znajomy pracuje w firmie obsługującej tiry, zasuwam do nich na wymianę opon moimi pierdzielami
mogą zapytać czy by ogarnęli kilka samochodów
Jak możesz to dajznać to ja bym się podłączył Bart - Śro 02 Maj, 2012
Czesio napisał/a:
Nie dostałem soboty wolnej
Czesiu, tak na poważnie - serio myślałeś, że się na torze pojawisz?Anonymous - Śro 02 Maj, 2012 Wszystkiego najlepszego Bartuś
Tak , myślałemBart - Śro 02 Maj, 2012 dziękuję rasta - Śro 02 Maj, 2012 Nigdy nie wyważałem slicków.Bonczek - Śro 02 Maj, 2012 Bo ze slickami ludzie są po 15:00 a wtedy Cię nigdy nie ma rasta - Śro 02 Maj, 2012 Teraz to ja jestem w Rucianym-Nida i tyle w tym temacie Anonymous - Śro 02 Maj, 2012
rasta napisał/a:
Teraz to ja jestem w Rucianym-Nida i tyle w tym temacie
dzisiaj widziałem Twoje puzzle...tfu...auto rasta - Śro 02 Maj, 2012 A coś przy nim robili chociaż?Anonymous - Śro 02 Maj, 2012
rasta napisał/a:
A coś przy nim robili chociaż?
Układali już chyba bliżej niż dalej, ale ja się nie znam
bardziej martwiło mnie to, że MINI zdechło... udało się Jakub'owi zreanimować na szczęście naprędce...Miniac - Śro 02 Maj, 2012 Aha - pewnie. Podjechałem i przekręciłem kluczyk w stacyjce by odpalił, następnym razem 'sprzedam' Ci te sztuczkę przez telefon
...albo od razu się przyznaj, że chciałeś bym poznał Twoich rodziców w tym Mamę "fankę Mini"