Bad-i - Czw 23 Gru, 2010 dobra kolejny edit: pojechalem evulcem Polyphony Digital Cup - konkurencj zadnej. Za kazdy wyscig 50 tysi plus za cale mistrzostwo 150 = lacznie ponad 300K...
Teraz rzeczy ktore sa na plus
- zaliczylem Evo dacha
- pojechalem na dwoch kolach
- zayebisty dzwiek
- zakladajac smietniki na tyl mozna poleciec troche bokiem
rzeczy na minust:
- dohamowujac pieknie ustawiasz auto bokiem do zakretu, niestety na wyjsciu zamiast wypychac tyl to auto zamula i nie ma takiego efektu jak w slabszych RWD
- mimo duzej mocy nie da sie pojsc calego nawrotu bokiem
he he kupilem VIIke RSa na stalowkach
- szukam evo IX RS - jakby ktos mial to odkupie was79 - Czw 23 Gru, 2010 za dacha jest trofeum dachowanie
dostałem po przyyebaniu lambordżini w bandę z prędkością >200km/hBad-i - Czw 23 Gru, 2010
106 napisał/a:
522KM/1098kg
koorwa zdlubalem wszystko i mam 499 KM (waga taka sama) o co kaman?
edit: dobra zrobilem remont motoru i jest 525 KonradMK - Czw 23 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
106 napisał/a:
522KM/1098kg
koorwa zdlubalem wszystko i mam 499 KM (waga taka sama) o co kaman?
może źle wystrojony? iQ - Czw 23 Gru, 2010 Bad-i, wymieniles olej?Bad-i - Czw 23 Gru, 2010
iQ napisał/a:
Bad-i, wymieniles olej?
tak wymienilem, zrobilem tuning i sie zdenerowalem. Teraz zrobilem remont i jest GIT - idzie jak zly - lepiej niz VIIIka
koorwa niech ktos sprzeda IXke RSa Bad-i - Czw 23 Gru, 2010 kurde jestem na ekspercie, pierwszy wyscig niemiaszkow. Audi R8 5.2 FSI zrobilo z nich miazge, chyba najlepiej ustawiajacy sie w zakretach samochod
Koorwa najgorsze to to ze do levelu 23 jeszcze duzo a potrzebuje jakiegos race cara (Taka Oreca Puga HDI )bizon - Czw 23 Gru, 2010 co to jest dokladnie za wyscig, co tym slsem zescie na ringu tak pomykali?PiTT - Czw 23 Gru, 2010 jest fajny motyw po aktualizacji
kolędy dorzucili bizon - Nie 26 Gru, 2010 no, to pierwsze starcia w gt5 za mna, 19 zlotych wazonow na koncie
giera miodna, ale czasem zachowanie samochodu jest nieco dziwne, np jak nagle nurkuje do srodka zakretu na wyjsciu. moja honda tak nie robi
no i spec-b - wtf ? ja wiem, ze to po to, zeby pozniej jezdzic dlugie wyscigi, ale ponownie - wtf?Bad-i - Nie 26 Gru, 2010 ja te spec b odpalilem i do tej pory nie wiem o co tam chodzi - mam mu koorwa podpowiadac kiedy ma wyprzedzac ? (i tak nie slucha)Anonymous - Nie 26 Gru, 2010 no niby tak trzeba mu podpowiadać pomijając to że nie słucha można na przykład Zondę wygrać... albo Mazdę Furai
ma ktoś pożyczyć jakiegoś classic race cara którym łatwo się pyka te zawody klasyków z Experckiej (i zawody MR przy okazji z tej samej klasy)?? będę wdzięczny za pożyczenie na jeden wieczór was79 - Pon 27 Gru, 2010
AleX_R53 napisał/a:
ma ktoś pożyczyć jakiegoś classic race cara którym łatwo się pyka te zawody klasyków z Experckiej (i zawody MR przy okazji z tej samej klasy)?? będę wdzięczny za pożyczenie na jeden wieczór
kurde o takie auto to sie już proszę się od tygodnia i ni choojaiQ - Pon 27 Gru, 2010 Hehehe, mi tez takiego auta trzeba was79 - Pon 27 Gru, 2010 same sępy, nikt nie pomoże kolegom