Anonymous - Nie 09 Mar, 2014 a co sądzicie o tym
http://allegro.pl/rower-t...4024574531.html
albo o tym
http://allegro.pl/rower-c...4024210344.htmlPiTT - Nie 09 Mar, 2014 ja tu widze jeden minus... za wielkie te rowery
ile masz wzrostu?
powinienes pewnie szukac cos do 17" lub 46-48cm w zaleznosci od numeracji
osprzet spokowas79 - Nie 09 Mar, 2014 Widze wyrasta następca Martina, wprawdzie na razie teoretyk, ale kto wie Anonymous - Nie 09 Mar, 2014 No przeciez wiesz ze gigantem nie jestem,bedzie ze 167 cm.Masz racje, nie pomyslałem o rozmiarze ramy.Janusz - Nie 09 Mar, 2014 PiTT zna sie na wszystki... Kurwa na wszystkim... Bonczek - Nie 09 Mar, 2014 To ja po prostu dzisiaj rozruszam kości i sobie zrobię przejażdżkę kamil - Nie 09 Mar, 2014 No ja dzisiaj odbieram swój rower:
Rama Felt duraluminium podwójnie cieniowane
Widełki Felt Carbon
Kierownica Ritchey WCS
Sztyca Ritchey WCS
Siodełko Selle Italia
Koła Mavic
Piasty Mavic carbon
No i cały na najwyższej grupie Shimano Dura Ace 7800, Łańcuch Shimano Dura Ace, Łożyska w korbach SKF.
Ogólnie waga ok 7,5 - 7,8 KG
Jaram się strasznie teraz trzeba ogarnąć buty z blokami i do dzieła Bart - Nie 09 Mar, 2014 no niestety, kolejny temat: PiTT - Nie 09 Mar, 2014
Janusz napisał/a:
PiTT zna sie na wszystki... Kurwa na wszystkim...
nie, tylko tym czym sie interesuje
wszechobecnosc debili mnie poraza PiTT - Nie 09 Mar, 2014 po chuj wchodzicie w temat rowerowy?
wypierdalac marudy Janusz - Nie 09 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
wszechobecnosc debili mnie poraza
nie wiem czy ten zwrot był personalnie do mnie, czy nie.PiTT - Nie 09 Mar, 2014
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
wszechobecnosc debili mnie poraza
nie wiem czy ten zwrot był personalnie do mnie, czy nie.
nie byl, chodzi mi o ludzi w sklepach... nic sie od nich nie dowiesz, wiec jedyny sposob to samemu wdrozyc sie w temat... zreszta tak jest ze wszystkim
w zyciu bym Cie nie obrazil ani nikogo z forum Jakarti - Nie 09 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
w zyciu bym Cie nie obrazil ani nikogo z forum
ty chooju! Bonczek - Nie 09 Mar, 2014 30km rozruchowo zrobione, za 2h grilll, ahhh już prawie wiosna leszq - Nie 09 Mar, 2014 rabarbar, to zależy jakie kto ma wymagania....i saldo na koncie.
Możesz kupić rower za 1000zł, albo za 30 000 zł. Jeśli chcesz rower z ramą amortyzowaną (tzw. full) to cena automatycznie leci sporo do góry, ale przyjemność z jazdy na rowerze z pełnym zawieszeniem jest zayebista. Na rynku jest ogromny wybór sprzętu, ale prawie wszystko poniżej 10 000zł klepane jest w Azji.
PiTT, ten Cube ltd. bije wszystkie inne które tu wrzucałeś. Z przodu przynamniej porządny amortyzator, przerzutka tył XT, reszta już dupy nie urywa. Hamulce to jest shimano alivio etc.