To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Michał - Pon 25 Lip, 2011

bardzo podoba mi sie moment 0:45-0:46 jak pan w odblaskowych paskach strzela latare ze swojego kalosza w opone lanka :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Barejka - Wto 26 Lip, 2011

Michał, tez na to zwrocilem uwage :rotfl: :rotfl:
Wrobel - Wto 26 Lip, 2011

speed555 napisał/a:
Wczoraj jechałem jako pilot KJS Biecki

tez bylem tez jako pilot :jupi: ... faktycznie trasy mega najlepiej sie jechalo szósmy (6,8) :] szkoda tylko ze sie taka obsuwa czasowa robila... no i zapoznanie przez internet to nie jest najlepszy pomysl o_O

Przem_106 - Wto 26 Lip, 2011

Gosc w srebrnej Corsie niezły kozak, poza tym srebrne RC bardzo ładnie, szybko i technicznie.
was79 - Wto 26 Lip, 2011

kurdeniezaklatkowanymautemtobymsiębałtamlatać
Marek23 - Wto 26 Lip, 2011

Takie gadanie. A nie mozna po prostu ciut wolniej jechac,zeby nie bylo na styk.
Kamill - Wto 26 Lip, 2011

was79 napisał/a:
kurdeniezaklatkowanymautemtobymsiębałtamlatać

+1

Wrobel - Wto 26 Lip, 2011

Przem_106 napisał/a:
poza tym srebrne RC bardzo ładnie, szybko i technicznie.

Łukasz Kalicki, pare lat temu jezdzil zolta micra w Mistrzostwach Polski... kozak najszybszy w klasie gosc, czasowo drugie auto na imprezie

speed555 - Śro 27 Lip, 2011

i najlepsze że Łukasz jechał na jakichs 6-letnich Dębicach (chyba Furio)!!!! konkurencja Toyo, slicki itp a on na takich śmieciach zlał chyba 5 subarek i 70 pozostałych zawodników. przegral w generalce tylko z jednym zaklatkowanym STi 1,5 sekundy a ponad połowa odcinków szła po mokrym! Jak dla mnie jest miszcz i najwiekszy zmarnowany talent w PL.
Przem_106 - Śro 27 Lip, 2011

A więc oko mam sprawne :) Kojarze go z micry, poza tym interesuje mnie jego auto. To, że jest dobry to wiadomo, ale wszyscy twierdzą. że RC nie jedzie a On temu zaprzecza. Wiecie coś na temat przygotowania jego auta?
speed555 - Śro 27 Lip, 2011

silnik seria, reczny hudraulczny i chyba bilstein jakis.
ale to nie kwestia przygotowania samochodu raczej, tylko umiejetnosci:) na krakowskim 2005 przyjechał 5 w generalce micrą 1,3 na seryjnej skrzynii, a nie wspomne jaki poziom był wtedy ppzm.

GeKo - Śro 27 Lip, 2011

speed555, Pamiętam ten rajd zajebiście. Stałem w miejcu gdzie widziałem 3 lub 4 dachy pod rząd. Kalicki jako jeden z niewielu się obronił w tym miejscu.
106 - Śro 27 Lip, 2011

a ktore to miejsce? bo jak 2005 to startowalismy wtedy tez micra..
nawet z dobrym skutkiem bo na mecie 2gie w N1.

slynne dachy jeden za drugim to pamietam z krakowskiego 2004.
spadanie do lapanowa (gdzie zaiarko mowil ze nie wazne czy
deszcz czy sucho 200km/h byc musi) i pozniej dla odmiany w prawo

GeKo - Śro 27 Lip, 2011

106, Was też tam ściorało.
Ziarko, Meresiński, ten Łotysz, Kuchar po rowie, Mirek Włodarczyk się tam został, Harlos ledwo sie obronił.
To była chyba meta lotna łapanowa.

106 - Śro 27 Lip, 2011

pamietam :D

to juz za lotna bylo wiec bez strat czasowych