a ING kończy tym samym swoją obecności w F1 po sezonie 2009.
Gaydek - Pon 16 Lut, 2009 No tak, jest to w linku a ING wycofuje się z F1 brzmi bardziej sensacyjnie, więcej osób zajrzy .
OCB z Hondą? Będzie Button & Senna w Honda Mercedes? Gaydek - Wto 17 Lut, 2009 Kubica ma już własną trybunę
TOR HUNGARORING Z POLSKIM AKCENTEM
http://www.tvn24.pl/-1,15...,wiadomosc.htmlanjas - Śro 18 Lut, 2009 Panowie, przykra sprawa.
Dziś się dowiedziałem, że Robert Kubica postanowił zakończyć karierę sportową.
Podobno o wiele lepiej czuje się w roli biznesmena. Prowadzi swój zespół kartingowy a teraz otworzył sklep w Katowicach... Podobno ma się w całości poświęcić rozwojowi nowego biznesu...
(prawie padłem dziś jak zobaczyłem ten sklep)Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 Byyyyyło, co Ty gazet nie czytasz? anjas - Śro 18 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
Byyyyyło, co Ty gazet nie czytasz?
eee... no chyba nie czytam...
nie widziałem...
gdzie było?strick - Śro 18 Lut, 2009
anjas napisał/a:
gdzie było?
Wszedzie Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 Jakiś rok temu w kilku gazetach i serwisach internetowych anjas - Śro 18 Lut, 2009 eee, pewnie tylko w śląskich wydaniach Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 Dolno-śląskich jakby co Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 ale to on na to pozwolil?Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 Naprawde nic nie słyszeliście? Sexshop otworzył koleś który także nazywa się Robert Kubica, ale spokrewniony z kierowcą F1 nie jest.M - Czw 19 Lut, 2009 BO połowa śląska ma na nazwisko kubica