HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
M - Śro 02 Maj, 2012 ogolnie bardzo łaskawa dla opon ja juz sie jarak mimo ze nie jade swoim Gaydek - Śro 02 Maj, 2012 Norauto k. TP
wymiana czterech kół bez wyważania: 35 zł
wymiana dwóch opon z wyważaniem: 50 złkamil - Śro 02 Maj, 2012 dokładnie, temperatura bardzo mnie cieszy przy moich N20. Co do opadów to się nie przejmuje new meteo i M powiedzieli, ze wpadniemy w okno między deszczowe i tak będzie !wiktoch - Śro 02 Maj, 2012
Kamil, spójrz na aktualną prognozę pogody dla Warszawy - podobno nie pada ... a zerknij za okno no name - Śro 02 Maj, 2012 nie pada na pradze
edit:
Właśnie zaczełobob.dsk - Śro 02 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
Norauto k. TP
wymiana dwóch opon z wyważaniem: 50 zł
Jak dzwonilem do Norauto to powiedzieli mi ze wymiana slick 17 na alu 160 PLN za komplet PieQt - Śro 02 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
Norauto k. TP
wymiana dwóch opon z wyważaniem: 50 zł
Dobra cena wymiany bez wyważenia, po tam podjade, bo przed torem sam sobie ogarnekamil - Śro 02 Maj, 2012 nie bój bidy, to tylko opad konwekcyjny no name - Śro 02 Maj, 2012 Chyba nie masz zamiaru bez wyważania wracać do wawy ?EmerytRs2 - Śro 02 Maj, 2012 slickas nie trzeba wywazac no name - Śro 02 Maj, 2012 wszystko trzeba wyważać, chyba że na końcówkach, drążkach Ci nie zależyKenet - Śro 02 Maj, 2012 Sama przyjemność z prowadzenia auta jest mocno ograniczona jak telepie kierownicą. Nie wyważać to można na rajd po uje...ach a nie na Poznań, czy drogi dojazd/powrót.pum - Śro 02 Maj, 2012 z tego co nasz nadworny przekładacz mówił to się nie wyważa slicków bo po prostu nie ma sensu - jak się to nagrzeje, ciut zetrze to wyważenie jest z dupy.PieQt - Śro 02 Maj, 2012
no name napisał/a:
Chyba nie masz zamiaru bez wyważania wracać do wawy ?
Ja mam cale kola na wymiane, wiec drogowe sa wyważonePieQt - Śro 02 Maj, 2012
pumfkp napisał/a:
z tego co nasz nadworny przekładacz mówił to się nie wyważa slicków bo po prostu nie ma sensu - jak się to nagrzeje, ciut zetrze to wyważenie jest z dupy.