Patrząc na to co robicie nasuwa się smutny wniosek - 50% cywilnych furmanek ma deski flokowane po to, żeby ukryć powybuchane poduszki.
Taki kraj, ale klienta trzeba szanować.
BTW, do głupiego Focusa Mk2 deska z jaśkiem pasażera to min. 2Kpln na Allegro.rasta - Wto 24 Lip, 2012 Kokpity do samolotów - flock połączony z hydrografiką.
rasta - Wto 31 Lip, 2012 Link do galerii prezentującej proces przerabiania deski rozdzielczej od dość egzotycznego, przynajmniej dla mnie, samochodu ciężarowego ERF. Oryginale z fabryki deska wyszła z kierownicą po prawej stronie jako, że w innej wersji to auto nie występowało, trzeba było ją przerobić.
Przed:
W trakcie:
Po:
Cała galeria - http://www.facebook.com/m...63048458&type=1Kenet - Wto 31 Lip, 2012 Czy to była oryginalna chińska replika Jelcza?rasta - Wto 31 Lip, 2012 Nie znam się ale mogło tak być rasta - Czw 02 Sie, 2012 Mercedes-Benz W123 Coupe
Lakier mat, żadna folia
Podsufitkę flokowaliśmy na aucie bo nie dało się zdemontować
Anonymous - Czw 02 Sie, 2012 środek bajka , na zewnątrz sraka PiTT - Czw 02 Sie, 2012
masakrycznie wygląda taki klasyczny mecenas zrobiony w "nowoczesnym" stylu
a taki fajny klasyk mógł być
lakier mat, ciemne lampy, felgi w takim wzorze i rozmiarze... to wszystko pasuje jak świni siodłorasta - Czw 02 Sie, 2012 Co kto lubi w realu jest gites.martin.h - Czw 02 Sie, 2012 Taki ciut lepszy wieś tuning rasta - Pią 03 Sie, 2012 Odezwali się szpecie was79 - Pią 03 Sie, 2012 Słaby jest, kumpel ma oryginała z dodatkami (chyba) carlsona,w stanie mint:
M - Pią 03 Sie, 2012 Stare samochody mają coś w sobie (oprócz rdzy), rzeczywiście prawdą jest że mają duszę.was79 - Pią 03 Sie, 2012 Jeszcze środek znalazłem Anonymous - Pią 03 Sie, 2012 No a wy toczyliście bękę z mojej beczki. Teraz mam na oku golfa mk1 , który kiedyś należał do mojego dziadka.