To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

qbica - Nie 10 Lip, 2011

qbus, Was również miło było poznać ;) szkoda że peżoł nie wytrzymał :/
Był to mój pierwszy start więc chciałem przede wszystkim dojechać, nie złapać karnych sekund i poznać auto i swoje możliwości, co w pełni sie udało zrobić :) Jaco bardzo pomagał na prawym, mówił gdzie robie błedy i gdzie trace cenne sekundy, za co bardzo mu dziękuje! :* ;D dzieki temu na odcinku z hopą urwaliśmy 2 sekundy z pierwszego przejazdu, więc jakieś tam postępy z przejazdu na przejazd były :) ogólnie to najbardziej kuleją u mnie dohamowania i na dwoch pierwszych przejazdach za bardzo odpuszczałem w niektorych miejscach, ale będziem trenować ;D

Co do renówki to jeszcze sporo do zrobienia, a w pierwszej kolejności opony i zawias, bo przód jechał gdzie chciał (obuty w 20 letniego michelina z zapasówki z GTE :rotfl: ) a tył jak zaczął podskawiwać po lądowaniu za hopa to podskakiwał aż do zakretu po spadaniu za hopą :rotfl:

PS wielkie podziekowania dla Jaca za załatwienie chlodni na renówke ;D

Jaco - Nie 10 Lip, 2011

To ja też coś skrobnę.

Fajnie było spotkać Klaudię, Kubę i Młodego, szkoda że 106 padła, ale tak to jest.
Z Qubicą jechało się fajnie, z przejazdu na przejazd było coraz lepiej, a ostatni już poszedł bardzo sprawnie. Błędy były, ale nie może być inaczej na pierwszym starcie nowo zbudowanym samochodem.
Żeby robić dobre czasy trzeba czuć autko wiedzieć jak hamuje itp, a do tego potrzebne są kilometry.
Co do 5 to stare gumy i praktycznie seryjny zawias wcale nie pomagały w jeździe, ale przynajmniej wiadomo co trzeba poprawić :>

Dzięki za możliwość posiedzenia na prawym :)

Jaco - Nie 10 Lip, 2011

qbica napisał/a:

PS wielkie podziekowania dla Jaca za załatwienie chlodni na renówke ;D

ja wam dam chłodnie [-X

Wrobel - Nie 10 Lip, 2011

chlodnia mega szkoda ze nie hulala... ale zawsze to kawalek cienia ;D ;D

qbica napisał/a:
szkoda że peżoł nie wytrzymał :/

no szkoda szkoda bo po 1 sie cielismy na setne o generalke trudno :rotfl: , ale qbus mowi ze puki jechal to wszystkie spliti mial na zielono takze nie mielismy podejscia :rotfl:

dojechalem do domu na biegach tylko do przodu(1,3,5) kosmos co sie dzialo :lol2:

a tak pozatym wszystko spoko... troche nie dla mnie ( na torze jak wyjebiesz to wstyd przed Ryskiem :lol2: ) jakos lepiej jak jedziesz jakis smieszny odcinek gdzies dojezdzasz znow cos jedziesz niz to czekanie oszalec mozna... ale i tak jeszcze sie wybiore pewnie nie raz

rowniez iz tudzien Milo bylo poznac ^_^

edit: Sa mistrzowie jest i chlodnia :faja:

pierwszy z lewej Rychu peja ( Jaco, Qbica nie wiem czy zwrociliscie uwage mnie qbus uswiadomil co za goscia przywiozlem :wall: :wall: :jupi: )

qbica - Pon 11 Lip, 2011

Wrobel napisał/a:
a tak pozatym wszystko spoko... troche nie dla mnie ( na torze jak wyjebiesz to wstyd przed Ryskiem :lol2: ) jakos lepiej jak jedziesz jakis smieszny odcinek gdzies dojezdzasz znow cos jedziesz niz to czekanie oszalec mozna... ale i tak jeszcze sie wybiore pewnie nie raz

no to czekanie to jakaś masakra przy takim upale jeszcze, jajka ugotowane... Ale sama konfiguracja toru mi się tym razem bardzo podobała, było szybko, można było coś polatać itp ;D
Gdyby się Wam peżoł nie zyebał to generalka i hostessy bylyby Wasze ;D

qbus - Pon 11 Lip, 2011

no dobrze że mieliście chłodnie :)
Anonymous - Pon 11 Lip, 2011

a wiadomo w końcu kto to organizował?
jarek-malopolska - Wto 12 Lip, 2011

co to za felgi w 106 :>
qbus - Wto 12 Lip, 2011

z XSi... w Saxo urwała się skrzynia po drodze do domu :/ dziura w obudowie. Vlodziu potrzebuje olej :)

Cytat:
a wiadomo w końcu kto to organizował?

ale że co?

O i jest ratowanko na oleju:

żeby rozwiać wątpliwości, trasa wychodziła lewym łukiem do prawego nawrotu.

GeKo - Wto 12 Lip, 2011

qbus, Kuba bierz Millersa tego CRT wyczynowego. w clio się super sprawdza.
qbus - Śro 13 Lip, 2011

CRX... tylko taki wchodzi w grę z racji szpery płytkowej.
GeKo - Śro 13 Lip, 2011

mój błąd, miałem na myśli CRX
speed555 - Pon 25 Lip, 2011

Wczoraj jechałem jako pilot KJS Biecki koło gorlic, 8 prób po drogowych odcinkach, powiem wam ze nie jechałem dawno tak zajebistego KJS.

Było pare dzwonów, ale jak zobaczylem Lanosa po tym, to sie zastanowiłem nad bezpieczenstwem załóg jadacych bez klatek... (na szczecie w lanosie mieli klatke)

korek171 - Pon 25 Lip, 2011

Ehhh a jeszcze w sobotę zbieżność u znajomego w robocie ustawiali- myślałem, ze pojadą na kaczyce, a tu taki zonk....
M - Pon 25 Lip, 2011

r1r nie wydalo