HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
kamil - Wto 01 Maj, 2012 no i wszystko jasne i czytelne, a na zdjęciach googlowych widać, ze nadal lezy kontenerek PCK. U was to norma czy tak lezy od pępkowego ?wiktoch - Wto 01 Maj, 2012
kamil napisał/a:
lezy od pępkowego ?
lezy od pępkowego Włodi pewnie walnął z buta i jeb.lo PiTT - Wto 01 Maj, 2012
kamil napisał/a:
no i wszystko jasne i czytelne, a na zdjęciach googlowych widać, ze nadal lezy kontenerek PCK. U was to norma czy tak lezy od pępkowego ?
faktycznie, ktoś chyba lachę na to wyłożył
wiktoch - Wto 01 Maj, 2012 to taka lokalna rozrywka EmerytRs2 - Śro 02 Maj, 2012 12 wcześnie dla mnie, nawet jakbym się zwolnił, to muszę dolecieć z rembertowa na wolę
jest coś co powinniśmy jeszcze wiedzieć? w pokoju jest pościel, czy trzeba brać swoją?
trzeba coś jeszcze potwierdzić?
poprosiłbym numer do kierownika ekspedycji
pw.
jazda autostrada?Jakarti - Śro 02 Maj, 2012 EmerytRs2,
dojedziesz tam w 15min... wislostrada nakurwiasz do zachodniego, w prawo torunska, drigi zjazd w lewo i w sumie jestes... Nie marudz.kamil - Śro 02 Maj, 2012 Z tego co pamiętam to tą skrzynkę wywalili jacyś gówniarze bo kebab był za mało ostry
Emeryt, nie twórz problemów - rozwiązuj je !.
Jeżeli spotkanie na 12 to znając życie wyruszymy 12.15bob.dsk - Śro 02 Maj, 2012 Jak ktoś był by zainteresowany zmianą opon to do rano jest otwartych kilka zakładów blisko toru. A do 20:30 działa Norauto więc zawsze jest opcja też podmienić po Gaydek - Śro 02 Maj, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
jest coś co powinniśmy jeszcze wiedzieć? w pokoju jest pościel, czy trzeba brać swoją?
W zeszłym roku była. Sądzę, że i w tym roku będzie .
bob.dsk napisał/a:
Jak ktoś był by zainteresowany zmianą opon to do rano jest otwartych kilka zakładów blisko toru. A do 20:30 działa Norauto więc zawsze jest opcja też podmienić po
Dobra opcja z tym Norauto. Dzięki. W takim razie ja odpuszczę sobie zmianę u mnie w Brodnicy a zrobię to na miejscu.bob.dsk - Śro 02 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
Dobra opcja z tym Norauto. Dzięki. W takim razie ja odpuszczę sobie zmianę u mnie w Brodnicy a zrobię to na miejscu.
Rano proponuję jakieś tańsze rozwiązanie niż Norauto. Może jakaś ustawka przed to będzie taniej jak sie dogadamy Gaydek - Śro 02 Maj, 2012 Dzwoń, targuj się . Chętny jestem ja i Passenger.wiktoch - Śro 02 Maj, 2012 oby tylko pogoda dopisała bo niestety może nieco popadać ... http://pogoda.onet.pl/1,198,38,poznan,miasto.htmlbob.dsk - Śro 02 Maj, 2012