dobra beje nie smiac mnie sie tutaj - mam jeszcze jedno pytanie (sami eksperci w koncu).
Czy jak mam na PS3 stworzonych dwoch uzytkownikow - to czy moge pod jednego i pod drugiego podpiac to samo konto PS Network?
Nie ma pojecia, sprobuj, moze sie da. ALe to chyba bez roznicy na czyim uzytkowniku konsoli grasz skoro chcesz korzystac z tego samego konta PSN.
a OK, kumam. Jeden ptak jaki bedzie uzytkownik skoro i tak na PSN bedziecie widzieli jego konto. Czyli jedyne wyjscie to stworzyc swoj nowy profil na PSN i grac w GT5 od nowa (w takim razie yebie to i gram na jego koncie mimo ze nie jest z tego zadowolony)was79 - Wto 21 Gru, 2010 jest takie cos jak konto nadrzędne i podrzędne (np dla młodego) sparwdź czy jest to do opanowania w zarządzaniu kontamizefir - Wto 21 Gru, 2010 wrocilem z roboty i odpowiadam ) mozesz miec nawet 20 kont na jednej konsoli, ale pobrania za sklepu, ustawienia, koks, siliksy , rokjet fuel, trofea sa przypisywane pod to konto.anjas - Wto 21 Gru, 2010 ale jak ściągniesz gierkę na koncie A na danej konsoli to na koncie B też będziesz miał tą grę.
Co innego z trofeami i postępami w grach - to zdobywa się osobno na każdym koncie.Bad-i - Wto 21 Gru, 2010
zefir napisał/a:
wrocilem z roboty i odpowiadam ) mozesz miec nawet 20 kont na jednej konsoli, ale pobrania za sklepu, ustawienia, koks, siliksy , rokjet fuel, trofea sa przypisywane pod to konto.
Mi caly czas przerywa update gry - a myslalem ze juz dzisiaj pogramy
Probowalem stworzyc nowy PSN i da sie, tzn na koncie mlodego mam juz PSN zalogowane na niego, natomiast na nowym uzytkowniku mam mozliwosc stworzenia nowego PSN (ale i tak juz pozostane przy jednym)vitesse - Wto 21 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
DeeS napisał/a:
niech ktos pozyczy na godzine
jak mi ktos wytlumaczy jak sie zalogowac to pozycze wszystkie bo juz mi sie znudzila troche ta gra. Czas powalczyc w WRC
w nowe wRc? warto ?Bad-i - Wto 21 Gru, 2010
vitesse napisał/a:
Bad-i napisał/a:
DeeS napisał/a:
niech ktos pozyczy na godzine
jak mi ktos wytlumaczy jak sie zalogowac to pozycze wszystkie bo juz mi sie znudzila troche ta gra. Czas powalczyc w WRC
w nowe wRc? warto ?
Mikan mowi ze warto - a wszyscy wiedza ze to mistrz Pralki anjas - Śro 22 Gru, 2010 WRC może być
Ale mi się ostatni spodobał DIRT 2. Arcadówka jak chooy ale daje rade was79 - Śro 22 Gru, 2010 fajną łatke dali do GT, zbierałem mozolnie kasę na nowe furacze, a teraz
Cytat:
・Wyższe nagrody
Wartość nagród za zwycięstwa w wyścigach A-Spec i B-Spec w [Trybie GT]-[Życiu GT] została na pewien czas zwiększona. (Do końca stycznia 2011).
To świetna okazja dla wszystkich, którzy mieli problemy z wybiciem się w grze z powodu braku funduszy na tuning i zakup wymaganych samochodów.
Bad-i - Śro 22 Gru, 2010
was79 napisał/a:
fajną łatke dali do GT, zbierałem mozolnie kasę na nowe furacze, a teraz
Cytat:
・Wyższe nagrody
Wartość nagród za zwycięstwa w wyścigach A-Spec i B-Spec w [Trybie GT]-[Życiu GT] została na pewien czas zwiększona. (Do końca stycznia 2011).
To świetna okazja dla wszystkich, którzy mieli problemy z wybiciem się w grze z powodu braku funduszy na tuning i zakup wymaganych samochodów.
ale ze co, trzeba cos znowu instalowac ?was79 - Śro 22 Gru, 2010 Aktualizacja automatyczna - wczoraj wieczorem chciałem zagrać, a tu chooj, 608 MB ściągało przez godzinę, ale są nowe możliwość zakupów. Tutaj pełny opis zmian:
http://polygamia.pl/polyg...5.html?v=2&bo=1Cartoon - Śro 22 Gru, 2010 Mi aktualizacja ściągała się 10 minut Bad-i - Śro 22 Gru, 2010
was79 napisał/a:
Aktualizacja automatyczna - wczoraj wieczorem chciałem zagrać, a tu chooj, 608 MB ściągało przez godzinę, ale są nowe możliwość zakupów. Tutaj pełny opis zmian:
http://polygamia.pl/polyg...5.html?v=2&bo=1
aa ok to juz tez sciagnalem - rozumiem ze ta aktualizacja jest tez wazna jak nie gramy na necie?
edit: az odpale gierke zeby zobaczyc ile kasiory moge zarobic 106 - Śro 22 Gru, 2010 to moze jakis nowy tor i czasowka ...