To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

iQ napisał/a:
Bad-i napisał/a:
dobra beje nie smiac mnie sie tutaj - mam jeszcze jedno pytanie (sami eksperci w koncu).

Czy jak mam na PS3 stworzonych dwoch uzytkownikow - to czy moge pod jednego i pod drugiego podpiac to samo konto PS Network?

Nie ma pojecia, sprobuj, moze sie da. ALe to chyba bez roznicy na czyim uzytkowniku konsoli grasz skoro chcesz korzystac z tego samego konta PSN.

a OK, kumam. Jeden ptak jaki bedzie uzytkownik skoro i tak na PSN bedziecie widzieli jego konto. Czyli jedyne wyjscie to stworzyc swoj nowy profil na PSN i grac w GT5 od nowa (w takim razie yebie to i gram na jego koncie mimo ze nie jest z tego zadowolony)

was79 - Wto 21 Gru, 2010

jest takie cos jak konto nadrzędne i podrzędne (np dla młodego) sparwdź czy jest to do opanowania w zarządzaniu kontami
zefir - Wto 21 Gru, 2010

wrocilem z roboty i odpowiadam :) ) mozesz miec nawet 20 kont na jednej konsoli, ale pobrania za sklepu, ustawienia, koks, siliksy , rokjet fuel, trofea sa przypisywane pod to konto.
anjas - Wto 21 Gru, 2010

ale jak ściągniesz gierkę na koncie A na danej konsoli to na koncie B też będziesz miał tą grę.
Co innego z trofeami i postępami w grach - to zdobywa się osobno na każdym koncie.

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

zefir napisał/a:
wrocilem z roboty i odpowiadam :) ) mozesz miec nawet 20 kont na jednej konsoli, ale pobrania za sklepu, ustawienia, koks, siliksy , rokjet fuel, trofea sa przypisywane pod to konto.

Mi caly czas przerywa update gry - a myslalem ze juz dzisiaj pogramy :]

Probowalem stworzyc nowy PSN i da sie, tzn na koncie mlodego mam juz PSN zalogowane na niego, natomiast na nowym uzytkowniku mam mozliwosc stworzenia nowego PSN (ale i tak juz pozostane przy jednym)

vitesse - Wto 21 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
DeeS napisał/a:
niech ktos pozyczy na godzine :)

jak mi ktos wytlumaczy jak sie zalogowac to pozycze wszystkie bo juz mi sie znudzila troche ta gra. Czas powalczyc w WRC :]

w nowe wRc? warto ?

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

vitesse napisał/a:
Bad-i napisał/a:
DeeS napisał/a:
niech ktos pozyczy na godzine :)

jak mi ktos wytlumaczy jak sie zalogowac to pozycze wszystkie bo juz mi sie znudzila troche ta gra. Czas powalczyc w WRC :]

w nowe wRc? warto ?

Mikan mowi ze warto - a wszyscy wiedza ze to mistrz Pralki ;)

anjas - Śro 22 Gru, 2010

WRC może być :)
Ale mi się ostatni spodobał DIRT 2. Arcadówka jak chooy ale daje rade :D

was79 - Śro 22 Gru, 2010

fajną łatke dali do GT, zbierałem mozolnie kasę na nowe furacze, a teraz :/

Cytat:
・Wyższe nagrody
Wartość nagród za zwycięstwa w wyścigach A-Spec i B-Spec w [Trybie GT]-[Życiu GT] została na pewien czas zwiększona. (Do końca stycznia 2011).
To świetna okazja dla wszystkich, którzy mieli problemy z wybiciem się w grze z powodu braku funduszy na tuning i zakup wymaganych samochodów.

Bad-i - Śro 22 Gru, 2010

was79 napisał/a:
fajną łatke dali do GT, zbierałem mozolnie kasę na nowe furacze, a teraz :/

Cytat:
・Wyższe nagrody
Wartość nagród za zwycięstwa w wyścigach A-Spec i B-Spec w [Trybie GT]-[Życiu GT] została na pewien czas zwiększona. (Do końca stycznia 2011).
To świetna okazja dla wszystkich, którzy mieli problemy z wybiciem się w grze z powodu braku funduszy na tuning i zakup wymaganych samochodów.

ale ze co, trzeba cos znowu instalowac ?

was79 - Śro 22 Gru, 2010

Aktualizacja automatyczna - wczoraj wieczorem chciałem zagrać, a tu chooj, 608 MB ściągało przez godzinę, ale są nowe możliwość zakupów. Tutaj pełny opis zmian:
http://polygamia.pl/polyg...5.html?v=2&bo=1

Cartoon - Śro 22 Gru, 2010

Mi aktualizacja ściągała się 10 minut :D
Bad-i - Śro 22 Gru, 2010

was79 napisał/a:
Aktualizacja automatyczna - wczoraj wieczorem chciałem zagrać, a tu chooj, 608 MB ściągało przez godzinę, ale są nowe możliwość zakupów. Tutaj pełny opis zmian:
http://polygamia.pl/polyg...5.html?v=2&bo=1

aa ok to juz tez sciagnalem :) - rozumiem ze ta aktualizacja jest tez wazna jak nie gramy na necie?

edit: az odpale gierke zeby zobaczyc ile kasiory moge zarobic :)

106 - Śro 22 Gru, 2010

to moze jakis nowy tor i czasowka ...

i byle do marca - http://www.ea.com/fight-night

Bad-i - Śro 22 Gru, 2010

106 napisał/a:
to moze jakis nowy tor i czasowka ...

i byle do marca - http://www.ea.com/fight-night

Obrazek
Obrazek
Obrazek

oj nie lubie boxu bo za duzo kombinacji guziorami jest :]

p.s. to dawaj jakis tor i auto i lecimy