To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

Kamill - Pon 24 Lut, 2014

Na takim to dopiero można przyPedałować.
Pirania - Wto 04 Mar, 2014

szymlorek napisał/a:
Jeżeli Kony już nie będzie w wyprzedaży zapytaj o Speca Hard rock disc sport bo też na przełomie roku mielli dobre ceny.

W 2006r kupiłam Speca hard rock sport. Użytkowany w ciężkich warunkach, jeżdżony cały rok, w śniegu, błocie, przy -20. Jedyne co się "zużyło" to seryjny podstawowy amor RST (badziew). Dalej nic nie muszę regulować. Napęd i łańcuch się podmęczył i na pewno powinno się do wymienić, ale dalej jak go naoliwię to daje radę. Czego nie można powiedzieć np. o sezonowo użytkowanym rowerze Rasty firmy KTM, który po 3 latach jest szrotem. Także mogę polecić tego Speca. Co prawda rama raczej nie do wożenia dzieci ;-)

PiTT - Wto 04 Mar, 2014

no spoko, dzieki za info
poki co na tapecie mam cube analog / merida big nine 300 / giant talon 29er 2

anjas - Wto 04 Mar, 2014

PiTT napisał/a:
mam cube anal

dobre to dildo? ;)

PiTT - Wto 04 Mar, 2014

anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
mam cube anal

dobre to dildo? ;)

wyborne :D sam polecales to co sie pytasz ;D

kosmita - Wto 04 Mar, 2014

Pirania napisał/a:
W 2006r kupiłam Speca hard rock sport. Użytkowany w ciężkich warunkach, jeżdżony cały rok, w śniegu, błocie, przy -20. Jedyne co się "zużyło" to seryjny podstawowy amor RST (badziew). Dalej nic nie muszę regulować. Napęd i łańcuch się podmęczył i na pewno powinno się do wymienić, ale dalej jak go naoliwię to daje radę. Czego nie można powiedzieć np. o sezonowo użytkowanym rowerze Rasty firmy KTM, który po 3 latach jest szrotem. Także mogę polecić tego Speca.

No ale to chyba kwestia dobrego osprzętu, a nie konkretnej naklejki na ramie ? ;)

Pirania - Śro 05 Mar, 2014

jasne, oczywiście. tylko niby podobna połka a jeden rower jest do regulacji i wymian po roku jazdy, a drugi nie do zajechania. Kolega w serwisie rowerowym mówił mi, że sam jest w szoku ze ten rower tak dalej działa bez serwisów. mam zaufanie do marki ;-)

Niektore ramy mozna ubic w rok co mi sie zdarzało..

kamil - Śro 05 Mar, 2014

można w jeden dzień
Kamill - Śro 05 Mar, 2014

Rabi pospawa w razie czego
kamil - Śro 05 Mar, 2014

w amelinium to profi musi być
Anonymous - Śro 05 Mar, 2014

sie ogarnie,tylko prosze o info wczesniej żeby załatwić ameliniowe elektrody i ameliniową spawarkie,
Kenet - Śro 05 Mar, 2014

I zwykłą farbą potem nie pomalujesz krzychu, tylko amelinową.
leszq - Czw 06 Mar, 2014

Co do jakości ram to raczej jest to grubszy temat przy ramach amortyzowanych niż hardtail. Sztywne ramy praktycznie niczym się od siebie nie różnią, jest to sprawdzona od lat technologia.

P.S.

Sprzedam swój rower jakby ktoś był zainteresowany, więcej informacji na PW

Pirania - Czw 06 Mar, 2014

fajny, ile ;D ?
leszq - Czw 06 Mar, 2014

Poszło PW :)