To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Mick - Pią 01 Lip, 2011

qbica napisał/a:
btw ktoś sie na tychy wybiera 10go? bo przeglad renioka ogarniety wiec trzeba cos pojechac w koncu i wyczuc fure bo jeszcze nówka nie śmigana i kierownik też jeszcze nie ogarniety za kierownica :)

wiem z dobrego źródła, ze jedzie bardzo fajna dziewczyna biało pomarańczowym Saxofonem z nieprzystojnym facetem na prawym fotelu ;)

qbus - Sob 02 Lip, 2011

i 106 też chyba weźmiemy przewietrzyć...
Janusz - Sob 02 Lip, 2011

qbica napisał/a:
btw ktoś sie na tychy wybiera 10go? bo przeglad renioka ogarniety wiec trzeba cos pojechac w koncu i wyczuc fure bo jeszcze nówka nie śmigana i kierownik też jeszcze nie ogarniety za kierownica :)

kurde jak taki duży forumowy skład sie wybiera to może tez bym sie kopsnoł, tomcat co wtedy robisz??

Marek23 - Sob 02 Lip, 2011

Ja wyjeżdżam na wakacje,więc nie wpadnę. Życzę wam,żeby nie było za ciepło,bo inaczej opony znikają...
Tomcat - Sob 02 Lip, 2011

Janusz napisał/a:
qbica napisał/a:

kurde jak taki duży forumowy skład sie wybiera to może tez bym sie kopsnoł, tomcat co wtedy robisz??

Skoro jest sprint na Tychach to zgadnij :P

arssss - Nie 03 Lip, 2011

Nawet ja jadę ;p tyle,że na oglądarę :D
korek171 - Nie 03 Lip, 2011

Ja też się wybieram, ale tylko pooglądać :'( Chyba że jakimś cudem wpadnie trochę kasy przez ten tydzień...
Wrobel - Nie 03 Lip, 2011

ja jak wytrzezwieje

Mick napisał/a:
wiem z dobrego źródła, ze jedzie bardzo fajna dziewczyna biało pomarańczowym Saxofonem z nieprzystojnym facetem na prawym fotelu ;)

nie ladnie sie tak smiac z ludzi :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kamill - Śro 06 Lip, 2011

race4race 12stego
EmerytRs2 - Śro 06 Lip, 2011

a w kasie pusto :wall:
Anonymous - Pią 08 Lip, 2011

zapraszam na ClassicAuto track day w Nowym Mieście n. Pilicą 30 lipca, byłem teraz na eliminacji w Miedzianej Górze i mimo deszczu było suuuper:)
arssss - Pią 08 Lip, 2011

A wybiera sie ktos jutro na Wyrazow?
Anonymous - Pią 08 Lip, 2011

arssss napisał/a:
A wybiera sie ktos jutro na Wyrazow?

a co się będzie działo - rallyborne, czy jakaś inna impra?

arssss - Pią 08 Lip, 2011

nie wiem dokladnie. Kolega z klubu fiesty mowil mi,ze jakas platna pojezdzawka bedzie. O 830 sie zaczyna i wpisowe50zl.
qbus - Nie 10 Lip, 2011

hmm... no i w sumie tyle :)

106 nie wytrzymalo 1 przejazdu, zblokowalem kola na hamowaniu chcialem przepiac z 2 na 1 i tak juz zostalo, lewarek zyl swoim zyciem a skrzynia sie zakleszczyla. Saxo przejechalo spokojnym tempem 4 okrazenia ze smiesznym ratowaniem na plamie oleju na 4 przejezdzie., qbica skakał na hopie i po hopie(milo bylo poznac). Jaco coś tam poopowiadał, troche sie posmialismy itp itd.