btw ktoś sie na tychy wybiera 10go? bo przeglad renioka ogarniety wiec trzeba cos pojechac w koncu i wyczuc fure bo jeszcze nówka nie śmigana i kierownik też jeszcze nie ogarniety za kierownica
wiem z dobrego źródła, ze jedzie bardzo fajna dziewczyna biało pomarańczowym Saxofonem z nieprzystojnym facetem na prawym fotelu qbus - Sob 02 Lip, 2011 i 106 też chyba weźmiemy przewietrzyć...Janusz - Sob 02 Lip, 2011
qbica napisał/a:
btw ktoś sie na tychy wybiera 10go? bo przeglad renioka ogarniety wiec trzeba cos pojechac w koncu i wyczuc fure bo jeszcze nówka nie śmigana i kierownik też jeszcze nie ogarniety za kierownica
kurde jak taki duży forumowy skład sie wybiera to może tez bym sie kopsnoł, tomcat co wtedy robisz??Marek23 - Sob 02 Lip, 2011 Ja wyjeżdżam na wakacje,więc nie wpadnę. Życzę wam,żeby nie było za ciepło,bo inaczej opony znikają...Tomcat - Sob 02 Lip, 2011
Janusz napisał/a:
qbica napisał/a:
kurde jak taki duży forumowy skład sie wybiera to może tez bym sie kopsnoł, tomcat co wtedy robisz??
Skoro jest sprint na Tychach to zgadnij arssss - Nie 03 Lip, 2011 Nawet ja jadę tyle,że na oglądarę korek171 - Nie 03 Lip, 2011 Ja też się wybieram, ale tylko pooglądać Chyba że jakimś cudem wpadnie trochę kasy przez ten tydzień...Wrobel - Nie 03 Lip, 2011 ja jak wytrzezwieje
Mick napisał/a:
wiem z dobrego źródła, ze jedzie bardzo fajna dziewczyna biało pomarańczowym Saxofonem z nieprzystojnym facetem na prawym fotelu
nie ladnie sie tak smiac z ludzi Kamill - Śro 06 Lip, 2011 race4race 12stegoEmerytRs2 - Śro 06 Lip, 2011 a w kasie pusto Anonymous - Pią 08 Lip, 2011 zapraszam na ClassicAuto track day w Nowym Mieście n. Pilicą 30 lipca, byłem teraz na eliminacji w Miedzianej Górze i mimo deszczu było suuuper:)arssss - Pią 08 Lip, 2011 A wybiera sie ktos jutro na Wyrazow?Anonymous - Pią 08 Lip, 2011
arssss napisał/a:
A wybiera sie ktos jutro na Wyrazow?
a co się będzie działo - rallyborne, czy jakaś inna impra?arssss - Pią 08 Lip, 2011 nie wiem dokladnie. Kolega z klubu fiesty mowil mi,ze jakas platna pojezdzawka bedzie. O 830 sie zaczyna i wpisowe50zl.qbus - Nie 10 Lip, 2011 hmm... no i w sumie tyle
106 nie wytrzymalo 1 przejazdu, zblokowalem kola na hamowaniu chcialem przepiac z 2 na 1 i tak juz zostalo, lewarek zyl swoim zyciem a skrzynia sie zakleszczyla. Saxo przejechalo spokojnym tempem 4 okrazenia ze smiesznym ratowaniem na plamie oleju na 4 przejezdzie., qbica skakał na hopie i po hopie(milo bylo poznac). Jaco coś tam poopowiadał, troche sie posmialismy itp itd.