To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Kubica i F1 2009

lenny - Wto 20 Sty, 2009

widzieli???
http://f1.wp.pl/gid,10765...175b3&_ticrsn=5

Bad-i - Wto 20 Sty, 2009

juz rok temu ;)
Gaydek - Wto 20 Sty, 2009

BMW Sauber F1 09: http://www.f1.com/news/headlines/2009/1/8857.html
Michał - Wto 20 Sty, 2009

Czytaliscie to ?? !! JA PIERDZIU !!

Cytat z onetu

Cytat:

- Italia forza, gol juventus pizza et caprese !!!! - powiedział rodowity polak michał "złodziejaszek" lenaryczyk do mikrofonu włoskiej tv ( tłum. Niesamowite !! ) po tym jak dostał autograf od samego felipe massy.
- Podszedłem do neigo , powiedziałem HAJ , GIV MI JOR SAJN ON MY HELMET AJ PEJ FOR THIS SAJN 10 OJRO !! PLIZ !! a on poporstu to zrobił.
Tak, felipe massa to miły człowiek, nigdy nie odmawia rozdawania autografów dla swoich fanów.

Podczas dawania wywiadów przez masse i raikonena doszło do dosyć komicznej sytuacji. Połowa pytaj±cych ( televizje, radio oraz prywatni miło¶nicy f1 ) nie wiedziała komu zadawać pytania. Ten sam M.Lenarczyk do złudzenia przypomina Raikonena, tyle że był od niego bardziej wesoły.

Coraz więcej zespołów pokazało swoje bolidy. Z niecierpliwo¶ci± czekamy kiedy wreszcie wyjedzie bolid team'u hothatch.org o którym wspominalismy w TYM linku

lenny - ¦ro 21 Sty, 2009

hehehehe:)

Misiek, jaki¶ dobry szajs musisz palić:)

heheheheheheh:)

Anonymous - Czw 22 Sty, 2009

robert przejechal nowym autem juz okolo 300okrazen w walencji jutro i pojutrze zmienia go nick
Gaydek - Czw 22 Sty, 2009

Nick ma nowy kask, http://www.formula1.com/n...009/1/8867.html .
Anonymous - Pi± 06 Lut, 2009

no.... powazniej slychac o teamie USF1, pozyjemy zobaczymy
michool_vt - Nie 08 Lut, 2009

moze zrobimy jakies obstawienia kto zostanie mistrzem :D albo jakas lige typerow?
Loko - Nie 08 Lut, 2009

michool_vt napisał/a:
moze zrobimy jakies obstawienia kto zostanie mistrzem :D albo jakas lige typerow?

Jestem za t± lig± typerów, akurat w klubie mamy dwie takie hondziny to na wypadach torowych zrobimy sobie lige systemem pucharowym, dwóch kierowców na torze, wygrany przechodzi dalej. :rotfl:

Robie liste, kto chce startować:

1. Loko

Jaco - Nie 08 Lut, 2009

Loko napisał/a:
michool_vt napisał/a:

Jestem za t± lig± typerów, akurat w klubie mamy dwie takie hondziny to na wypadach torowych zrobimy sobie lige systemem pucharowym, dwóch kierowców na torze, wygrany przechodzi dalej. :rotfl:

Robie liste, kto chce startować:

1. Loko

o_O

michool_vt - Nie 08 Lut, 2009

Loko, karwa :D

ale chuj moze przejdzie, co na to zainteresowani :D

Anonymous - Nie 08 Lut, 2009

Wg mnie mistrzem będzie Ryszard Rynkowski, ewentualnie Krzysztof Krawczyk...
Anonymous - Nie 08 Lut, 2009

AndreXSi napisał/a:
Wg mnie mistrzem będzie Ryszard Rynkowski, ewentualnie Krzysztof Krawczyk...

ZENEK MARTYNIUK :faja:

Michał - Nie 08 Lut, 2009

bo zapodam newsa z onetu !!!!!!!!!!