- Italia forza, gol juventus pizza et caprese !!!! - powiedział rodowity polak michał "złodziejaszek" lenaryczyk do mikrofonu włoskiej tv ( tłum. Niesamowite !! ) po tym jak dostał autograf od samego felipe massy.
- Podszedłem do neigo , powiedziałem HAJ , GIV MI JOR SAJN ON MY HELMET AJ PEJ FOR THIS SAJN 10 OJRO !! PLIZ !! a on poporstu to zrobił.
Tak, felipe massa to miły człowiek, nigdy nie odmawia rozdawania autografów dla swoich fanów.
Podczas dawania wywiadów przez masse i raikonena doszło do dosyć komicznej sytuacji. Połowa pytaj±cych ( televizje, radio oraz prywatni miło¶nicy f1 ) nie wiedziała komu zadawać pytania. Ten sam M.Lenarczyk do złudzenia przypomina Raikonena, tyle że był od niego bardziej wesoły.
Coraz więcej zespołów pokazało swoje bolidy. Z niecierpliwo¶ci± czekamy kiedy wreszcie wyjedzie bolid team'u hothatch.org o którym wspominalismy w TYM linku
lenny - ¦ro 21 Sty, 2009 hehehehe:)
Misiek, jaki¶ dobry szajs musisz palić:)
heheheheheheh:)Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 robert przejechal nowym autem juz okolo 300okrazen w walencji jutro i pojutrze zmienia go nickGaydek - Czw 22 Sty, 2009 Nick ma nowy kask, http://www.formula1.com/n...009/1/8867.html .Anonymous - Pi± 06 Lut, 2009 no.... powazniej slychac o teamie USF1, pozyjemy zobaczymymichool_vt - Nie 08 Lut, 2009 moze zrobimy jakies obstawienia kto zostanie mistrzem albo jakas lige typerow?Loko - Nie 08 Lut, 2009
michool_vt napisał/a:
moze zrobimy jakies obstawienia kto zostanie mistrzem albo jakas lige typerow?
Jestem za t± lig± typerów, akurat w klubie mamy dwie takie hondziny to na wypadach torowych zrobimy sobie lige systemem pucharowym, dwóch kierowców na torze, wygrany przechodzi dalej.
Robie liste, kto chce startować:
1. LokoJaco - Nie 08 Lut, 2009
Loko napisał/a:
michool_vt napisał/a:
moze zrobimy jakies obstawienia kto zostanie mistrzem albo jakas lige typerow?
Jestem za t± lig± typerów, akurat w klubie mamy dwie takie hondziny to na wypadach torowych zrobimy sobie lige systemem pucharowym, dwóch kierowców na torze, wygrany przechodzi dalej.
Robie liste, kto chce startować:
1. Loko
michool_vt - Nie 08 Lut, 2009 Loko, karwa
ale chuj moze przejdzie, co na to zainteresowani Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 Wg mnie mistrzem będzie Ryszard Rynkowski, ewentualnie Krzysztof Krawczyk...Anonymous - Nie 08 Lut, 2009
AndreXSi napisał/a:
Wg mnie mistrzem będzie Ryszard Rynkowski, ewentualnie Krzysztof Krawczyk...
ZENEK MARTYNIUKMichał - Nie 08 Lut, 2009 bo zapodam newsa z onetu !!!!!!!!!!