HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
kamil - Pon 30 Kwi, 2012 no to własnie jakoś z tej okolicy Michał - Pon 30 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Marcel, czytanie ze zrozumieniem kuleje, nie?
nie. nie kuleje ... ja z wkitorem jesteśmy sąsiadami ...Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
nie. nie kuleje ... ja z wkitorem jesteśmy sąsiadami ...
Michal, tyle to ja rozumiem. Ale najpierw jest info skad startuje grupa i numer tel a potem Marcel pyta skad startuja wiec dostaje info a potem pyta o numer i dostaje ten z pierwszego posta... comprende Nigga? Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Alexis ciiiiiiiiiiiiiii weź się w garść Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
a ty czemu jeszcze na UK śmiegasz ?Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012
Marcel napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Alexis ciiiiiiiiiiiiiii weź się w garść
Sorry, tak sobie jatrze w pierwszy piatek tego tygodnia
Do zoba w piatek Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012 ja też więc weź coś na przeprosiny
rasta mam nadzieję porządnie się przygotuje Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012 Marcel, nie interesuja mnie wasze gierki Stf - Wto 01 Maj, 2012 bo Wam żyłki pękną zanim tam dojedziecie kosmita - Wto 01 Maj, 2012 Stf, czym będziesz jeździł ?roj - Wto 01 Maj, 2012
kosmita napisał/a:
Stf, czym będziesz jeździł ?
no właśnie! na razie nie chciał powiedzieć a słyszałem, że celuje w <1:42 Stf - Wto 01 Maj, 2012 stożka do civica szukam na razie M - Wto 01 Maj, 2012 Może chcesz pożyczyć turbo rurę od mła?
Stf - Wto 01 Maj, 2012 jeszcze mamy kilka dni. może coś poradzimy ale spoko - będę miał to na uwadze.wiktoch - Wto 01 Maj, 2012
Michał napisał/a:
AleX_R53 napisał/a: