iQ - Wto 21 Gru, 2010 Nie wiem czy mozna miec 2 konta na jednej konsoli.
Ja jak wlaczam konsole to loguje sie automatycznie i widze liste ze znajomymi ktorych mam dodanych.Bad-i - Wto 21 Gru, 2010
iQ napisał/a:
Nie wiem czy mozna miec 2 konta na jednej konsoli.
Ja jak wlaczam konsole to loguje sie automatycznie i widze liste ze znajomymi ktorych mam dodanych.
no to teraz nie moge sie zalogowac na mlodego konto w playstation network (podaje mi ze podaje bledne info)iQ - Wto 21 Gru, 2010 Jak juz sciagnales wszystkie aktualizacje co ci sie wczesniej sciagaly to wylacz i wlacz konsole, powinien sie automatycznie zalogowac do PSN.Bad-i - Wto 21 Gru, 2010 dobra udalo sie koorwa - dzizas ya pyerdole - jak teraz dodac znajomych, wyslac wiadomosc czy co ?iQ - Wto 21 Gru, 2010 w menu z prawej strony masz liste znajomych, musi tam tez byc pozycja dodaj znajomego, wybierasz to, wpisujesz nick i wysylasz zaproszenie was79 - Wto 21 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
A czy moge na PS3 miec dwa konta (jego z PSP GO i moje nowe ktore zaraz stworze?)
Cytat:
•Dla każdego użytkownika konsoli PS3™ można utworzyć tylko jedno konto. Aby utworzyć dodatkowe konta, należy przejść do kategorii (Użytkownicy) i utworzyć nowych użytkowników
Bad-i napisał/a:
Czy za kazdym razem kiedy wchodze w PS3 musze sie logowac w PS Network zeby dodawac znajomych itd?
Tylko raz dodajesz a później już są (jak zakceptują twoje zaproszenie)Bad-i - Wto 21 Gru, 2010 dobra dodalem was beje
teraz mam kolejne pytanie, stworzylem sobie dwoch uzytkownikow. I teraz wyglada na to ze na ps network to co zdobylem w GT5 jest podpiete pod mlodego. Czy da sie to jakos zamienic?iQ - Wto 21 Gru, 2010 chyba nieBad-i - Wto 21 Gru, 2010
iQ napisał/a:
chyba nie
chyba jednak tak, wyglada na to ze jak dodam drugiego uzytkownika np BADI i pod tego uzytkownika stworze PS Network to bedzie dzialalo. Niestety wszystko co do tej pory osiagnalem przepadnie
oj nie doczytalem, teraz juz tego nie zmienie ale moge stworzyc nowego uzytkownika i jechac wszystko od nowa was79 - Wto 21 Gru, 2010 Gdy masz więcej użytkowników, jak uruchamiasz konsole, musisz wybrać użytkownika na którego konto chesz grać. Można tez zrobić aby automatycznie logował się na danego typa.
Co do pytania, raczej to już jest nie do odkręceniaBad-i - Wto 21 Gru, 2010
was79 napisał/a:
Gdy masz więcej użytkowników, jak uruchamiasz konsole, musisz wybrać użytkownika na którego konto chesz grać. Można tez zrobić aby automatycznie logował się na danego typa.
Co do pytania, raczej to już jest nie do odkręcenia
tak wlasnie, tez na to zwrocilem uwage. To jezeli chodzi o GT5 to dodalem was jako Patryksara pP - Wto 21 Gru, 2010 proponuję zmienić nazwę tematu: "ps3 tutorial dla badi-ego" iQ - Wto 21 Gru, 2010 Temat zrobil sie mocno ekspercki, tylko 3 osoby sie wypowiadaja Bad-i - Wto 21 Gru, 2010 dobra beje nie smiac mnie sie tutaj - mam jeszcze jedno pytanie (sami eksperci w koncu).
Czy jak mam na PS3 stworzonych dwoch uzytkownikow - to czy moge pod jednego i pod drugiego podpiac to samo konto PS Network?iQ - Wto 21 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
dobra beje nie smiac mnie sie tutaj - mam jeszcze jedno pytanie (sami eksperci w koncu).
Czy jak mam na PS3 stworzonych dwoch uzytkownikow - to czy moge pod jednego i pod drugiego podpiac to samo konto PS Network?
Nie ma pojecia, sprobuj, moze sie da. ALe to chyba bez roznicy na czyim uzytkowniku konsoli grasz skoro chcesz korzystac z tego samego konta PSN.