CHRZANEK - Wto 13 Sty, 2009 Michał : na miły bóg skad ty bierzesz te njusy Michał - Wto 13 Sty, 2009 no z onetu, wp i f1.info. coś tam dalej
cos mi tu śmierdzi.Anonymous - Wto 13 Sty, 2009
Michał napisał/a:
Cytat z Onetu.
Cytat:
F1 wraca do gorącej Californii !!
Prezes F1 na ostatnim spotkaniu szefów wszystkich teamów ogłosił iż tor w californi został włączony do kalendarza Formuły 1. Wyścig odbędzie się w dniu 2 sierpnia. Dzień wcześniej zostanie na nim odbyty wyścig walców aby tor wyrównać.
Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie trzy sprawy.
Pierwsza, brak przedstawicieli teamu hothatch.org. Podobno są zbyt zajęci przygotowaniem swojego nowego bolidu na gaz ziemny, zwany także LPG.
Druga sprawa to wywiad z Luisem Hamiltonem . Na pytanie co sądzi o nowym torze, odpowiedział:
- Dobrze że technika jest aktualnie na tak wysokim poziomie. Gdybym miał jeździć bolidem z dawnych lat na tym torze , chyba bym sie zesrał.
Zostawiamy to bez komentarza.
Trzecia i ostatnia. Maciej Makasewicz z firm eM endżiniring został przyjęty do zespołu SLIM. co w tym dziwnego ? Maciej pracuje aktualnie nad systemem twin cam vtec turbo dla bolidu owej firmu. Jak wiadomo , turbo w F1 jest niedozowlone. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.
heloł!!!
to w takim razie nie bedzie juz relacji dla hhorg takiej jak np z emtitiesu
http://www.youtube.com/wa...re=channel_pageMichał - Śro 14 Sty, 2009 Dzimmi, wypinaj z tymi posklejanymi zdjęciami stąd !!
To nie ten temat
bo zacytuje onet !!rasta - Śro 14 Sty, 2009 Farrari pokazało już bolid
Normalnie wygląda komincznie, taki wiejski tuning, ogromny płóg z przodu i jakaś komiczna owiewka z tyłu buehehepP - Śro 14 Sty, 2009 rasta, linki nie działająM - Śro 14 Sty, 2009 rasta, linki są komiczne Anonymous - Śro 14 Sty, 2009 Anonymous - Pon 19 Sty, 2009 http://www.formula1.com/n...009/1/8851.html
R28 i nowe auto williamsa dolaczaja do lineupu Ferrari, McL i Toyoty. W czwartek wychodzi beema.lenny - Pon 19 Sty, 2009 aaa.... fatalnie wyglądają...!!! jak resoraczki tandetne:]
w madonna di campilio (italia) byłem na spotkaniu prasy i kibiców z kierowcami ferrari - massa super przyjemny typek, mam autograf:), zabawny i umie się z siebie śmiać...
raikkonen natomiast jest totalnym burakiem, nie chciało mu się gadać do mikrofonu, gapił się cały czas w podłogę a jak przyszło do rozdawania autografów to biegiem prawie do samochodu poleciał...
A! był tez bernie ecclestone... niezły dziadek z niego ale nawet z wyrazu twarzy i zachowania wyglada na multikurdemiliardera...
Była chwila na zadawanie pytań kierownikom, chciałem zapytać massy kiedy jego zdaniem Robert będzie mistrzem świata.. ale w momencie kiedy dochodziła do mnie kolejka kierwcom odechciało się już siedzieć na zimnie Gaydek - Pon 19 Sty, 2009 A gdzie masz fotki? lenny - Pon 19 Sty, 2009 jeszcze nie zgrałem z aparatów... bedę miał na dniach, na pewno wkleję...martin.h - Pon 19 Sty, 2009
lenny napisał/a:
(...)raikkonen natomiast jest totalnym burakiem, nie chciało mu się gadać do mikrofonu, gapił się cały czas w podłogę a jak przyszło do rozdawania autografów to biegiem prawie do samochodu poleciał...(...)
Widzisz, Raikkonen jest człowiekiem którego nudzi ta cała otoczka zwana F1. I jeśli w tym sezonie zdobędzie tytuł MŚ to odejdzie z F1.
A nowe bolidy bardzo mi się podobają, są bardzo olschoolowe lenny - Pon 19 Sty, 2009 ja i mój sąsiad/ziombel z którym biliśmy się o autografy massy:
to maźnięcie na kasku to właśnie podpis massy:)
a to nie muszę mówić chyba...:)
edit: sziet, czy ja nie jestem podobny do reikkonena??? ja to ten z lewej na górnej fotce w razie co:)
offtopicowo:
a tutaj ładnie widać jak włosi przygotowują stoki:) oczywiście tu na focie jest godzina 8.31 czyli chwila po uruchomieniu wyciągów
Anonymous - Pon 19 Sty, 2009 grubo lenny!! moim zdaniem massa tez sie kiedys doczeka, takze trzymaj ten kapelusz!