zaczyna mnie ten system wkoorwiac, nie moge wejsc w znajomych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i do koorwa wafla (wte i wefte) musze teraz 120 minut sciagac jakas jebana aktualizacje zeby zagracwas79 - Wto 21 Gru, 2010 no to jest minus podłaczenia do sieci, że czasami zasysa aktualizacje. Ale też jest dużo plusów np dodatki do gier, czy łatki poprawiające błędy w grach.Bad-i - Wto 21 Gru, 2010
was79 napisał/a:
no to jest minus podłaczenia do sieci, że czasami zasysa aktualizacje. Ale też jest dużo plusów np dodatki do gier, czy łatki poprawiające błędy w grach.
no dobra a czy jak przerwe ta aktualizacje w chooy to bede mogl dalej grac na tym co mialem czy nie?
Dlaczego w menu glownym idac do konca w prawo na znajomych nie moge z ta ikonka nic zrobic ?PiTT - Wto 21 Gru, 2010
zaczyna mnie ten system wkoorwiac, nie moge wejsc w znajomych
to chyba dobrze
dobrze dla znajomychwas79 - Wto 21 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
no dobra a czy jak przerwe ta aktualizacje w chooy to bede mogl dalej grac na tym co mialem czy nie?
Trudno powiedzieć, nigdy nie przerywałem aktualizacji, ale raczej można
Bad-i napisał/a:
Dlaczego w menu glownym idac do konca w prawo na znajomych nie moge z ta ikonka nic zrobic ?
, nie rozwija się, w góre w dół, żeby wybrać opcję dodaj znajomego? ale jazda, jak sieć bangla powinno byćBad-i - Wto 21 Gru, 2010
was79 napisał/a:
, nie rozwija się, w góre w dół, żeby wybrać opcję dodaj znajomego? ale jazda, jak sieć bangla powinno być
no własnie pisze ze nic sie nie rozwija - czy moze najpierw musze sciagnac aktualizacje (chociaz rozumiem ze znajomych dodajemy do roznych gier nie tylko GT5)
edit: a moze ja musze sie jeszcze gdzies zalogowac (bo nigdzie nie wpisywalem nicka)was79 - Wto 21 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
chociaz rozumiem ze znajomych dodajemy do roznych gier nie tylko GT5)
dokładnie, możesz pisać też maile, jakieś tam czaty, sparwdzać w jakie gry grają i ile mają zdobytych trofeówBad-i - Wto 21 Gru, 2010
was79 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
chociaz rozumiem ze znajomych dodajemy do roznych gier nie tylko GT5)
dokładnie, możesz pisać też maile, jakieś tam czaty, sparwdzać w jakie gry grają i ile mają zdobytych trofeów
jestem jako uzytkownik Bad-i ale nie wiem czy musze sie jeszcze jakos gdzie zalogowac. Bo niestety nie mam zadnych opcji ze znajomymi PiTT - Wto 21 Gru, 2010 a to nie musisz najpierw dodać znajomych z głównego menu konsoli?
przejdz do wiadomości i tam powinny być zaproszenia od innych użytkowników, oczywiście jeśli ktoś Cię zaprosił Bad-i - Wto 21 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
a to nie musisz najpierw dodać znajomych z głównego menu konsoli?
przejdz do wiadomości i tam powinny być zaproszenia od innych użytkowników, oczywiście jeśli ktoś Cię zaprosił
jestem w menu glownym konsoli, ostatnia ikona po prawej (znajomi) nic mi sie tam nie otwiera. A chce wlasnie kogos dodac itd......
Tylko jeszcze raz pisze ze nie robilem zadnego swojego profilu poza uzytkownikiem konsoli.iQ - Wto 21 Gru, 2010 To musisz zrobic jeszcze profil na playstation network.Bad-i - Wto 21 Gru, 2010
iQ napisał/a:
To musisz zrobic jeszcze profil na playstation network.
no kurwa przeciez pytam o to od godziny
moge uzyc profil ktory mam mlodego czy robic nowy ?iQ - Wto 21 Gru, 2010 Mozesz uzyc mlodego ale wtedy mlody bedzie mial nas wszystkich na liscie znajomych, moze tego nie chce Plus wszystkie twoje zdobyte puchary beda na jego koncie, itpBad-i - Wto 21 Gru, 2010
iQ napisał/a:
Mozesz uzyc mlodego ale wtedy mlody bedzie mial nas wszystkich na liscie znajomych, moze tego nie chce Plus wszystkie twoje zdobyte puchary beda na jego koncie, itp
A czy moge na PS3 miec dwa konta (jego z PSP GO i moje nowe ktore zaraz stworze?)
Czy za kazdym razem kiedy wchodze w PS3 musze sie logowac w PS Network zeby dodawac znajomych itd?