To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

was79 napisał/a:
całkowice z prawej są znajomi, musisz wysłać zaproszenia (dodaj znajomego), nicki sa tutaj:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=7634

zaczyna mnie ten system wkoorwiac, nie moge wejsc w znajomych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i do koorwa wafla (wte i wefte) musze teraz 120 minut sciagac jakas jebana aktualizacje zeby zagrac

was79 - Wto 21 Gru, 2010

no to jest minus podłaczenia do sieci, że czasami zasysa aktualizacje. Ale też jest dużo plusów np dodatki do gier, czy łatki poprawiające błędy w grach.
Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

was79 napisał/a:
no to jest minus podłaczenia do sieci, że czasami zasysa aktualizacje. Ale też jest dużo plusów np dodatki do gier, czy łatki poprawiające błędy w grach.

no dobra a czy jak przerwe ta aktualizacje w chooy to bede mogl dalej grac na tym co mialem czy nie?

Dlaczego w menu glownym idac do konca w prawo na znajomych nie moge z ta ikonka nic zrobic ?

PiTT - Wto 21 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
was79 napisał/a:
całkowice z prawej są znajomi, musisz wysłać zaproszenia (dodaj znajomego), nicki sa tutaj:

zaczyna mnie ten system wkoorwiac, nie moge wejsc w znajomych

to chyba dobrze :>
:rotfl:

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
was79 napisał/a:

zaczyna mnie ten system wkoorwiac, nie moge wejsc w znajomych

to chyba dobrze :>
:rotfl:

dobrze dla znajomych

was79 - Wto 21 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
no dobra a czy jak przerwe ta aktualizacje w chooy to bede mogl dalej grac na tym co mialem czy nie?

Trudno powiedzieć, nigdy nie przerywałem aktualizacji, ale raczej można

Bad-i napisał/a:
Dlaczego w menu glownym idac do konca w prawo na znajomych nie moge z ta ikonka nic zrobic ?

8-| , nie rozwija się, w góre w dół, żeby wybrać opcję dodaj znajomego? ale jazda, jak sieć bangla powinno być

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

was79 napisał/a:

8-| , nie rozwija się, w góre w dół, żeby wybrać opcję dodaj znajomego? ale jazda, jak sieć bangla powinno być

no własnie pisze ze nic sie nie rozwija - czy moze najpierw musze sciagnac aktualizacje (chociaz rozumiem ze znajomych dodajemy do roznych gier nie tylko GT5)

edit: a moze ja musze sie jeszcze gdzies zalogowac (bo nigdzie nie wpisywalem nicka)

was79 - Wto 21 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
chociaz rozumiem ze znajomych dodajemy do roznych gier nie tylko GT5)

dokładnie, możesz pisać też maile, jakieś tam czaty, sparwdzać w jakie gry grają i ile mają zdobytych trofeów

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

was79 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
chociaz rozumiem ze znajomych dodajemy do roznych gier nie tylko GT5)

dokładnie, możesz pisać też maile, jakieś tam czaty, sparwdzać w jakie gry grają i ile mają zdobytych trofeów

jestem jako uzytkownik Bad-i ale nie wiem czy musze sie jeszcze jakos gdzie zalogowac. Bo niestety nie mam zadnych opcji ze znajomymi :(

PiTT - Wto 21 Gru, 2010

a to nie musisz najpierw dodać znajomych z głównego menu konsoli?
przejdz do wiadomości i tam powinny być zaproszenia od innych użytkowników, oczywiście jeśli ktoś Cię zaprosił :)

Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

PiTT napisał/a:
a to nie musisz najpierw dodać znajomych z głównego menu konsoli?
przejdz do wiadomości i tam powinny być zaproszenia od innych użytkowników, oczywiście jeśli ktoś Cię zaprosił :)

jestem w menu glownym konsoli, ostatnia ikona po prawej (znajomi) nic mi sie tam nie otwiera. A chce wlasnie kogos dodac itd......

Tylko jeszcze raz pisze ze nie robilem zadnego swojego profilu poza uzytkownikiem konsoli.

iQ - Wto 21 Gru, 2010

To musisz zrobic jeszcze profil na playstation network.
Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

iQ napisał/a:
To musisz zrobic jeszcze profil na playstation network.

no kurwa przeciez pytam o to od godziny :(

moge uzyc profil ktory mam mlodego czy robic nowy ?

iQ - Wto 21 Gru, 2010

Mozesz uzyc mlodego ale wtedy mlody bedzie mial nas wszystkich na liscie znajomych, moze tego nie chce ;D Plus wszystkie twoje zdobyte puchary beda na jego koncie, itp
Bad-i - Wto 21 Gru, 2010

iQ napisał/a:
Mozesz uzyc mlodego ale wtedy mlody bedzie mial nas wszystkich na liscie znajomych, moze tego nie chce ;D Plus wszystkie twoje zdobyte puchary beda na jego koncie, itp

A czy moge na PS3 miec dwa konta (jego z PSP GO i moje nowe ktore zaraz stworze?)

Czy za kazdym razem kiedy wchodze w PS3 musze sie logowac w PS Network zeby dodawac znajomych itd?