kuwa co za kraj ktos jezdzi slabo nie umie jezdzi za czyjes jeszcze gorzej bo mozna te pieniadze dac innemu jezdzi za swoje to juz w ogole zły czlowiek bo go stac
jakoś nie trafia do mnie to zdanie... Wrobel - Pon 06 Cze, 2011
Maciusiowy napisał/a:
jakoś nie trafia do mnie to zdanie...
do mnie teraz tez nie... ale jak sie znow opije to rozwine i wyjasnieJacek - Pon 06 Cze, 2011
Wrobel napisał/a:
caly tydzien kurcze chodze dorwe sie do internetu to moge sie troche ponapinac...
Jacek napisał/a:
wyklep machę z tyłu bo słabo wygląda
generalnie slabosc
kurde chodzilo mi o to ze np. jak sie ogladnie twoj film jak skaczesz po kraweznikach to tez raczej na malo ogarnietego wygladasz a raczej to nie jest prawda
racja, tylko z relacji maxxsportu wyglądało wszystko mega słabo.
he he, krawężnik mistrz, fajnie że takim struclem można pogonić frajerów w autach za w chój hajsu Jacek - Pon 06 Cze, 2011 widać jak punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
Marek23 napisał/a:
Jazda na limicie,fest...
http://forum.hothatch.org...r=asc&start=375Marek23 - Pon 06 Cze, 2011 Nie lubię krzywdzić wiecznie nieszczęśliwych. Poza tym krawężnik to właśnie Twój limit.Jacek - Pon 06 Cze, 2011 chyba w tym kwadratowym łbie jakieś rozdwojenie jaźni...o mnie się nie martw 'rajdowcu' mi - Pon 06 Cze, 2011 stapet! Jacek - Pon 06 Cze, 2011 przynajmniej nie płaczę, po rozbiciu auta w lesie, żeby nie mówić na forum bo bedzię obciach Marek23 - Pon 06 Cze, 2011 Nie wiem czemu piszesz takie rzeczy, skoro dobrze wiesz, dlaczego o tym dzwonie parę lat temu nie mozna było rozpowiadać. I jakie konsekwencje mógłbym ponieść.
Ale widzę,że lubisz wyciągać takie brudy. Potraktuję to ze stoickim spokojem, przynajmniej w cyberprzestrzeni.Jacek - Pon 06 Cze, 2011 może jeszcze jakiś rebus wrzuć..pośmiejemy się razem polaczku.Niemy - Pon 06 Cze, 2011 ja pierdole możecie już przestać? mi - Pon 06 Cze, 2011 kłódka tymczasowa, do ochłonięcia i uspokojenia.mi - Wto 07 Cze, 2011 unlockedGeKo - Wto 07 Cze, 2011