anjas - Wto 30 Gru, 2008 saxorulez - Wto 30 Gru, 2008 Mike dobre.. podoba mi się.
Widzę że z sentymentem wspominasz wspołną podróż do Tanzanii, nadal masz do mnie żal że w Twojej skrzyni nie było otworów wentylacyjnych?kubas - Wto 30 Gru, 2008 Michał - Wto 30 Gru, 2008 czytaliście nowego newsa ?? !! ?? !! tym razem na wp jest
Ale ten slim to jest wariat !!anjas - Wto 30 Gru, 2008 Na jego miejscu kupiłbym ten zespół hondy i nazwał go SLIM FAST.Stf - Wto 06 Sty, 2009 http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.htmlAnonymous - Sob 10 Sty, 2009 to byly czasy...
http://www.youtube.com/watch?v=l46ll_Utghc
F1 w long beach, CA. Obok dzisiaj mieszka moj kumpel.ps - Nie 11 Sty, 2009 Podczas wizyty na zeszlorocznym Hungaroringu natknelismy sie na supertajne testy nowych bolidow!
O w morde...
Taka F1 to ja rozumiem !!!
To jest bardziej widowiskowe niż obecne WRC...
Jak oni latali bokami i to z jakimi prędkościami...
Respect - Hamilton chyba by sie zesrał w bolidzie z tamtych lat...Michał - Wto 13 Sty, 2009 Cytat z Onetu.
Cytat:
F1 wraca do gorącej Californii !!
Prezes F1 na ostatnim spotkaniu szefów wszystkich teamów ogłosił iż tor w californi został włączony do kalendarza Formuły 1. Wyścig odbędzie się w dniu 2 sierpnia. Dzień wcześniej zostanie na nim odbyty wyścig walców aby tor wyrównać.
Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie trzy sprawy.
Pierwsza, brak przedstawicieli teamu hothatch.org. Podobno są zbyt zajęci przygotowaniem swojego nowego bolidu na gaz ziemny, zwany także LPG.
Druga sprawa to wywiad z Luisem Hamiltonem . Na pytanie co sądzi o nowym torze, odpowiedział:
- Dobrze że technika jest aktualnie na tak wysokim poziomie. Gdybym miał jeździć bolidem z dawnych lat na tym torze , chyba bym sie zesrał.
Zostawiamy to bez komentarza.
Trzecia i ostatnia. Maciej Makasewicz z firm eM endżiniring został przyjęty do zespołu SLIM. co w tym dziwnego ? Maciej pracuje aktualnie nad systemem twin cam vtec turbo dla bolidu owej firmu. Jak wiadomo , turbo w F1 jest niedozowlone. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.
anjas - Wto 13 Sty, 2009 o qarwa!
do wyścigu walców myślałem, że to prawda Michał - Wto 13 Sty, 2009 kurwa, ziom.
ja też jestem w szoku.
Wydaje mi sie ze onet coś ściemnia !!kubas - Wto 13 Sty, 2009 hahahahhahah przebilo narty badiego ! martin.h - Wto 13 Sty, 2009