HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Michał - Pon 30 Kwi, 2012 wiktoh - ja jutro do pragi czeskiej jade mazdoliną. Więc nie wiem czy wróce aby was odwiedzic na torze. Więc miłego upalanka i tankowania wieczorem.siema - Pon 30 Kwi, 2012
M napisał/a:
roj napisał/a:
M napisał/a:
jakieś foty
będą filmy! ... ale jakie? ..
same zayebiste!
Ja cały dzień latam i krecę i focę
No to bomba Po wycofaniu się ziomków Rasputina z kręcenia filmów już się bałem, że nadaremno zafundowałem autu kompletny tritment
Czy ekipa wyjeżdżająca ok. południa ze stolicy kraju planuje jakiś browar w Poznaniu, czy od razu bejowanie na torze? Pytam bo planowałem ruszyć trochę później, ale nie ukrywam że wizja chłodnego pszenicznego na Poznańskim rynku może zadecydować o wzięciu całego dnia wolnego w piątek M - Pon 30 Kwi, 2012 Brać gps z nokiom n95?
Co do piwa w poznaniu, jestem za tylko ja tu nie decyduję siema - Pon 30 Kwi, 2012
M napisał/a:
Brać gps z nokiom n95?
Natürlich!Kenet - Pon 30 Kwi, 2012 Omijamy autostradę, ale czy za 60 zł nie warto się spokojnie poturlać hajłejem?Rasputin - Pon 30 Kwi, 2012 No właśnie zastanawiam się czy opłaca sie omijać autostradę? Bo na niej wrzucam piątkę 80km/h i ekodrivung,a jak mam się tułać przez wiochy,gdzie w kazdych krzakach stoją policjanci i fotoradary to ja dziekuje.Kenet - Pon 30 Kwi, 2012 Dokładnie o to mi chodziło.
Zdjęcie na jakieś wiosce zrobione koszem na śmieci więcej wyniesie niż opłata za przejazd w obie strony.Barejka - Pon 30 Kwi, 2012 na starej dwojce nie jest tak zle, ruch znikowy dzieki autostradzie i nie stoja juz tak jak dawniej kamil - Pon 30 Kwi, 2012 dobra, na miejscu spod wiktocha domu zdecydujemy jak jechać.
Ja na razie czekam na zajebane wahacze, które muszą dzisiaj przyjść bo jak nie to w ciężkiej dupie jestem.
W razie czego musze dzisiaj ok 17. podjechać do IC albo gdzieś indziej po sworzeń wahacza i tuleje wahacza x2 X2 bo w środę Marek mi to będzie montował....kurwa uwielbiam tych wszystkich dostawców...W środę wieczorem zamówione, jest poniedziałek i chuj widać...kosmita - Pon 30 Kwi, 2012 Polecam drogę z Wawy przez Płock. Dużo przyjemniej się jedzie niż przez Sochaczew kubas - Pon 30 Kwi, 2012 W ogóle to jak będzie taka temperatura jak wczoraj to na r888 i r1r będzie kiepsko...kosmita - Pon 30 Kwi, 2012 Ma być chłodniej 15-20Cbob.dsk - Pon 30 Kwi, 2012 Ktoś wie gdzie można zmienić w sobote rano same oponki gdzieś blisko toru?wiktoch - Pon 30 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
No właśnie zastanawiam się czy opłaca sie omijać autostradę? Bo na niej wrzucam piątkę 80km/h i ekodrivung,a jak mam się tułać przez wiochy,gdzie w kazdych krzakach stoją policjanci i fotoradary to ja dziekuje.
też się zastanawiam - ostatnio sporo zapunktowałem i chyba wolałbym wybrać spokojną i ekonomiczną opcję highway...PieQt - Pon 30 Kwi, 2012 ja lecę autostradą, szkoda mi czasu na wsie, dodatkowo tej drogi nie znam, i policja jest dużym utrudnieniem dla mnie.