Zawsze się zastanawiałem jak kierowca upalający po torze może kontrolować te wszystkie zegary.
Te zegary i tak gówno pokazują, to zabawki.rasta - Sob 12 Maj, 2012 Od dłuższego czasu współpracujemy z firmą Naviservice. Flokujemy dla nich obudowy do odość ciekawego urządzenia:
Cytat:
Urządzenie multimedialne, pozwalające w znaczny sposób rozbudować system Audio w samochodach Audi z systemem multimedialnym (nawigacyjnym) MMI - Plus (3G). Adapter umożliwia podłączenie trzech różnych źródeł z muzyką: iPod, USB oraz z wyjściem AUX. W ten sposób system MMI jest wstanie odtwarzać utwory z trzech różnych urządzeń.
rasta - Sob 12 Maj, 2012 Kolejne ciekawe zlecenie się szykuje, barowe lampki drzewka. Mają z nich zwisać świecące puszeczki browarowe, ale nie mam jeszcze fot. finalnego produktu
rasta - Śro 23 Maj, 2012 Dawno nie było aktualizacji
Jakiś stary VW
Focus
206
Łewo X
Forfiter
2xImpreza
Wkład do szuflady
Gałgany w słupku ciągle w modzie
Lampka by Ikea
E30
rasta - Wto 29 Maj, 2012 Zagadaka, z jakiego auta pochodzi ta deska? Podpowiem, że silnik diesla o pojemności 50cm, moc 5 kw
no name - Wto 29 Maj, 2012 Czyżby jakiś Tata mobil dla nieletnich ?rasta - Wto 29 Maj, 2012 Ciepło - w nazwie ma JDM Bart - Śro 30 Maj, 2012 Simpa-JDM, a silnik to raczej 500ccm diesel rasta - Śro 30 Maj, 2012 No coś w ten deseń, fura ma mniej mocy od skutera 125
rasta - Śro 30 Maj, 2012 Taki mały teścik zrobiliśmy, poflokowaliśmy tylko połowę deski w Alfie 145
Znajdź różnicę
GeKo - Czw 31 Maj, 2012 rasta, Oto do czego się właśnie używa floka w rajdówkach rasta - Czw 31 Maj, 2012 Ja to wiem, tylko mało który śmiertelnik to rozumiem, bo większości osób to nic się w szybie nie odbija, przynajmniej tak im się wydaje kaziu1985pn - Czw 31 Maj, 2012 ja tam nie widzę żadnej różnicy rasta - Czw 31 Maj, 2012 Slepyś