jak mi ktos wytlumaczy jak sie zalogowac to pozycze wszystkie bo juz mi sie znudzila troche ta gra. Czas powalczyc w WRC was79 - Wto 21 Gru, 2010 Badeusz:
Cytat:
wchodzisz do garażu na daną fure, i tam jest wyślij znajomemu, czy jakoś tak. Aha ale chyba musisz mieć typa w znajomych - nicki z HH.org kilka tematów niżej
Bad-i - Wto 21 Gru, 2010
was79 napisał/a:
Badeusz:
Cytat:
wchodzisz do garażu na daną fure, i tam jest wyślij znajomemu, czy jakoś tak. Aha ale chyba musisz mieć typa w znajomych - nicki z HH.org kilka tematów niżej
to juz wiem ale nie musze sie logowac gdzies w sony network czy innych pierdolach?was79 - Wto 21 Gru, 2010 musisz:
- mieć ps'a w sieci, jak pierwszy raz się logujesz to wtedy otwierasz konto i wybierasz swojego nicka,
- mieć znajomego, któremu chcesz wysłać auto, w kontaktach,
- wleźć do GT i garażu i można słaćBad-i - Wto 21 Gru, 2010
was79 napisał/a:
musisz:
- mieć ps'a w sieci, jak pierwszy raz się logujesz to wtedy otwierasz konto i wybierasz swojego nicka,
- mieć znajomego, któremu chcesz wysłać auto, w kontaktach,
- wleźć do GT i garażu i można słać
no dobra bo wlasnie wszedlem do garazu i nie widze jak wyslac.
Jak sie zalogowac do netu i stworzyc konto?
edit: podaje mi ze nie mam podpietego jakiegos kabla ethernet (nie wiem co to, przeciez mam wi-fi)was79 - Wto 21 Gru, 2010 tak jak zmieniasz auto, są też opcje sprzedaj, udostępnij znajomemu i jedna jest przekaż albo wyślij.
A konto zakładałem przy pierwszym logowaniu, wszystko jak po sznurku, mimo że jestem sieciowy dyletantem
Edit:
daj na menu głównym,żeby wyszukał sieć wifi, zrobi to automatycznieBad-i - Wto 21 Gru, 2010
was79 napisał/a:
Edit:
daj na menu głównym,żeby wyszukał sieć wifi, zrobi to automatycznie
no wlasnie tego nie moge znalesc, w ustawieniach sieciowych mam tylko ze polaczenie kablowe. Ale nigdzie nie przelaczyc na wi-fi koorwa was79 - Wto 21 Gru, 2010 jest na bank, sam to przełączałem i szukałem sieci, jak wróce na chate to sprawdzę gdzie to było. Chyba że ktoś, siedzi w domu przed plejem i zerkniewas79 - Wto 21 Gru, 2010 jest kurde:
i doopa, dochodze do momentu gdzie mam na ekranie "sprawdzanie konfiguracji sieciowej....." i pozniej wyskakuje ze Uplynal dozwolony czas próby uzyskania adresu IP
Wprowadzony klucz WEP moze byc nieprawidlowy
Jak robie bez zabezpieczenia WEP to tez dochodzi do konca ale nie moze uzyskac adresu IP
Łącznosc mam na poziomie 50%was79 - Wto 21 Gru, 2010 ale masz acces point jak rozumiem, a nie jak koelś kombinowął tutaj:
http://peb.pl/problemy-te...ernet-wifi.htmlBad-i - Wto 21 Gru, 2010
jak ide droga poprzedniego linka to dochodze do konca gdzie mam wypisana cala konfiguracje. niestety jak mam przetestowac polaczenie to trwa to za dlugo i dupa
co do drugiego linka, ja mam normalny router i np PSP Go na nim dziala bez problemu was79 - Wto 21 Gru, 2010 hmm, to już nie wiem, spróbuj może jeszcze według wyszukiwania prostego:
dobra znioslem router na dol i mam 100% - teraz nie wiem jak ale zadzialalo. Jak teraz dodac znajomych?
edit: zayebiscie, teraz zeby wejsc w gre musze sciagnac jeszcze jakas nowsza akutalizacje (nie moge wejsc bez aktualizacji )was79 - Wto 21 Gru, 2010 całkowice z prawej są znajomi, musisz wysłać zaproszenia (dodaj znajomego), nicki sa tutaj:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=7634
Edit:
spoko spoko, troche to potrwa, jeszcze jak uruchomisz GT5, to też masz z głowy, bo będzie ssał aktualizację