HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
arssss - Nie 29 Kwi, 2012 Bart,a Ty sie w koncu wybierasz na ogladare?Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
kamil napisał/a:
roj napisał/a:
Ja albo pojadę z Wami albo Was dogonię jakoś. Wyślij mi nr do siebie.
501089440. W kupie raźniej, dołączaj. Startujemy z Olbrachta na Woli, Ja zgarniam jeszcze eM, jedziemy do Wiktocha, pakujemy opony, żabe oraz brudne Bułgarki i w drogę Marcel i Bonczek tez dołączają (chyba)
Również dołączam
Byc moze i my dolaczymy filomatic - Nie 29 Kwi, 2012 jakby ktoś potrzebował przewodnika po Poznaniu to zapraszam, chętnie pomogę i pokieruję. Jestem na miejscu cały piątekBonczek - Nie 29 Kwi, 2012 To jeszcze dopisz, żeby nikt nie wpisywał w nawigację ulicy Świętego Marcina Bart - Nie 29 Kwi, 2012
arssss napisał/a:
Bart,a Ty sie w koncu wybierasz na ogladare?
nie wiem jeszcze
Bonczek napisał/a:
To jeszcze dopisz, żeby nikt nie wpisywał w nawigację ulicy Świętego Marcina
nie ma takiej ulicy w Poznaniu, jest tylko ul. Święty Marcin arssss - Nie 29 Kwi, 2012 Bart, gdybys sie wybieral znalazlo by sie dla mnie miejsce? Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012 chiba tez wpadne na oglądare na chwile,weżmie mnie ktos na prawy??Bart - Nie 29 Kwi, 2012 Jeśli będę jechał to jakieś miejsce powinno się znaleźć.Bonczek - Pon 30 Kwi, 2012 Wlasnie to mam na myśli bo sie kiedyś nameczylem z tym strasznie Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012 Beemki wczoraj nie kupiłem , auto jest strasznie słabe itd . Więc pozostaje oglądara M - Pon 30 Kwi, 2012 Spoko, postaram sie wstawić jakieś foty dla Ciebie w temacie jak najszybciej kubas - Pon 30 Kwi, 2012 roj - Pon 30 Kwi, 2012
M napisał/a:
jakieś foty
będą filmy! ... ale jakie? ..no name - Pon 30 Kwi, 2012
M napisał/a:
postaram sie wstawić jakieś foty dla Ciebie w temacie jak najszybciej
Nie trzymajmy Czesia w napięciu, jedna na zachęte
M - Pon 30 Kwi, 2012
roj napisał/a:
M napisał/a:
jakieś foty
będą filmy! ... ale jakie? ..
same zayebiste!