M - Pon 18 Lis, 2013 Zazdraszczam bliskosci górkosmita - Pon 18 Lis, 2013 Ale za to daleko do morza M - Pon 18 Lis, 2013 Np do Adriatyku? kosmita - Pon 18 Lis, 2013 Bałtyk bliżej
... choć pewnie nie dla każdego lepszyKoto - Pon 18 Lis, 2013
M napisał/a:
Zazdraszczam bliskosci gór
Wytrzymałem 3 lata w Krakowie i musiałem wracac na swoje zadupie, nie potrafię w dużym mieście. Gdyby morze było tak blisko jak góry to by była bajka
Gdzie byłeś? My odpuściliśmy Czechy i po okolicach wisły pojeździliśmy. Widoki na baraniej, z tatrami w tle, wyjaśniły system.
Ustroń - Wisła - Trzy Kopce - Biały Krzyż - Kotarz - Brenna - Ustroń
Trzeba było dać znać, że na czechy nie jedziecie
Pogoda była idealna na rower w niedziele i widoki świetne kamil - Wto 19 Lis, 2013 pała-cykanjas - Wto 19 Lis, 2013
kamil napisał/a:
pała-cyk
i latarenkakamil - Wto 19 Lis, 2013 widze, ze kolega w temacie anjas - Wto 19 Lis, 2013 no ba! w temacie rowerowym jak najbardziej, zresztą bardzo sobie chwalę zakup Twojego roweru kamil - Wto 19 Lis, 2013 Bonczek - Wto 19 Lis, 2013 Aż mi się przypomniała kiedyś wyprawa do Szczyrku żeby pozjeżdżać - kurde, z 10 lat temu
Jakarti - Wto 19 Lis, 2013
Cytat:
no ba! w temacie rowerowym jak najbardziej, zresztą bardzo sobie chwalę zakup Twojego roweru
to moj rower! masz za Clio! anjas - Śro 20 Lis, 2013 Z tym, ze rower ani razu sie nie spierdzielil szymlorek - Pon 09 Gru, 2013 Halo halo - pytanie mam!
Czy ktoś z Was używa pedałów wpinanych czy preferujecie raczej tradycyjne platformy?
Rower zakupiłem nastawiając się raczej na jakieś bliższe wyjazdy bo gór Ci u mnie dostatek, ew jakiś wypad na przygotowane ścieżki takie jak np tu : http://www.singltrekpodsmrkem.cz/
Nie do końca chyba kręci mnie ładowanie 70km dziennie pod górkę dla wyrabiania kondycji z pulsometrem i pełną telemetrią
Czy wobec tego kupno wpinanych pedałów ma sens, czy to raczej sprzęt dla ambitniej podchodzących do tematu rowerzystów ładujących całodniowe górskie maratony?