To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Yarko - Pon 30 Maj, 2011

.
faldzip - Pon 30 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
ponaddto opanowanie boku na pasie lotniska, to co innego niż na 3m drodze...

tu sie zgadzam, tylko od czegos trzeba zaczac :P poza tym zawsze mozna jakas alejke z opon czy pacholkow ustawic i probowac sie zmiescic.
A na taki np. Rajd Gor Sowich, co mial byc, to ja bym wolal drugie tyle rur do mojej klatki dospawac co juz mam, kupic fotel z uszami i HANSa, bo inaczej bym sie bal :P

Anonymous - Pon 30 Maj, 2011

to żeby się niebać wystartuj w kryterium Kamionki najbliższe 5 czerwca, 3 razy oes w góre, a następnie w Walim trophy też w góre od patelni :rotfl: , jak pod góre wyjdzie to potem z góry podobnie ,tylko trzeba bardziej "jajka" ścisnąć :rotfl: zresztą z góry niebędzie bo i tak rajd odwołany.
matt - Pon 30 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
ale ja tu widzę ostatnio ze każdy jest ekspertem od jazdy z przed kompa

+1

Marek23 - Czw 02 Cze, 2011

Jedzie ktoś Tychy w niedzielę? Wiem,że to nie impreza dla rajdowców,ale może sobie startnę tak zobaczyć, co tam teraz jeździ i jakie czasy robi.
Tomcat - Czw 02 Cze, 2011

Marek23 napisał/a:
Jedzie ktoś Tychy w niedzielę? Wiem,że to nie impreza dla rajdowców,ale może sobie startnę tak zobaczyć, co tam teraz jeździ i jakie czasy robi.

Jo jada pilotować !

Marek23 - Czw 02 Cze, 2011

Jeszcze są Niskie Łąki we Wrocławiu i rozważam czy tam nie wystartować. Wie ktoś może jak tam te imprezy wyglądają.
Anonymous - Czw 02 Cze, 2011

jest sporo filmików na yt,wolna ,techniczna trasa,sporo zawodników jezdzi tam od lat wiec mają obcykane wszystkie konfiruracje toru i widzą która plama asfaltu ma lepszą przyczepnosc
fydi - Pią 03 Cze, 2011

rabarbar napisał/a:
,sporo zawodników jezdzi tam od lat wiec mają obcykane wszystkie konfiruracje toru i widzą która plama asfaltu ma lepszą przyczepnosc

to jest norma na każdym torze ( Tychy, Kielce)

Anonymous - Pią 03 Cze, 2011

fydi napisał/a:
rabarbar napisał/a:
,sporo zawodników jezdzi tam od lat wiec mają obcykane wszystkie konfiruracje toru i widzą która plama asfaltu ma lepszą przyczepnosc

No tak,racja,przepraszam,jestem głupkiem

Marek23 - Pią 03 Cze, 2011

fydi napisał/a:
rabarbar napisał/a:

Z tego sobie zdaje sprawe,ale tez nie napinam sie na wynik. Zastanawiam sie jeszcze, bo w niedziele ma byc 26 stopni, w Tychach oznacza to,że opony znikną całkowicie. A mam r1r i kurde troche szkoda,zeby na 6km je zniszczyc. Zobaczymy

GeKo - Pią 03 Cze, 2011

Czy ktoś ze śląska wybiera się na Tychy, bo mam kilka rzeczy do podania dla ŁukaszS3.
Koto - Pią 03 Cze, 2011

qbica coś wspominał, że chce jechac.
GeKo - Pią 03 Cze, 2011

he he ze śląska a nie podbeskidzia :D
Aaa nie doprecyzowałem, muszę to podać dziś, a Łukasz na Tychach sam sobie odbierze, bo ja w niedzielę będę zapity po weselu.

Koto - Pią 03 Cze, 2011

Ale jakiś pomuk byś dał za chęci ;D