To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

Siadly - Czw 26 Wrz, 2013

Jasna rzecz.

mi - Czw 26 Wrz, 2013

nieee no - tu same pedały...
szymlorek - Sob 16 Lis, 2013

Jako że sezon narciarski zbliża się wielkimi krokami to ..kupiłem rower :rotfl:

Oczywiście w piwnicy nie zostawie bo zaye.bią, więc całkowicie wkurwion wykoncypowałem że powiesze go w pokoju który na teraz i tak nie jest zagospodarowany, nie chciałbym jednak wieszać go na konstrukcji zmontowanej z płaskowników więc znalazłem coś imho bardziej estetycznego - Cycloc solo (ktory nieco upraszczając temat wygląda jak zmodyfikowane wiaderko na smieci przykręcane do ściany :rotfl: )

Kożystał ktoś z tego? Warte zakupu? ew może jest jakaś alternatywa dla schludnego wizualnie mocowania roweru na ściane? :)

bizon - Sob 16 Lis, 2013

zacny, podoba mi sie geometria :)
kamil - Sob 16 Lis, 2013

ja to kupuje do nowego mieszkania ;) ale i tak chyba warto pomalować ścianę jakoś inaczej niż na biało ;)
szymlorek - Nie 17 Lis, 2013

U mnie malowanie to sprawa otwarta bo pokoj w ktorym zawisnie rower jest narazie nie zagospodarowany, gorsza sprawa że jak sie dowiedzialem u importera nie da sie zalozyc dwoch przedluzek dystanowych do tego czyli jak ktos ma kierownice szersze niz 620mm to jest skazany na kombinowanie zeby to zdystansowac od ściany.. :/

U mnie kierownica ma 720mm wiec pojawia sie problem.. :/

michool_vt - Nie 17 Lis, 2013

Ja zawsze wieszalem do sufitu za koło/sztyce/ramę za pomocą pręta w peszlu i kolka rozporowego :-)
kamil - Nie 17 Lis, 2013

720 ??? o ziom....to dopiero rozmiar :rotfl:
ictus - Nie 17 Lis, 2013

720 to wązidło :) ja mam 785 :)
Bonczek - Nie 17 Lis, 2013

Właśnie sobie machnąłem 25km, bajka pogoda :faja:
qbica - Nie 17 Lis, 2013

ja 45km ;D pod koniec mi troche wypiździało... ;)
Koto - Pon 18 Lis, 2013

qbica napisał/a:
ja 45km ;D pod koniec mi troche wypiździało... ;)

Gdzie byłeś? My odpuściliśmy Czechy i po okolicach wisły pojeździliśmy. Widoki na baraniej, z tatrami w tle, wyjaśniły system. xD

Janusz - Pon 18 Lis, 2013

pierwsza fota xD xD xD
michool_vt - Pon 18 Lis, 2013

kurdele, pięknie :jupi:
Kenet - Pon 18 Lis, 2013

Wszystkie 3 foty xD xD xD