Siadly - Czw 26 Wrz, 2013 Jasna rzecz.
mi - Czw 26 Wrz, 2013 nieee no - tu same pedały...szymlorek - Sob 16 Lis, 2013 Jako że sezon narciarski zbliża się wielkimi krokami to ..kupiłem rower
Oczywiście w piwnicy nie zostawie bo zaye.bią, więc całkowicie wkurwion wykoncypowałem że powiesze go w pokoju który na teraz i tak nie jest zagospodarowany, nie chciałbym jednak wieszać go na konstrukcji zmontowanej z płaskowników więc znalazłem coś imho bardziej estetycznego - Cycloc solo (ktory nieco upraszczając temat wygląda jak zmodyfikowane wiaderko na smieci przykręcane do ściany )
Kożystał ktoś z tego? Warte zakupu? ew może jest jakaś alternatywa dla schludnego wizualnie mocowania roweru na ściane? bizon - Sob 16 Lis, 2013 zacny, podoba mi sie geometria kamil - Sob 16 Lis, 2013 ja to kupuje do nowego mieszkania ale i tak chyba warto pomalować ścianę jakoś inaczej niż na biało szymlorek - Nie 17 Lis, 2013 U mnie malowanie to sprawa otwarta bo pokoj w ktorym zawisnie rower jest narazie nie zagospodarowany, gorsza sprawa że jak sie dowiedzialem u importera nie da sie zalozyc dwoch przedluzek dystanowych do tego czyli jak ktos ma kierownice szersze niz 620mm to jest skazany na kombinowanie zeby to zdystansowac od ściany..
U mnie kierownica ma 720mm wiec pojawia sie problem.. michool_vt - Nie 17 Lis, 2013 Ja zawsze wieszalem do sufitu za koło/sztyce/ramę za pomocą pręta w peszlu i kolka rozporowego kamil - Nie 17 Lis, 2013 720 ??? o ziom....to dopiero rozmiar ictus - Nie 17 Lis, 2013 720 to wązidło ja mam 785 Bonczek - Nie 17 Lis, 2013 Właśnie sobie machnąłem 25km, bajka pogoda qbica - Nie 17 Lis, 2013 ja 45km pod koniec mi troche wypiździało... Koto - Pon 18 Lis, 2013
qbica napisał/a:
ja 45km pod koniec mi troche wypiździało...
Gdzie byłeś? My odpuściliśmy Czechy i po okolicach wisły pojeździliśmy. Widoki na baraniej, z tatrami w tle, wyjaśniły system. Janusz - Pon 18 Lis, 2013 pierwsza fota michool_vt - Pon 18 Lis, 2013 kurdele, pięknie Kenet - Pon 18 Lis, 2013 Wszystkie 3 foty