To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

qbus - Nie 29 Maj, 2011

Niech się teraz Janusz wypowie na temat gościa w Toledo :)
Janusz - Nie 29 Maj, 2011

Cytat:
np. gościu w toledo

hmm... nie wiem czy to nie to toledo które mni klepło kiedyś na pachołkolandi :lol2: :lol2:

qbus napisał/a:
Cytat:

Odcinki wyglądają fajnie. Jak młody?

3 w klasie... 12 s za C2r2... z 10 sek karą za szykane.

czyli jako tako, abstrahując do tego ze c2r2 to profi sprzęt za kupę siana, to jednak gość coś tam ogarnia?? bo jednak autopilota to to nie ma ;p

Yarko - Nie 29 Maj, 2011

wiesz jak dla mnie to bardzo dobrze, że organizujesz takie imprezy, ale niektórzy po prostu dla własnego bezpieczeństwa powinni z czymś takim poczekać, tam są rowy, są drzewa, trzeba się cieszyć, że nikt grubiej nie załadował bo było by nieciekawie, niektórym na prawdę mało brakowało
ade - Nie 29 Maj, 2011

a byl ktos na pucharze niepolomic??

kumpel drifter nie swoim, seryjnym, z konczacym sie silnikiem gt ponoc wygral:D zreszta wlasciciel auta byl drugi

Wrobel - Nie 29 Maj, 2011

fydi napisał/a:
Odcinki wyglądają fajnie. Jak młody?

nic nie urwalem i zyje takze czad :jupi:

matt napisał/a:
a młody widzę też się coraz lepiej dogaduje z furą :)

dzieki, staram sie jak moge... a ze nie wiele moge :ble:
chyba dobrze mi kumpel dzis powiedzial : "nawet dobrze jezdzisz tylko strasznie glupi jestes"

po 2 odcinkach bylem sekunde przed c2 i cos w okolicach 6msc w generalce po walnieciu w szykane juz raczej zachowawczo jechalem... szkoda kurde strasznie chcialem go objechac

Janusz napisał/a:
to jednak gość coś tam ogarnia??

no mam nadzieje bo jak nie to wstyd jak skurczybyk :rotfl:

p.s nie mam komputera

Koto - Nie 29 Maj, 2011

Yarko napisał/a:
np. gościu w toledo

Właśnie ten gośc jest chyba mistrzem na placu, a tutaj nie ogarnął ;)

Koto napisał/a:
Właśnie ten gośc jest chyba mistrzem na placu, a tutaj nie ogarnął ;)

dla wyjaśnienia odrazu mówię ze to jest inne toledo niż to które zrobiło prawie to samo w Raciechowicach i tez było zielone :)

a błędy się zdarzają każdemu :) można niesamowicie ogarniać, a zrobić głupiego błedą i śmiesznego dzwona, ponadto, to co tutaj się stało z toledo nie było łatwe do ogarnięcia, było mokro i wąsko, jak już chwycił trawę tyłem to już było gotowe :)

p.s zaczynam żałować ze jednak nie spiąłem pośladów i nie pojechałem ;/

Yarko - Nie 29 Maj, 2011

opisuję tylko to co widzę na filmie i niektórym na prawdę mało brakowało by zrobili sobie sami krzywdę

Yarko napisał/a:
opisuję tylko to co widzę na filmie i niektórym na prawdę mało brakowało by zrobili sobie sami krzywdę

to maja do konca zycia jeździc po placach ?? tak czy siak jak juz ogaranć w stopniu perfekcyjnym jazde na 1 i połowie 2 biegu, będą musieli pojechać cos szybszego, i wtedy dzieje się to co na filmie. Jazda po placu raczej nie ma z tym nic wspólnego...

faldzip - Pon 30 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
Yarko napisał/a:

to maja do konca zycia jeździc po placach ?? tak czy siak jak juz ogaranć w stopniu perfekcyjnym jazde na 1 i połowie 2 biegu, będą musieli pojechać cos szybszego, i wtedy dzieje się to co na filmie. Jazda po placu raczej nie ma z tym nic wspólnego...

A malo to imprez jest w Ulezu czy NMnP? Bylem kilka razy i nie raz napedzalem sie moim 98KM saxo do 140kmh. Jezdzilem tam po suchym, mokrym, sniegu, lodzie i kombinacji kilku powyzszych. Rowow za bardzo nie ma, drzewa wystepuja nielicznie bardzo, wiec jest bezpiecznie. Ja bym radzil tam pocwiczyc, a potem sie wybierac na takie impry jak ta, o ktorej rozmawiamy.

Jacek - Pon 30 Maj, 2011

Yarko napisał/a:
qbus napisał/a:
Cytat:
tak sobie myślę, że niektórzy z tego filmu powinni sobie odpuścić taką imprezę

Np. konkretnie kto?

np. gościu w toledo

o_O o_O o_O o_O
np. wszyscy

Yarko, dobrze widzisz. +1

qbus - Pon 30 Maj, 2011

Jacek napisał/a:
Yarko napisał/a:
qbus napisał/a:
Cytat:
tak sobie myślę, że niektórzy z tego filmu powinni sobie odpuścić taką imprezę

Np. konkretnie kto?

np. gościu w toledo

o_O o_O o_O o_O
np. wszyscy

Yarko, dobrze widzisz. +1

Jacek proszę Cie...

btw. gościu z Toledo wygrał klase i był 5 w generalce

Jacek - Pon 30 Maj, 2011

obglądłem film wróbla, jest dobrze, cofam, nie wszyscy :>
ale i tak tragedia

qbus - Pon 30 Maj, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=BVQxg-LYn84 -> zwycięzcy w gen
http://www.youtube.com/watch?v=ts01wpVZlaY -> po 3 odcinku był 1 w gen, 0.5 s przed ojcem Klaudi który potrącił szykanę, niestety niefartownie wsadził się do rowu, R1R robiło robotę u niego
http://www.youtube.com/watch?v=TdUDuxrN4ac -> najszybsza załoga niestety porozbijał szykany i jako gośc nie był klasyfikowany w gen :)

W czerwonym Cifie który wali na samym początku filmiku jechało dwóch typków, właściciel po 1 oesie był 1 w gen, chłopak który rozbił auto był 5. Ogólnie wygląda to jak wygląda, chłopaki przyjechali na r888 czy innych semi slickach a jak się rozpadało to na dobre... są tego konsekwencje.

Janusz - Pon 30 Maj, 2011

Cytat:
A malo to imprez jest w Ulezu czy NMnP? Bylem kilka razy i nie raz napedzalem sie moim 98KM saxo do 140kmh. Jezdzilem tam po suchym, mokrym, sniegu, lodzie i kombinacji kilku powyzszych. Rowow za bardzo nie ma, drzewa wystepuja nielicznie bardzo, wiec jest bezpiecznie. Ja bym radzil tam pocwiczyc, a potem sie wybierac na takie impry jak ta, o ktorej rozmawiamy.

ta.. tyle ze od nas na ułez czy NMP jest przeszło 300km w jedna stronę... ponaddto opanowanie boku na pasie lotniska, to co innego niż na 3m drodze...

ale ja tu widzę ostatnio ze każdy jest ekspertem od jazdy z przed kompa :rotfl: :rotfl:

w sumie bez sensu bić piane...