kubas - Nie 02 Lis, 2008 szkoda szkoda.... ale co zrobic taki sport.... emocje byly sezon fajny !
czekam w niecierpliwosci na nastepny choc dla roberta moze juz nie byc tak fajnie jak w tym.....
Bardzo mi sie podoba jazda renault i alonso w koncowce !! Gratulacje dla renault !!CHRZANEK - Nie 02 Lis, 2008 No cóż na temat mistrza i występu Robcia to wszystko już zostało powiedziane.
A mnie rozbroiło to jak się w ferrari cieszyli, po czym dopiero ktoś im powiedział że bambi jest piąty no i się troche zmarszczyli ...GOKART - Pon 03 Lis, 2008 jakos to wszystko przyjąlem bez emocji... coś czułem że tak się to potoczy
BMW zrobiło wszystko w swoim nieprofesjonalizmie żeby Robert nie zajął tego 3 miejsca w generalce... wyjechał na slickach po czym po okrażeniu formującym zjechał żeby zmienić na przejściówki. Podobno zawinił synoptyk... oczywiście drugi kierowca Teamu Sauber nie miał takiego problemu
Daleki jestem od teorii spiskowych ale chyba komuś w BMW nie spodobała się wizja że liderem teamu zostanie Kubica a tak Heidfield dalej bedzie "twarzą" BMW Sauber F1 Team.M - Pon 03 Lis, 2008 Szwaby szwaby szwaby, zawsze tacy byli i zostaną.
Polacy muszą zrobic swoj team F1 i wtedy bedziemy najlepsi kubas - Pon 03 Lis, 2008 dokladnie ! Polski Fiat F1 Racing Team sponsored by bóbrhatch.org M - Pon 03 Lis, 2008 tak i wszystko na sznurek i sline kubas - Pon 03 Lis, 2008 wcale ze nie. Podwozie z frencz fury, silnik jdm, pakiet aerodynamiczny dopracowany przez najlepszych polskich tuningofcufCHRZANEK - Pon 03 Lis, 2008 Kto był najlepszym strategiem w historii ludzkości ???
a) Napoleon Bonaparte
b) Gen Rommel
c) Dr. Mario Theissen
Na zwyciezców czekają nagrody, min. mozliwość obejrzenia relacji w czasie rzeczywistym.kubas - Wto 04 Lis, 2008 Sebastien Loeb przetestuje bolid Red Bulla
Sebastien Loeb, który wczoraj wywalczył piąty z rzędu tytuł rajdowego Mistrza Świata dostanie ponownie szansę przejechania się bolidem F1. Tym razem podczas oficjalnych testów Formuły 1 w Barcelonie, które odbędą się w połowie listopada. Francuz przed oficjalnym testami odbędzie tzw. shake down w Silverstone.
W ubiegłym roku Sebastien Loeb miał okazję poprowadzić bolid Renault podczas demonstracyjnego testu, a w sezonach 2005 i 2006 startował w 24-godzinnym wyścigu Le Mans, tak więc wyścigi torowe nie są mu obce.
Red Bull sponsoruje fabryczny zespół Citroena w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Świata. Dla uczczenia rekordu wszechczasów Francuza Austriacki producent napojów energetycznych postanowił umożliwić Loebowi jazdę podczas oficjalnych testów F1.
„Jestem ogromnie zaszczycony prezentem Red Bulla, który ma uczcić mój piąty tytuł” powiedział Francuz. „Już miałem szansę testowania bolidu Formuły 1 w ubiegłym roku, ale w tym roku okoliczności będą trochę inne.”
„Będę musiał odnaleźć się pośród regularnych kierowców F1 podczas oficjalnych testów. Mam nadzieję, że nie zrobię z siebie głupka!”
„Chciałbym także uporządkować wszelkie spekulacje na temat ewentualnego przejścia do F1 w przyszłym roku; zdecydowanie będę jeździł Citroenem C4 WRC w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Świata.”CHRZANEK - Wto 04 Lis, 2008
kubas napisał/a:
zdecydowanie będę jeździł Citroenem C4 WRC w Rajdowych Samochodowych Mistrzostwach Świata
No to ... nie wiem co... dominacji ciag dalszy...fydi - Wto 04 Lis, 2008 Mógłby tak na zmianę jeździć. Raz tytuł w F1, a raz tytuł w WRC ps - Pon 17 Lis, 2008 Sluzbowe auto Roberta przeszlo face lifting:
Zmiany sa lagodnie mowiac spore... saxorulez - Pon 17 Lis, 2008 na tych samych testach sebastian latał bolidem F1kubas - Pon 17 Lis, 2008 z cyklu znajdz 8 szczegolow rozniacych dwa zdjecia