To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

siema - Pią 15 Lut, 2013

Czesio napisał/a:
Ja mogę być tez od czegos . Najlepiej zeby można było pieprzyć głupoty bez konsekwencji :D

To będziesz w opozycji

M - Pią 15 Lut, 2013

siema napisał/a:
Czesio napisał/a:
Ja mogę być tez od czegos . Najlepiej zeby można było pieprzyć głupoty bez konsekwencji :D

To będziesz w opozycji

Albo zostanie premierem :D

Michał - Pią 15 Lut, 2013

GeKo napisał/a:
Prezydentem? Phii bierz tekę premiera, szybko sformujesz rząd, z ekspertów na hłotheczu.
Np taki Majk, Minister kultury i rozrywki :rotfl:

Dziękuje za nominacje :D

PiTT - Pią 15 Lut, 2013

GeKo napisał/a:
Wysłałeś jej kopię doktoratu ? :rotfl:

z dopiskiem
"TY KÓRWO!"
:rotfl:

Anonymous - Pią 15 Lut, 2013

to niech ktoś będzie premierem , ja zostanę prezydentem i oprócz powyższego będę robił fajne domówki :D
was79 - Pią 15 Lut, 2013

Prezydent jest zarezerwowany, a jedyna osoba ktorej ustapie to Pitt, bo tylko on z calego hoczheta ma president-look :rotfl:
Kenet - Pią 15 Lut, 2013

Pardon, mogę wejść na prezydenta, po rodzinie i po nazwisku - dużej zmiany nie będzie i jak zapuszczę wons to będę nawet podobny :lol2:

Kumpla ojciec jest senatorem , jak coś mogę zagadać może nas wciągnie w ten biznes :D
!

PiTT - Pią 15 Lut, 2013

Kenet napisał/a:
Pardon, mogę wejść na prezydenta, po rodzinie i po nazwisku - dużej zmiany nie będzie i jak zapuszczę wons to będę nawet podobny :lol2:

nie wiem czy widziałeś, ale obecnie wons zgolony :lol2:

Kenet, zjedz Snickersa bo strasznie gwiazdorzysz :D

Kenet - Pią 15 Lut, 2013

Uważaj, bo bandy na RCW nie są z waty ;D
CHRZANEK - Pią 15 Lut, 2013

Rozmowa sie zrobiła jak w sejmie...

Obie strony zaczynają sobie wpadać w ramiona.
Przez cały czas licytacja kto ma więcej racji, a konkretow typu "co zrobić żeby w naszym pięknym ale cienkim jak dupa węża kraju było lepiej" BRAK.

W sumie nie mam do Was pretenski bo skoro mózgi które się dostały do parlamentu nie mogą sobie z tym poradzić to trudno sie dziwić że jest jak jest, a jest nie za wesoło...

Ja np żyje sobie dzień za dniem, perspektyw brak, a jakiejś mega wielkiej radości z faktu że mieszkam w kraju nad wisłą też nie ma. Smutne jest to że wizja jest taka że do emerytury bedzie tak samo ch***wo, a na emeryturze będzie jeszcze gorzej...

Pora sobie uświadomić ze nikt tego nie zmieni, bez wględu jak pięknie by nie mówił.

PS: Temat jest zajebisty. Dzięki :*

GeKo - Sob 16 Lut, 2013

I to jest najsmutniejsze brak alternatyw.
bizon - Sob 16 Lut, 2013

chrzanku, wreszcie pierwszy post, z ktorym, niestety, ale sie identyfikuje :/
dzik - Sob 16 Lut, 2013

Dla pocieszenia, dobrze ze w mundurach są emerytury ścięte. Dotychczasowe przywileje zostały ustanowione po to by zomowiec miał energię do pałowania studentów.
Zasady ich wyliczania były kuriozalne, jak np podstawą było "podstawy którą jest uposażenie zasadnicze na ostatnio zajmowanym stanowisku służbowym wraz z dodatkami o charakterze stałym i miesięczną równowartością dodatkowego uposażenia rocznego"
To się kończyło zawsze identycznie, idzie ktoś na emeryturkę to w miesiąc przed odejściem dostaje taki awans i dodatki że startowe 40% podstawy robi >100% ostatniej realnej pensji.
To jest + dla obecnego rządu że się zdecydowali na taki ruch, dotychczas nikt nie miał tyle odwagi.