To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)

Janusz - Pon 18 Kwi, 2011

mi napisał/a:
..a tak w ogóle jesteście hoooooye i was nie lubię - pierwszy raz w życiu umyłem puga, a nikt tego nawet nie docenił.

taaa, ja popatrzyłem do środka, a deska miał tonę kurzu na sobie... miałem Ci mówić ze masz nieźle upierdolony środek, ale zapomniałem :rotfl:

M - Pon 18 Kwi, 2011

Kurde ja bym docenił na bank :rotfl:
kubas - Pon 18 Kwi, 2011

M napisał/a:
Kurde ja bym docenił na bank :rotfl:

ja też ja też :D

mi - Pon 18 Kwi, 2011

ta, jasne, wszyscy tak mówią, a później wysiłek sobotniego wieczoru idzie na marne... Sram to - za następne 5 lat nie umyję, o!
kubas - Pon 18 Kwi, 2011

mi napisał/a:
ta, jasne, wszyscy tak mówią, a później wysiłek sobotniego wieczoru idzie na marne... Sram to - za następne 5 lat nie umyję, o!

choć kurde teraz pewnie się okazało jaki on brzydki pod spodem, wcześniej brud ładnie skrywał niedoskonałości hehe

mi - Pon 18 Kwi, 2011

coś jest na rzeczy xD
M - Pon 18 Kwi, 2011

I tak wszyscy dowiedzieli się że jest czerwony
mi - Pon 18 Kwi, 2011

tylko miejscami :lol2:
Bart - Pon 18 Kwi, 2011

moje 3 fenigi :>

W skrócie - było fajnie, miło i w ogóle teges, problem tylko z tym, że tor nie jest w żaden sposób ogrodzony i pojawiają się dziwne postaci na skuterkach, motorach, chińskich CRXach i w BMW o wartości 1-2 średnich krajowych pensji. No i my jako wynajmujący tor musimy mniej lub bardziej stanowczo ich przeganiać...

Poza tym - atmosfera była spoko, przyjazna, żadnego napięcia - raczej taka przyjazna pojeżdżawka w gronie znajomych niż "warszawskie" ciśnienie żeby jak najlepszy czas wycisnąć i nic poza tym.

- Januszek mistrzem jest i basta! Naprawdę małolat naku.rwia aż miło i całkiem mu to wychodzi :faja: (Janusz, alfą się przejedziesz, bez obaw)

- Rabarbar wygląda całkiem inaczej niż powinien ;D ;D
Bardzo miło było poznać, super ziom. Źle zrobiłem, że pojeździłem jego E36 - są ciekawsze samochody niż alfy dla pedałów, niestety...

- Zdjęcia robił alue z ytrc, jak tylko coś na forum wklei skopiuję je tutaj (o ile mnie ktoś nie uprzedzi),

- Martin.h wyglądał bardzo romantycznie

- sam tor niestety jest opuszczony, w związku z czym zapuszczony - nikt nie naprawia nawierzchni, nie dba o otoczenie, szkoda

- myślę, że jeszcze jeden Wyrazów się w tym roku ogarnie i znów się widzimy, chłopaki!

:>

mi - Pon 18 Kwi, 2011

trochę naprawiają (na prostej startowej wyryp ostatnio był, wczoraj już nie), dramatu nie ma. A z masą ludzi próbujących się wdupić na krzywy ryj niestety fakt, choć moim zdaniem przeganianie szło nam (zwłaszcza Tobie, biały bracie) nader sprawnie ("wypie.rdalaj stąd małolacie", tak to szło? :lol2: )
was79 - Pon 18 Kwi, 2011

najlepsze było hasło BMW-klub, jak gromadnie krzyczeli:

postaw w dymie

mi napisał/a:
A z masą ludzi próbujących się wdupić na krzywy ryj niestety fakt, choć moim zdaniem przeganianie szło nam (zwłaszcza Tobie, biały bracie) nader sprawnie ("wypie.rdalaj stąd małolacie", tak to szło? :lol2: )

wam szło, mnie to nie chcieli słuchać, gościowi od quada latającego na 2 kołach miałem ochotę zayebac (choć jazdę na 2 kołach ogarniał zacnie), ale on miał kask i 5 razy tyle w pasie co jak kufa.... idiota jeden, kłoci się kutas ze nie jest nigdzie napisane ze tor jest wynajęty :wall: :wall: nie wiem, może powinniśmy cały dzień stać przy wjeździe i machać mu flaga ze tor wynajęty a w ramach pocieszenia częstować ciasteczkami....

co dom toru, to w stosunku do tego jak wyglądał kiedy bylem tam ostatni raz 2 lata temu, to jest przepaść ;/ niestety na niekorzyść

M - Pon 18 Kwi, 2011

Bart napisał/a:
Poza tym - atmosfera była spoko, przyjazna, żadnego napięcia - raczej taka przyjazna pojeżdżawka w gronie znajomych niż "warszawskie" ciśnienie żeby jak najlepszy czas wycisnąć i nic poza tym.

Nie tam żebym miał ciśnienie ale doyebałeś troszkę ziom

M napisał/a:
Bart napisał/a:

a właśnie zapomniałem się do tego odnieść, ja tam lubie spinkę o czasy i rywalizacje :D

Bart - Pon 18 Kwi, 2011

M napisał/a:

Maciek, trochę się bałem, że to będzie taki kij w mrowisko.

Napisałem po prostu jakie odniosłem wrażenie - po tym Wyrazowie jeździmy sobie, przy okazji mierząc czasy. Po zatrzymaniu nikt nie wypada z samochodu z okrzykiem - "jaki czas, jaki czas?", nikt nie zaciska zębów, że ktoś był lepszy.
Na trackdayach np. w Lublinie czas był naprawdę podstawowym parametrem.