HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011
Bart - Pon 28 Mar, 2011 jesteście parą? Gaydek - Pon 28 Mar, 2011 Anonymous - Sob 02 Kwi, 2011
Gaydek napisał/a:
Marcel, a Ty kiedy jedziesz?
a kiedy kto wyrusza? kurwa mam takie zapierdol w życiu, że nie ogarniam .... chciałem jechać albo 9.04 ok. 20 start albo 10.04 ok. 5:00 ......
P.S.
jakby ktoś baaaaaardzo chciał to ja jadę autolawetą i mogę doczepić lawete jeszcze .... za opłatę - dorzucenie do benyGaydek - Nie 03 Kwi, 2011 Ja też nie wiem kiedy i skąd wyruszę, bo fura "musi się złożyć", ale mam nadzieję, że uda się być na miejscu już w piątek.kubas - Nie 03 Kwi, 2011
Gaydek napisał/a:
Ja też nie wiem kiedy i skąd wyruszę, bo fura "musi się złożyć", ale mam nadzieję, że uda się być na miejscu już w piątek.
czerwona to dasz radę Anonymous - Pon 04 Kwi, 2011 dobra kto startuje kiedy? sob/nd?rasta - Pon 04 Kwi, 2011 Piątek Anonymous - Pon 04 Kwi, 2011 no to żeś mnie teraz rozjebał
w czw jestem u ciebie z oponami Anonymous - Śro 06 Kwi, 2011 jakby ktoś chcial na oglądanie to ja startuje ok 4;30 - 5;00 - 2 miejsca mam wolne w samochodzieYarko - Śro 06 Kwi, 2011 ja bardzo chętnie jeśli można Gaydek - Śro 06 Kwi, 2011 Marcel, zdążysz? Szkolenie startuje o 8.
Ponadto... będę potrzebował imiona i nazwiska wszystkich pasażerów, tych którzy jadą na oglądarę, bo gdzieś w okolicy będzie giełda i na bramie toru będą wszystkich kasować za wyjątkiem osób z listy, którą ja im dam.
Piszcie od razu kto chce się załapać na obiad w niedzielę. 25 zł od osoby, płatne na miejscu, ale do jutra muszę wiedzieć "kto chce", żeby dać znać firmie cateringowej ile dodatkowych posiłków mają przygotować.TomsoN - Śro 06 Kwi, 2011 ehhh ja nawet nie dam rady na oglądarę bo mam zawody have fun guysAnonymous - Śro 06 Kwi, 2011 Yarko dzwon
chyba, że jakoś w nocy wyruszymy w sobotę .... możesz/chcesz?
Gaydek postaram się ale mam w chu.... roboty bez szkolenia da radę pojezdzic czy nie? Yarko - Śro 06 Kwi, 2011
Marcel napisał/a:
Yarko dzwon
chyba, że jakoś w nocy wyruszymy w sobotę .... możesz/chcesz?
dla mnie nie ma problemu jak potrzebujesz pomocy przy furze w sobotę to też no problem Gaydek - Śro 06 Kwi, 2011
Marcel napisał/a:
Gaydek postaram się ale mam w chu.... roboty bez szkolenia da radę pojezdzic czy nie?