nox - Pon 23 Maj, 2011 zapomniałem napisać kupiłem u Vlodiego olej szybka wysyłka pięknie tak 3mać plus olej mega skrzynia ciszej chodzi i na zimnym biegi lepiej wchodzą pięknie ! Janusz - Pon 23 Maj, 2011
nox napisał/a:
zapomniałem napisać kupiłem u Vlodiego olej szybka wysyłka pięknie tak 3mać plus olej mega skrzynia ciszej chodzi i na zimnym biegi lepiej wchodzą pięknie !
w fieście ?? Jacek - Pon 23 Maj, 2011 te, bo nox wstanie przykórwi z bicka i tyle bedzieVlodarsky - Śro 25 Maj, 2011 Teoretycznie od 10 dni już obowiązuje nowy cennik oleju. Oczywiście ceny delikatnie wzrosły. Ma to związek ze wzrostem cen dodatków/uszlachetniaczy itd.
Ja przetrzymuje stary cennik na racing-oils.pl do końca miesiąca.Bart - Śro 25 Maj, 2011 trzeba jakieś zapasy porobić Vlodarsky - Śro 25 Maj, 2011 Z tego co widzę niektórzy robią ! MUDLMY SIEMfaldzip - Śro 25 Maj, 2011 no wlasnie, tak tu wszyscy zachwalaja, ze i ja bym sie skusil na jakis olej do skrzyni w saxo moim, taki troche bardziej do nakórwiania, bo do tego to moje auto jest
co polecacie?
ps. jakis tydzien temu widzialem niebieskiego vana Włodarski u mnie na wiosce (Warszawa-Wesoła) dziwne, bo to drugi koniec Wawy niz Lomianki budzik - Śro 25 Maj, 2011 Vlodku,do starszego diesla miałbyś jakiś dobry olej,bo na stronie żadnego mineralnego znaleść nie mogę PiTT - Śro 25 Maj, 2011 a do skutra masz coś?Bad-i - Śro 25 Maj, 2011
faldzip napisał/a:
ps. jakis tydzien temu widzialem niebieskiego vana Włodarski u mnie na wiosce (Warszawa-Wesoła) dziwne, bo to drugi koniec Wawy niz Lomianki
M - Śro 25 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
faldzip napisał/a:
ps. jakis tydzien temu widzialem niebieskiego vana Włodarski u mnie na wiosce (Warszawa-Wesoła) dziwne, bo to drugi koniec Wawy niz Lomianki
he he106 - Śro 25 Maj, 2011
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
faldzip napisał/a:
he he
ale to i tak nic.... ja go kiedys nawet widzialem w Wiśle...Vlodarsky - Śro 25 Maj, 2011
faldzip napisał/a:
no wlasnie, tak tu wszyscy zachwalaja, ze i ja bym sie skusil na jakis olej do skrzyni w saxo moim, taki troche bardziej do nakórwiania, bo do tego to moje auto jest
co polecacie?
CRX 75W90 NT - bez dwóch zdań wszyscy są z niego zadowoleni !
faldzip napisał/a:
dzień przed rajdem Mazowieckim Bad-i mi kazał tam jechać.
budzik napisał/a:
Vlodku,do starszego diesla miałbyś jakiś dobry olej,bo na stronie żadnego mineralnego znaleść nie mogę