To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - MILLERSOILS-WARSZAWA.PL

nox - Pon 23 Maj, 2011

zapomniałem napisać kupiłem u Vlodiego olej szybka wysyłka pięknie tak 3mać plus olej mega skrzynia ciszej chodzi i na zimnym biegi lepiej wchodzą pięknie ! :)
Janusz - Pon 23 Maj, 2011

nox napisał/a:
zapomniałem napisać kupiłem u Vlodiego olej szybka wysyłka pięknie tak 3mać plus olej mega skrzynia ciszej chodzi i na zimnym biegi lepiej wchodzą pięknie ! :)

w fieście ?? ;d

Jacek - Pon 23 Maj, 2011

te, bo nox wstanie przykórwi z bicka i tyle bedzie
Vlodarsky - Śro 25 Maj, 2011

Teoretycznie od 10 dni już obowiązuje nowy cennik oleju. Oczywiście ceny delikatnie wzrosły. Ma to związek ze wzrostem cen dodatków/uszlachetniaczy itd.
Ja przetrzymuje stary cennik na racing-oils.pl do końca miesiąca.

Bart - Śro 25 Maj, 2011

trzeba jakieś zapasy porobić :>

Z tego co widzę niektórzy robią ! MUDLMY SIEM
faldzip - Śro 25 Maj, 2011

no wlasnie, tak tu wszyscy zachwalaja, ze i ja bym sie skusil na jakis olej do skrzyni w saxo moim, taki troche bardziej do nakórwiania, bo do tego to moje auto jest :)
co polecacie? ;)

ps. jakis tydzien temu widzialem niebieskiego vana Włodarski u mnie na wiosce (Warszawa-Wesoła) :) dziwne, bo to drugi koniec Wawy niz Lomianki :P

budzik - Śro 25 Maj, 2011

Vlodku,do starszego diesla miałbyś jakiś dobry olej,bo na stronie żadnego mineralnego znaleść nie mogę :/
PiTT - Śro 25 Maj, 2011

a do skutra masz coś?
Bad-i - Śro 25 Maj, 2011

faldzip napisał/a:

ps. jakis tydzien temu widzialem niebieskiego vana Włodarski u mnie na wiosce (Warszawa-Wesoła) :) dziwne, bo to drugi koniec Wawy niz Lomianki :P

:hhe:

M - Śro 25 Maj, 2011

Bad-i napisał/a:
faldzip napisał/a:

he he

106 - Śro 25 Maj, 2011

M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
faldzip napisał/a:

he he

ale to i tak nic.... ja go kiedys nawet widzialem w Wiśle...

faldzip napisał/a:
no wlasnie, tak tu wszyscy zachwalaja, ze i ja bym sie skusil na jakis olej do skrzyni w saxo moim, taki troche bardziej do nakórwiania, bo do tego to moje auto jest
co polecacie?

CRX 75W90 NT - bez dwóch zdań :) wszyscy są z niego zadowoleni !

faldzip napisał/a:
ps. jakis tydzien temu widzialem niebieskiego vana Włodarski u mnie na wiosce (Warszawa-Wesoła) dziwne, bo to drugi koniec Wawy niz Lomianki

dzień przed rajdem Mazowieckim :rotfl: :rotfl: Bad-i mi kazał tam jechać.

budzik napisał/a:
Vlodku,do starszego diesla miałbyś jakiś dobry olej,bo na stronie żadnego mineralnego znaleść nie mogę

Napisz co to za auto :)

Anonymous - Śro 25 Maj, 2011

Vlodarsky napisał/a:
Napisz co to za auto

budzik napisał/a:
Takiego makarona kupiłem:
[url=http://www1.picturep...119.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://www2.picturep...125.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://www3.picturep...121.jpg]Obrazek[/URL]
1.3 Super Diesel :D

faldzip - Czw 26 Maj, 2011

M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
faldzip napisał/a:

he he

bardzo smieszne :P
ja tam sie ciesze, ze od niedawna wiem, ktory to Bad-i patrzac na wyniki mazowieckiego :P