Ryba - Wto 03 Maj, 2011 NSX PiTT - Wto 03 Maj, 2011 myślę że dobry kierunek obraliście z tymi nietypowymi, sportowymi furami
minusem jest na pewno ograniczenie klienteli, ale za to jak ktoś szuka takich fur to ma idealne rozwiązanie, wszystko na miejscuGeKo - Wto 03 Maj, 2011 chyba stał w jakiejś stodole trawa wyrasta ze zderzaka Anonymous - Wto 03 Maj, 2011
Marek23 napisał/a:
Kurde Marcel,wtf? Nie chcesz jakiego brandingu na Mazowiecki? za lajtowe NSXą?
No 4h trwała dziś walka o to auto, ale udało się jest lekko uszkodzone, lecz warto ....
Co do mazowieckiego .... odezwij się coś na pewno dorzucimy, bo chyba CC nie oklejamy
PiTT napisał/a:
myślę że dobry kierunek obraliście z tymi nietypowymi, sportowymi furami
minusem jest na pewno ograniczenie klienteli, ale za to jak ktoś szuka takich fur to ma idealne rozwiązanie, wszystko na miejscu
PiTT zawsze to chciałem zrobić i robie TERAZ a co do klientów to chyba nie powinno być problemu na "unikatowe" samochody. Sprzedaż NSX'a chyba będzie poza przygodą i nie liczymy na szybką sprzedaż... teraz pora kupić kilka cabrio
GeKo napisał/a:
chyba stał w jakiejś stodole trawa wyrasta ze zderzaka
takiego eksperckiego komentarza barkowało iQ - Wto 03 Maj, 2011 Marcel, jak bedziesz szukal czesci do NSX to daj znac, mam namiar na typa co skupuje powypadkowe i rozbiera na czesci Bonczek - Wto 03 Maj, 2011 Marcel dzięki za miły sms Marek23 - Wto 03 Maj, 2011 Kur.wa nie moge przeżyc tej NSXy. Jak ja bym coś takiego chciał mieć na tor wasq - Wto 03 Maj, 2011
Marek23 napisał/a:
Kur.wa nie moge przeżyc tej NSXy. Jak ja bym coś takiego chciał mieć na tor
najpierw trzeba miec porzadny tor Anonymous - Wto 03 Maj, 2011
Cytat:
Marcel, jak bedziesz szukal czesci do NSX to daj znac, mam namiar na typa co skupuje powypadkowe i rozbiera na czesci
najpierw wycena w ASO poźniej używki (mamy dość okazałe rabaty w HP więc zoabczymy, mam już kontakt do Japonii do kolegi nagrany i w Irlandii więc kolejny w Skandynawii też dopisuję - orientowaliśmy się przed zakupem samochodu co i jak więc w kontakcie)
Bonczek napisał/a:
Marcel dzięki za miły sms
jutro leci robota koło 13 4u
Marek23 napisał/a:
Kur.wa nie moge przeżyc tej NSXy. Jak ja bym coś takiego chciał mieć na tor
dogadamy się jak ją złożymy - poszło PW M - Śro 04 Maj, 2011 Bardzo dobry kierunek obraliście z tymi sportówkami
5+
Marcel PWitr 911 - Śro 04 Maj, 2011 No Marcel widzę, że licytujemy te same furki,ale Ty wygrywasz
Muszę do was wpaść na pogaduchy na temat aut z CH "może ubijemy razem jakąś muchę w kiblu"
Ja się na tego NSX napaliłem strasznie, ale roboty to przy nim trochę będzie więc musiałem spasować. Zrobiłem kalkulację części +cena za jaką go kupiliście +opłaty= nie zamrożę tyle goty na pomnik w garażu
Nic to gratki najbardziej odjechanej hundy siema - Śro 04 Maj, 2011
itr 911 napisał/a:
No Marcel widzę, że licytujemy te same furki,ale Ty wygrywasz
Wylicytujcie mi panowie czarne, bezwypadkowe saxo. Poproszę. Serio Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 itr 911, zapraszam, bo może bez sensu podbijalismy sobię cenę nawzajem
siema, wpadnij do nas to coś ustalimy Marek23 - Czw 05 Maj, 2011 evo jezdzi? chce rundke za dogadanie sie Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 powinno być w sobotę więc może jak się we środę spotkamy to uda się zrobić rundę po placu bezpiecznej jazdy na tyłach naszego biura