k-mart - Nie 05 Lip, 2009 ciesze sie ze jestes zadowolony bo tez nie wiedzialem czy bedzie Ci pasowal samochod ktory ja wyszukalem Jestem zdania ze jest to dobra baza. Oczywiscie nie idealna, bo samochod ma juz +15lat, wiec jest pare rys i mankamentow, no ale to raczej normalka.
Sprzetu do grania nie ma, bo sprzedawca zadecydowal ja wyjac ze wzgledu na jej wartosc.
Ale po co komu dodatkowe kg
Z tym odpalaniem z pilota zapomnialem jak to bylo:
wrzucasz luz, reczny, naciskasz "III" na pilocie i pozniej jakis inny guzik i odpala.
Skonstruowal to ze wzgledu na to, ze silnik w williamsie strasznie dlugo sie dogrzewa (co jest prawda). Tak z domu z pilota po obudzeniu sie przed robota wlaczal guzik i grzal clio
gdzies w samochodzie ponoc powinna byc instrukcja.
zapewne pozbedziesz sie paru gadzetow po nim, tez bym tak zrobil.
Dwie rady na poczatek:
1. tanim kosztem ktos Ci na bank wyspawa rure zastepujaca kata i tlumik srodkowy
2. zwykla prosta rozporka ze sruba regulujaca, sparco lub omp (sa takie same), nowa za ~200-300zl
bedziesz zadowolony po tych modach fydi - Nie 05 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Dwie rady na poczatek:
1. tanim kosztem ktos Ci na bank wyspawa rure zastepujaca kata i tlumik srodkowy
2. zwykla prosta rozporka ze sruba regulujaca, sparco lub omp (sa takie same), nowa za ~200-300zl
bedziesz zadowolony po tych modach
ok. myślę, że to ogarnę w miarę szybko Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 Fydi , gratulacje i czekamy na lepsze zdjęcia !! Mick - Pon 06 Lip, 2009 Gratuluję!!!
po tym Twoim pochmurowym Saxolocie poszedłeś naprawdę GRUBO!
GRATULUJĘ!
otwieraj pimpa michool_vt - Pon 06 Lip, 2009 a ja dzisiaj jade polizac willa kubas - Pon 06 Lip, 2009 aaaaaaaaaaa !! Gratulacje fydi !! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAZDROSZCZE !!106 - Pon 06 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
a ja dzisiaj jade polizac willa
kiedy? michool_vt - Pon 06 Lip, 2009
106 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
a ja dzisiaj jade polizac willa
kiedy?
jak szymek wroci do domu
no chyba ze wieczorem jedziemy razem 106 - Pon 06 Lip, 2009 polerowanie felg... kwiaty.. heh ja to widze tak Vlodarsky - Pon 06 Lip, 2009 hehe drugi raz zajrzałem do tego tematu i trafiłem akurat na zakup gratulacje !!michool_vt - Pon 06 Lip, 2009
Cytat:
polerowanie felg... kwiaty.. heh ja to widze tak
to o ktorej? Loko - Pon 06 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
Cytat:
polerowanie felg... kwiaty.. heh ja to widze tak
to o ktorej?
Dobra to i ja się podpinam, kto kupuje kwiaty?, ja wezmę gąbke z mikrofibry i dwa wiadra, kto bierze wosk i polerke?
Godzina 18 będzie ok? Jak już korki trochę opadną ale jeszcze będzie jasno.nox - Pon 06 Lip, 2009
Loko napisał/a:
kto bierze wosk i polerke?
Wpadajcie do Kato fydi - Pon 06 Lip, 2009 ej to wpadajcie zapraszam tylko dajcie znać o której HAWK!michool_vt - Pon 06 Lip, 2009 mi kazda godzina pasuje
106, ktora godzina Ci odpowiada?
nox napisał/a:
Loko napisał/a:
kto bierze wosk i polerke?
Wpadajcie do Kato
chyba Ty!
ja jebie będziemy sie koniowac przy aucie którym nie można jeździć, to tak jak ze striptizerką , pomacha tylkiem, cyckami i nic