chyba to jest odpowiednie miejsce do naglosnienia tego tematu....
Kondzio dawaj bo ty masz dobra gadane..... skrobnij do nic anonima KonradMK - Czw 07 Maj, 2009 Mogę przygotować materiał ale Dymek musi to wysłać, bo głupio wyjdzie jak przypadkiem się zainteresują a ja powiem że to nie o mnie chodzi.
hmm
http://www.tvnturbo.pl/news/114/676/topic/viewM - Czw 07 Maj, 2009 Panowie ale po co to wysylac do tvn turbo skoro oni brali w tym udzial?nox - Czw 07 Maj, 2009 No nie wiadomo czy i jak brali wiadomo tylko że osoba od nich zakwalifikowała się d konkursu i straciła 1 miejsce.PieQt - Czw 07 Maj, 2009 jutro rano napiszę co o tym wszystkim sądzę - dziś jeszcze nie dam rady (wczoraj wróciłem ze szpitala)
do gazety trzeba dać pełną dokumentację, bo dziennikarz nie będzie się bawił w śledczego, jak dostanie wszystko podane na tacy, to się zajmieMichał - Czw 07 Maj, 2009 zobaczcie kto wygrał konkurs tymbark !!
Niezle, forum odkryje szwindel stulecia !! a założyciele tego forum dostaną za to nagrody !!
No , chłopaki , do roboty !!
jutro ma być jakiś nowy tropPieQt - Nie 10 Maj, 2009 Adam jak chce ci się bawić w KIAGATE to pomogę (zresztą jak większość tutaj), najpierw trzeba wysłać do nich polecone listy, napisać że żądasz kopii protokołu (należy od razu napisać, że nie jest to tryb reklamacyjny - dlatego termin 7 dni mogą sobie w dupę wsadzić.
Następnie podeprzeć się trzeba przyrzeczeniem publicznym (w sensie obiecania nagrody) i może uda się znaleźć jakieś korzystne dla ciebie regulację
jak odpowiedzą zlewczo - będzie można iść do gazety, daj znać na PW czy chcesz się w to poważniej pobawićThe Mc - Nie 10 Maj, 2009
grifin010 napisał/a:
Renia Kula z JAWORZNA napisał/a:
Czym się aktualnie zajmuję
Nauczyciel wychowania przedszklnego
Idealna Pasuje !!
mnie sie wydaje ze ona wymyslila zadanie na lekcji dla swoich wychowankow - kto najladniej pokoloruje samochod.
PieQt moze sie spotkamy jakos i ustalimy co i jak zadzialac?PieQt - Nie 10 Maj, 2009 bardzo chętnie, jednak ja mam nikłe możliwości mobilne - chodzę o kulach i takie tam - ale jak będziesz miał ochotę podjechać do mnie, to możemy się umówić. Cały dzień siedzę w domu strick - Pon 11 Maj, 2009
PieQt napisał/a:
chodzę o kulach i takie tam
A czym podpadłes anjasowi, ze Cie tak potraktował? Jakarti - Pon 11 Maj, 2009
PieQt napisał/a:
chodzę o kulach
Murzyni maja duze faje, PieQt ma duze kule PieQt - Pon 11 Maj, 2009 mam wielkie kule i fioletowo - granatowe KonradMK - Pon 11 Maj, 2009 hahahahahahaha dobreeeee