Byłem u Łukasza w niedziele...wstepnie realizacja moze odbyc sie pod koniec stycznia, ale bardziej konkretna decyzje bedzie mozna podjac przed swietami.
Gra w oba NFS na zmiane. Najbardziej podoba mu sie honda Prezesiaka.
Ale czul sie nie najlepiej niestety wiec nie pogadalismy za duzo Mick - Śro 28 Lis, 2007 Chłopaki a co z koszulkami?
nie chcielibyście zrobić sobie koszulek z napisem klubu i na drugiej stronie "HotHatch Spełnia marzenia" ?
mam dojście do sitodruku, po niskich kosztach moglibyśmy mieć ten nadruk, kwestia jest koszulek, żeby jakieś lepsze kupić np z Levi's-a t-shirty są dość tanie ale dobrego gatunku.
oczywiście dla Łukasza też by taka była
Rudello super tekst naprawde dzik - Śro 28 Lis, 2007 Rudello, wklej wlepe jeszcze raz bo sie nie wyswietla, moze bede mogl pomoc.Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 własnie czekamy na naklejki Rudello - Pon 10 Gru, 2007
Marcel 08 napisał/a:
własnie czekamy na naklejki
coz moge powiedziec, tez czekam nie musz dodawac ze jestem zly z tego powoduRudello - Nie 06 Sty, 2008 Przedwczoraj zadzwonił do mnie Łukasz.
L-Dziendobry panie Michale.
R-Sieeeeema Luk, co tam slychać, jak sie czujesz?
L-Dobrze.
L-Mam pytanie, czy moge jeszcze zmienić marzenie??
R-eeeeee
R-aaaaaaaa
R- no ale co u ciebie? jak swięta?
L-Czyli nie moge??
R-Powoli.. powiec mi dlaczego chces zmienic i na co?
L-Marze o internecie... ................. ...wtedy bym mial kontakt z kolegami itd. bo cały czas jestem w szpitalu i jeszcze bede.
R-bla bla bla....
R.- Rozumiem, no dobrze. Musze prozmawiac z reszta wolontariuszy ale skoro chciałbys zmienić to mysle ze nie bedzie problemu.
Wyglada to tak.
Łukasz powiedział ze marzy o necie, to takie marzenie nalezy spełnic.
-Dozywotni net do laptopa załatwiony.
Akcja Hołek odwołana, nie ma problemu.
Napewno ktoś pomysli czemu nie mozna zrobić tego i tego i tamtego.
Fundacja spełnia marzenie dziecka. To jedno, to największe.
Dzieci są tylko dziecmi... maja rożne marzenia, pragnieniam, potrzeby ktorych najczesciej rodzicie z rożnych powodow nie mogą spełnić. My spełniamy, pomagamy.
Ale nie mozemy spełniać wszystkiego bo.
1. jak poczuja sie inne dzieci ktore tak samo walcza, sa w takiej samej sytuacji i spełnilismy jedno marzenie. Nie chcemy i nie moze byc tak ze ktoś sie poczuje gorszy, oszukany.
2. wbrew misji i regulaminowi fundacji.
I nie mozemy decydowac i mowić "to nie jest twoje marzenie", "nie zrobimy tego bo wczesniej marzyłes o czymś innym" itp.
Uważam ze własnie stawiajac czoło najrozniejszym marzeniom, pomyslom, byciem w pelnej gotowosci pokazujemy Marzycielom ze własnie można wszystko ...przedewszystkim wygrać z chorobą. A szczeście i radość poteguje ich siłe.
Ci którzy byli u Łukasza napewno zauwazyli ze Łukasz jest zajrany autami i nami (naszym klubem) bardziej niz Hołkiem. Nie jest jego fanem, ani idolem. Poprostu go zna. Jak powiedział. Bardziej marzy o internecie niż o Hołku. Oczywiscie spotkanie z nami najwazniejsze!
Łukas ten tydzien spedza w domu i wraca po 14stycznia.
1. Net Załatwiony
2. Trzeba ustalić dzień w ktorym mogło by być nas najwiecej. Obecność Prezesiaka bardzo ważne gdyz to jego auto najbardziej spodobalo sie Łukaszowi.
Przewidywany czas na realizacje, nie pozniej niz koniec stycznia.Mick - Nie 06 Sty, 2008 Nie przejmuj się Michale, ważne, że wraca do zdrowia, a marzenia... każdy ma marzenia dość często zmieniają się jak poznajemy coś nowego.
Ja jak najbardziej pisze się na spotkanie z Łukaszem.Anonymous - Nie 06 Sty, 2008 jak tylko nie bedzie to w dniu gdy pracuje to chetnie przybede oczywiscie FreeMan - Nie 06 Sty, 2008 mimo ze nie mam Hondy, to ja zawsze i chetnie .dzik - Nie 06 Sty, 2008 ja rowniez chetnie podjadeBaRtO_206GT - Pon 07 Sty, 2008 ja tez bede, chociazbym mial jechac na letnich to i tak bede!! anjas - Pon 07 Sty, 2008 Jeśli moja obecnośc na coś się przyda to ja też baaardzo chętnie przyjadę206 Gti - Pon 07 Sty, 2008 Będe!!!!!!!Anonymous - Pon 07 Sty, 2008 yup yupVlodarsky - Pon 07 Sty, 2008 nawet w czasie pracy - możesz na mnie liczyć chyba, że złamie dwie ręce i nogi. Tylko rudello informuj nas tak, żeby nikt nie zapomniał, nie przekręcił itd