To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rally Sprint CHD Stadion 2007

grzech - Nie 14 Paź, 2007

do wtorku raczej nic nie bede jezdzil bo chce pojechac sprinta a chyba zaczyna mi sie sprzeglo konczyc - do zobaczenia we wtorek :)
Anonymous - Nie 14 Paź, 2007

bede ale nie wiem czy bede startował, bo mam podobny problem, ale X RALLY WYSZKÓW za kilka dni :D ,ale na RSie bede, bo musze zaplacic na KJS - bede cie szukał ;)
grzech - Czw 18 Paź, 2007

krotka relacja z RSa:

1 proba jechana 4x, 3 najlepsze przejazdy liczone do koncowej klasyfikacji.

Obsada: tylko 12 aut, w tym 3 subaryny i jeden misiek IX ME na slickach michalkach.

1wszy przejazd lajtowy i wolny, 3. czas w oskach.

2gi przejazd: pierwsza petla zapowiada sie bardzo dobrze, przejazd plynny i o wiele szybszy, ale na drugim okrazeniu wylacznik przeciazeniowy gasi auto i ostatecznie taryfa.

3ci przejazd, jade szybciej niz 1wszy, ale bez szalenstw, po prostu staram sie jechac poprawnie, raz wypada bieg. czas o 2,5 sek lepszy niz 1wsza proba, 2gi czas w oskach.

4ty przejazd, mam zamiar poprawic pare bledow ktore wychwycilem porownujac moje przejazdy z innymi (glownie tor jazdy). Poczatek wychodzi jakos szybko, wiec zaczynam sie spinac zeby bylo jeszcze szybciej i w sumie wychodzi troche " na wariata" -sporo bledow: za pozne hamowania, duzo zrywania przyczepnosci kol, tor tez do poprawy , ale jest tez kilka szybkich zakretow i kilka wszesnych napedzan przy wyjsciu z zakretu. Czas ... o 1sek lepszy niz 3ci przejazd i o 3,5 sek niz 1wszy - 1wszy czas w oskach.

Wnioski: cieszy bardzo postep widoczny w kazdym przejezdzie, bo glownie o to mi chodzi, ale jeszcze sporo do nauki. Auto naprawde mnie pozytywnie zaskakuje, ma niesamowity potencjal, wiem ze obsada byla bardzo slaba, ale jesli przy tej ilosc bledow moge robic takie czasy to naprawde jestem pelen podziwu co to auto potrafi ... a przeciez jeszcze czeka w garazu krotka skrzynia :)

wyniki tutaj:
http://www.ak-centrum.pl/.../generalkap.htm

Anonymous - Czw 18 Paź, 2007

niestety nie udało mi sie dojechac na treningowy :D

ale za tydzien bede ;)

wg mnie bez sensu,ze biora 3 najlepsze czasy z 4, bo jak ktos jedzie 4 razy równo a ktos dostanie taryfe to niekiedy ten jadacy równo dostaje baty :)

Anonymous - Wto 23 Paź, 2007

dzis IV RS ;)

ktos sie wybiera?

kondziu sie zapowiedział :564: jako ekipa wspomagajaca :547:

BaRtO_206GT - Śro 24 Paź, 2007

Yeah wczoraj zajelismy I-sze miejsce w klasie. Dobrze bo przed Corsa ktora jest przed nami w klasyfikacji glownej (ma jeden rs zaliczony wiecej od nas). Musimy ja podgonic ;)
Mick - Śro 24 Paź, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
Yeah wczoraj zajelismy I-sze miejsce w klasie. Dobrze bo przed Corsa ktora jest przed nami w klasyfikacji glownej (ma jeden rs zaliczony wiecej od nas). Musimy ja podgonic ;)

a która Corsa?
czerwona A GSI ?

BaRtO_206GT - Śro 24 Paź, 2007

Czerwona B Gsi ;)
KonradMK - Śro 24 Paź, 2007

to ta corsa, o której mówiłem Marcelowi - goście przed Wyszkowem stali pod moim blokiem i zagadałem ich ale jacyś niekumaci :)
CHRZANEK - Śro 24 Paź, 2007

KonradMK napisał/a:
to ta corsa, o której mówiłem Marcelowi - goście przed Wyszkowem stali pod moim blokiem i zagadałem ich ale jacyś niekumaci :)

Próbowaleś ich poderwać na astre kombi ???

nie, opowiadałem im że mam kolegę Chrzanka, który darmo chapie po OSie ;)
CHRZANEK - Śro 24 Paź, 2007

I co ??? Nie pomoglo :D :D :D

a co? jeszcze nie zadzwonili? :D
Dariano - Śro 24 Paź, 2007

Gratulacje trzymam kciuki za kolejne wyniki :564:
Anonymous - Śro 24 Paź, 2007

eeee dupa 3 miejsce w klasie wyzej :/ czyli 4tej i 8 w generalce....

gdyby nie słaby SL2 to byo by lepiej, ale dałem ciała, znowu szkolne bledy.... ostatni SL był juz dosc poprawny, ale do walki z lepszymi w slabszych nawet autach jeszcze ciut nam brakuje, ale uczymy sie auta i siebie nawzajem, ale dobrze mi z Barto :D