kubas - Pon 12 Lis, 2007 Ok mi jest info
Witam. szyny moge dac po 80zł, pasy 5pkt 3" po 240-250zł (tylko musza byc dostepne bo od 2 miesiecy nie maja ich na stanie-został mi ostatni kpl niebieskich).
fotel moge obszyc na nowo cena 180zł (kompletnie nowa tapicerka łacznie z piankami poduszkami itp.)
Takze udalo sie pasy tez troche znegocjowac Anonymous - Pon 12 Lis, 2007 Ja też w to wchodze.Biorę dla siebie jednego RC i kumpel bierze RC lub WRC.Chyba będziemy jechać w sobote je mierzyć w Skoczowie.kubas - Pon 12 Lis, 2007 Pozwolilem sobie po malu zaktualizowac liste.
1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt rc plus pasy jakie pasy ?
4) chrzanek - 2szt rc
5) FreeMan - 2 sztuki jakie ?
6) Dzik 2 sztuki jakie ?
7) k-mart 1 szt jakie ?
dżony - 1szt rc plus dolna przelotka, pasy 5pkt, szyny, wstawki ze skory, czarne pasy 5pkt, poduszki, plus ewentualne logo
9) mi 1 szt rc + obszycie drugiego ?
10) p106rallye 1szt rc + 1szt xrc lub wrc
Ok wiec narazie 15 sztuk. Prosze wszystkich wmiare zaktualizowanie listy i zapoznanie sie z opcjami i pomalu wybor bo zrobi sie grudzien i nie bedziemy mogli tego w jeden dzien zalatwic. Jeszcze musimy poddac pod dyskusje kwestie wplaty pieniedzy czy wszyscy na jedno konto i potem jeden przelew do mirco czy kazdy indywidualnie. Chodzi o to zeby bylo to sprawnie zalatwione ale tez o to zeby nienaduzywac wzajemnego zaufania.saxorulez - Pon 12 Lis, 2007 1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt rc plus pasy 4pkt
4) chrzanek - 2szt rc
6) Dzik 2 sztuki jakie ?
7) k-mart 1 szt jakie ?
dżony - 1szt rc plus dolna przelotka, pasy 5pkt, szyny, wstawki ze skory, czarne pasy 5pkt, poduszki, plus ewentualne logo
10) p106rallye 1szt rc + 1szt xrc lub wrcMichał - Wto 13 Lis, 2007 czy ten rc to jest taki jak ja miałem ?CHRZANEK - Wto 13 Lis, 2007 1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
4) chrzanek - 2szt rc kolor CZARNY
6) Dzik 2 sztuki jakie ?
7) k-mart 1 szt jakie ?
10) p106rallye 1szt rc + 1szt xrc lub wrcBaRtO_206GT - Wto 13 Lis, 2007 ma ktos z wuwua Speeda II zebym mogl dupsko przymierzyc?BaRtO_206GT - Wto 13 Lis, 2007 1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
6) Dzik 2 sztuki jakie ?
7) k-mart 1 szt jakie ?
11) Barto - 1szt S2/WRC jeszcze dam znad dokladnie ktory plus mocowaniemi - Wto 13 Lis, 2007 1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
6) Dzik 2 sztuki jakie ?
7) k-mart 1 szt jakie ?
9) mi 1 szt rc + przelotka dolna + pasy 5 pkt czarne + szyny (nie wiem jeszcze jak z logo, poduszkami i obszyciem drugiego)
11) Barto - 1szt S2/WRC jeszcze dam znad dokladnie ktory plus mocowanieCHRZANEK - Wto 13 Lis, 2007 Koledzy.
Pragnę jeszcze rozwiązać problem montażu kubełków w samochodach saxo/106.
Takie mocowania jakie można dokupić do foteli niestety można sobie tylko przykręcic do fotela.
Potrzebne są bazy, i ja narysowałem projekt takiej "bazy".
Dodatkowo chce żeby kubeł byl na szynach żeby sie go dało przesuwać przód-tył.
kubas - Wto 13 Lis, 2007 masz talent wytlumaczysz mi wszystko w czwartek bo nie bardzo ogarniam. Ja ci pokaze jak u mnie to mam zamiar zrobic.k-mart - Wto 13 Lis, 2007 1) kubas - Bydgoszcz 1 szt rc
2) wasq - łódź 1 szt
6) Dzik 2 sztuki jakie ?
7) k-mart 1 szt RC czarny + pasy 4pkt + szyny (nie wiem jakie, musza pasowac do R5), (logo mam nadzieje ze razem jakies wymyslimy)
9) mi 1 szt rc + przelotka dolna + pasy 5 pkt czarne + szyny (nie wiem jeszcze jak z logo, poduszkami i obszyciem drugiego)
11) Barto - 1szt S2/WRC jeszcze dam znad dokladnie ktory plus mocowanieCHRZANEK - Wto 13 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
logo mam nadzieje ze razem jakies wymyslimy
A nie może być hothatch.org ???
Po co inne ???
Takie same jak wlepy i git gitaraAnonymous - Wto 13 Lis, 2007 Ja mam takie mocowanie firmy OMP do 106/saxo.Porobie zdjecia i zwymiaruje je w weekend.k-mart - Wto 13 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
k-mart napisał/a:
logo mam nadzieje ze razem jakies wymyslimy
A nie może być hothatch.org ???
Po co inne ???
Takie same jak wlepy i git gitara
No dokladnie, ale niech ktos madrzejszy ode mnie wymysli wymiary itd