To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gierki

KonradMK - Pią 07 Wrz, 2007

wooooooooooow ziom, popuściłem ;)
Anonymous - Sob 03 Lis, 2007

pojawilo sie demo NFS pro street.

zajmuje cos okolo 800 mb.

Cytat:
Demo pozwala spróbować swoich sił w trybach Grip i Speed Challenge, testując takie wozy, jak Nissan GT-R oraz BMW M3 E92, a także podziwiając widoki towarzyszące jeździe po trasie A-43-Interloop czy autostradzie położonej na pustyni Newada.

a premiera juz 11 listopada.

Gralem narazie tylko na laptopie ale troche sie cielo, choc calkiem przyjemnie sie jezdzilo. Wreszcie trzeba hamowac, a nie na pelnym gazie i tylko odbijac sie od barier. :D no i jakies tam uszkodzenia aut tez sa.

r26rulez - Pon 05 Lis, 2007

i tak forza rzadzi!!!
Marek23 - Pon 05 Lis, 2007

Ja czekam na Gt5... A poza tym to RBR.
Michał - Wto 06 Lis, 2007

marek, poprawiłem ten czas na cote de arbruz. Jest wykręcony na maxa. Jakos 3-4 sek lepiej niż ty u mnie ;)
Marek23 - Wto 06 Lis, 2007

Ziom, jak Cię odwiedzę to wogóle nie wychodzimy na miasto tylko gramy... My się ps2 zepsłuo i pół roku nie grałem. Ale ni ma bata, nie wyjadę z Wawy, póki Cię naklepię. Ale przyznaję, że Michał w RBR na asfalcie jest mega dobry, przekoń! Niestety na chwilę obecnę lepszy ode mnie. Amen

kurde, marek napisał ze na asfalcie jestem mega dobry :DDDDD JUPI !!!!
nie bede mógł spać ;)

r26rulez - Wto 06 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
Ja czekam na Gt5...

nie znam sie na grach ale z tego co wiem jedynie grafika bedziesz lepsza od forzy, a juz same prowadzenie zupelnie z dupy, ale to tylko opinia mojego brata- wiec to zadna opinia :P P

Rudello - Wto 06 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
RBR.

???

Loko - Wto 06 Lis, 2007

richard burns rally
Rudello - Wto 06 Lis, 2007

aaaaa......
bardziej arcadowe czy symulator?
bo z Jimkiem szukamy colina 2 zeby "pozapierdalac" sobie troche ale nie moge znalezc.

Loko - Wto 06 Lis, 2007

Gralem w to raz w życiu wiec za bardzo nie mam sie jak wypowiedzieć, ale jak dla mnie bardziej symulacja, bez kierownicy nie podchodź, na klawiaturze sie nie dalo jezdzić.

symulacja pełnooo gembooo
chyba najwieksza symulacjac samochodowa jaka jest aktualnie na rynku.

Maciek - Wto 06 Lis, 2007

Marek zmartwię cię tym, że Michał po wódzie też dobrze kręci sterem w RBR. Mi za to najlepiej wychodzą dzwony i dachy :D
Marek23 - Śro 07 Lis, 2007

lachim83 napisał/a:
nie znam sie na grach ale z tego co wiem jedynie grafika bedziesz lepsza od forzy, a juz same prowadzenie zupelnie z dupy, ale to tylko opinia mojego brata- wiec to zadna opinia :P P

No kurnasz, ja na serii gt zjadłem zęby... Nie zgodzę się wogóle z tą teorią, ale rozumiem, że brat oganira Forze. Pozdro dla niego, Gtowcy vs Forzowcy