Anonymous - Wto 28 Lis, 2006 Panowie potrzebuje felg stalowych: 14 cali, 4x108 ET20 szerokość 5 cali czyli do saxo na zime.
he he dzisiaj pojechałem założyc opony 165/65/14 na 6 cali i ...
tak nie mogliśmy opony napąpować-dopiera jak 3 chłopa ja jakoś podociskało a potem okazało się ze opona przybrała kształt półokregły i jak załozyłem na auto to opcierała o błotnik.( plastiki). jak coś macie to czekam na info ewe. może jakieś namiary na szroty itp.
z góry dziękuję.grzech - Wto 28 Lis, 2006 szymon, takich raczej nie znajdziesz, przynajmniej mi sie nie udalo i mowili mi ze 5'' w takich rozmiarach nie ma. To co mi sie udalo znalezc to 5,5'' ET18 - to sa fele od Xsary lub 405/406 - w wawie ich nie znalazlem, mozna przejechac sie na slomczyn, moze tam beda, ja znalazlem jakiegos goscia z Bydgoszczy przez allegro ktory mial je po 45 pln za sztuke. Mial je wyslac kurierem z kosztem przesylki okolo 60 pln ,ale okazalo sie ze jednak wyszlo 120 pln za kuriera i sie zastanawiam czy odebrac ( w sumie wychodzi 180 +120 za komplet a to juz drogo wedlug mnie). Fele nie wiem w jakim stanie bo nie odebralem i nie wiem czy odbiore (jutro dzownie jeszcze do goscia). Jesli chcesz to daj znac na pw to podam ci komore do tego goscia.Anonymous - Śro 29 Lis, 2006 Takie coś znalazłem tylko mniewiem czy ET jest Ok
orginalnie w saxo jest ET22 a tu 25. Myślicie ze będą pasiły?
http://moto.allegro.pl/it...en_peugeot.htmlsaxorulez - Śro 29 Lis, 2006 fajnie hamulec się tam gotuje.. to od BXaAnonymous - Śro 29 Lis, 2006
saxorulez napisał/a:
fajnie hamulec się tam gotuje.. to od BXa
wiem wiem ze od BX tylko czy ET 25 bedzie ok?strick - Śro 29 Lis, 2006 śmieszne fele!k-mart - Śro 17 Sty, 2007 Czy ktos sie moze orientuje jak nazywa sie taka yokohama ktora czesciowo widac na fotce?? Nigdzie nie moge znalezc
Musze takie nabyc na lato, sa ponoc rewelacyjne!
Loko - Śro 17 Sty, 2007 Powiem Ci ze zapodałeś ostrą zagadka, bo ten fragment opony jest na prawde mały
Wejdź tutaj i poszukaj znajdź tą o która chodzi
http://www.opony.com.pl/o...producenci1.aspDeeS - Śro 17 Sty, 2007 a jak znajdziesz to sie podziel Maciek - Śro 17 Sty, 2007 chyba jakis starszy model tej Yoko bo w katalogu sie nie nacziołem na nic co wygląda podobnie
PS. na ten sezon mają wypuscić 195/50/15 z takim bierznikiem
na niemieckich jakis stronach juz widziałem w katalogachstrick - Śro 17 Sty, 2007 Wygląda ciekawie, ciekawe jak sie bedzie spisywać!Loko - Czw 18 Sty, 2007 Wygladem bieżnika podobna do yoko a539, a ta podobno genialnie spisuje się na suchym, ale za to przecietnei na mokrym, zresztą widać po tym bieżniku że ma płaskie duze klocki mało rzeźby.saxorulez - Czw 18 Sty, 2007
Maciek napisał/a:
PS. na ten sezon mają wypuscić 195/50/15 z takim bierznikiem
to jest Yoko Prada S - dostępna od 17" i nie jest następcą A539.
To na Clio to nie koniecznie A539.. stawiałbym na jeszcze jakis inny model.Loko - Czw 18 Sty, 2007 To na pewno nie a539 bo na zdjęciu widac 2 nacięcia wzdłuż bieżnika.Niemy - Czw 18 Sty, 2007 a ja bym powiedzial ze 3 nawet