Ma kto¶ pożyczyć jakie¶ ferrari i lamborghini?
Bez nich nie ukończę klasy zawodowej
dodaj mnie i pozycze ci albo to albo to
zaproszenie poszło z tydzień temu
Ups zaraz ci sle oba auta Cartoon - Nie 19 Gru, 2010 Ferrarka zwrócona trochę CI j± odchudziłem iQ - Nie 19 Gru, 2010 Probowalem przeslac tez lambo ale mozna tylko 1 dziennie wiec przesle ci jutro Bad-i - Nie 19 Gru, 2010 dobra jedziemy Monze na czas
106 - 1.4x,xx (Bartek wpisz swoj czas poprosze )
Bad-i - 1.38,233zefir - Nie 19 Gru, 2010 obojetnie jakie auto??Bad-i - Nie 19 Gru, 2010
zefir napisał/a:
obojetnie jakie auto??
w sumie my jezdzimy tymi co mamy w naszychiQ - Nie 19 Gru, 2010 Moznaby wybrac jakies auto seryjne i na przyklad co tydzien jechac inny tor na czas i pozniej wklejac wyniki.Bad-i - Nie 19 Gru, 2010
iQ napisał/a:
Moznaby wybrac jakies auto seryjne i na przyklad co tydzien jechac inny tor na czas i pozniej wklejac wyniki.
dobra wal na razie Monze bo fajny tor (szkoda ze na czas nie mozna ciac szykany, bo normalnie w wyscigu ta druga ide 6 biegiem )zefir - Nie 19 Gru, 2010 iq dobrze prawi
badi jak masz nick to dodam Cie do znajomych i wtedy bedziemy mogli sobie udostepniac fure czy cos , czy np. bierzemy jedno auto czyjes i leci nim kazdy po kolei i robi czas:)Bad-i - Nie 19 Gru, 2010
zefir napisał/a:
iq dobrze prawi
badi jak masz nick to dodam Cie do znajomych i wtedy bedziemy mogli sobie udostepniac fure czy cos , czy np. bierzemy jedno auto czyjes i leci nim kazdy po kolei i robi czas:)
problem w tym ze jeszcze nic nie konfigurowalem z netem (anjas powiedzial ze mam za wolny net, ale rozumiem ze do wymian wystarczy ?)
dobra pozniej postaram sie to ogarnac, tym czasem wale na monze sprawdzic nowy tuning anjas - Nie 19 Gru, 2010 zabawa z czasami przednia, może mnie zmotywuje, żeby znów odpalić GT5 zefir - Nie 19 Gru, 2010 styknie wszystko powyzej 2mb/s styknie do grania po sieci, sam to przerabiam gdyz ja mam 10 mb/s a moi rodzice maja 2 mb/s ,jak u nich nie raz jestem na dluzej tez sobie gram po sieci, w gt5 jeszcze nie lecialem online, ale bad company 2 nie widzialem specjalnie roznicy w samem rozgrywce pomiedzy tymi dwoma polaczeniami.anjas - Nie 19 Gru, 2010
zefir napisał/a:
styknie wszystko powyzej 2mb/s styknie
zgadza się, ale Bad-i ma jaki¶ internet GSM z tego co mi pisał.zefir - Nie 19 Gru, 2010 popaki, to moze zrobmy formularz do kopiowania np.
tor....
czas.....
sucho czy mokro
fura
moc
co zrobione
opona
czyli lecimy faktycznie seryjnymi autamizefir - Nie 19 Gru, 2010
anjas napisał/a:
zefir napisał/a:
styknie wszystko powyzej 2mb/s styknie
zgadza się, ale Bad-i ma jaki¶ internet GSM z tego co mi pisał.
kminie, mysle ze badi musisz sobie sprawic cos sensowniejszego na swieta.