To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

mi - Pon 09 Wrz, 2013

szosa jest dla pedałów...
kamil - Pon 09 Wrz, 2013

Chcesz powiedzieć, że grupa Deore jest wyżej od SLX ? :>

Co do wagi i korby się zgodzę.
Reszta osprzętu taka sama albo jakościowo podobna.

Pierwszy jest na 29'' a Scott na 26'' z tego co dobrze widze.
Rama też w pierwszym bardziej pod Pitta.
Pierwszy to nówka a Scott - nie wiem ile nabite, ale pedały ma pod zjazdy, więc może i nawet jakieś upadki były grane.

Tak czy siak, wiem, ze Pitt powinien iść w Treking zamiast MTB.

kamil - Pon 09 Wrz, 2013

ja się jaram tym, tylko kurde nie mam 2.5 k http://allegro.pl/cannond...3520885247.html
mi - Pon 09 Wrz, 2013

trochę przyciężki jak na swoją cenę...
kamil - Pon 09 Wrz, 2013

8,5 kg to raczej norma w tym przedziale cenowym. Ciężko znaleźć coś za 2.5 k w ramie M (49, 50) potrójnie cieniowanym alu albo karbonie :)
Bonczek - Pon 09 Wrz, 2013

Pitt ja zanabyłem w tym roku Gianta Roam 2 Disc i jest bardzo zadowolony - nawet mi się raz udało pokonać całą trasę za mistrzem Vlodarskim :]
michool_vt - Pon 23 Wrz, 2013

rasta - Pon 23 Wrz, 2013

:rotfl:
Janusz - Wto 24 Wrz, 2013

wyglada jak Jacek Czajka :rotfl: :rotfl:
michool_vt - Wto 24 Wrz, 2013

Siadly - Wto 24 Wrz, 2013

Nie wiecie co to klasa. Ja wiem i mam problem. Mianowicie: ma ktoś może przerzutkę tylną do starej radzieckiej szosy o wdzięcznej nazwie Start Shosse? Po "regulacji" zahaczyła podczas jazdy o szprychę, mnie katapultowało do przodu, a przerzutkę połamało.
mi - Wto 24 Wrz, 2013

Ja na przykład wiem co to klasa, w internecie czytałem.

Z Twoją szosą na pewno łączy się jakaś ładna historia, mógłbyś ją przytoczyć? Wiesz - Twój dziadek w dawnych czasach, Twoje pierwsze kroki na dwóch kółkach, coś w ten deseń.

Siadly - Wto 24 Wrz, 2013

Piszesz - masz. ;D Szosa została zakupiona przez ojca w PRL'u od Ukraińca z grupy kolarskiej, która przyjechała na wyścig Skopenki. Oczywiście sprzedający później powiedział w klubie, że rower ukradli.

Przeglądając archwium allegro, znalazłem 2 sztuki przerzutek sprzedawane w 2012 roku i jedną w 2011. Więc jestem dobrej myśli - statystyka mówi, że co najmniej jedna się pojawi do końca tego roku :> No i uważam, że znacząco zwiększyłem swoje szanse na sukces anonsując to na hotheczu.

Anonymous - Wto 24 Wrz, 2013

Jak znajdziesz taką w obwodzie kaliningradzkim to mogę Ci ją przywieźć do Polski :) 9
mi - Śro 25 Wrz, 2013

Cytat:
Piszesz - masz. ;D Szosa została zakupiona przez ojca w PRL'u od Ukraińca z grupy kolarskiej, która przyjechała na wyścig Skopenki. Oczywiście sprzedający później powiedział w klubie, że rower ukradli.

dajesz foty w takim razie, może dobrze być!

(foty ojca rzecz jasna)