Rasputin - Śro 25 Maj, 2011 Ja byłem na pierwszej w tą sobotę i było średnio. Sama próba Mazowsze oraz Tor okej,ale jazda w okół pachołów na pseudo parkingu gdzie był jeden wielki wyryp to wątpliwa przyjemność. Organizacyjnie też słabiutko. Ale jeśli zamiast tej trzeciej próby wymyślą coś innego to pewnie będę,chyba że kolidować to będzie z Rally Wołomin AK Królewskiego
A wybiera sie ktoś na Rally Piaseczno?faldzip - Śro 25 Maj, 2011 no ten parking to kiszka troche byla, ale ta proba mazowsze za to byla bardzo fajne, choc moglaby miec jakies takie dluzsze szybkie winkle a nie tylko takie ciasne, ale ogolnie bylo bardzo fajnie moim zdaniem i plan mam co by nie odpuscic zadnej rundy w tym roku qbus - Sob 28 Maj, 2011 W sumie Janusz możesz żałować że Cię nie było, w związku z opadami impreza zrobiła nam się mega ciekawa. Młody gonił C2r2 ale niestety kara za szykane zepchnęła go na 3 miejsce w klasie, o dziwo po raz kolejny wygrał Swift Sport który na tych oesach radzi sobie w klasie do 1600 całkiem nieźle (w tym przypadku kierownik mega ogarnia). W generalce nie do dogonienia był Sawicki w Maxie który jechał na deszczach BF.
Honda która była 2 w ośce i 5 w gen po 1 pętli, drugi przejazd skończyła tak:
Jechali we dwóch jednym samochodem, niefortunnie ten dzwon nei przytrafił się właścicielowi.
C2 też wsadziło się do rowu, Młodemu w niczym to nie pomogło bo było to za metą lotną:
I jeszcze video:
106 - Sob 28 Maj, 2011 ho ho ho .... myslalem ze po dzwonie c2r2 juz nic spektakularnego nie zobacze...
a tu taka rolka na zakonczenie... ehhhh ladnie tam napinajaspeed555 - Nie 29 Maj, 2011 Swift Sport czerwony na KR....?Tomcat - Nie 29 Maj, 2011 W sumie to niezła porażka zrolować takie auto na amatorskiej pojeżdżawce... Kosztów od cholery, oficjalnie AC nie działa... Szkoda go.fydi - Nie 29 Maj, 2011 Kurf bez sensu. to nie dla mnie. 8 km oesowych i gości jadą na wyda nie wyda...qbus - Nie 29 Maj, 2011
speed555 napisał/a:
Swift Sport czerwony na KR....?
Tak jest.
Fydi -> no cóż, jak ktoś chce to sobie krzywdę zrobi i na placu, historia zna śmiertelne wypadki na kjsach.
I jeszcze młody na R888:
fydi - Nie 29 Maj, 2011
qbus napisał/a:
Fydi -> no cóż, jak ktoś chce to sobie krzywdę zrobi i na placu, historia zna śmiertelne wypadki na kjsach.
Wiem, wiem. Mówię tylko, że jestem za cienki (mam za małego ) na takie grzanie po odcinkach. Nie wiem, może gdyby to było drugie auto z klatką...
Odcinki wyglądają fajnie. Jak młody?matt - Nie 29 Maj, 2011 fajne te odcinki, gdzie to dokładnie było?
a młody widzę też się coraz lepiej dogaduje z furą Yarko - Nie 29 Maj, 2011 tak sobie myślę, że niektórzy z tego filmu powinni sobie odpuścić taką imprezę, najpierw coś poćwiczyć na placu na mokrym, zobaczyć jak się samochód zachowuje, bo sami dla siebie są mega niebezpieczniKoto - Nie 29 Maj, 2011 Mi się właśnie wydaje, że odcinek spoko do nauki, równo, bez drzew zaraz przy drodze, jak nie poszło to w pole albo do rowu. Na placu można dużo wycwiczyc ale jak się staje na normalnej drodze, do tego jeszcze walczy o sekundy, to często nie pamięta się wszystkiego z tego placu. Oby więcej takich imprez Janusz - Nie 29 Maj, 2011
qbus napisał/a:
W sumie Janusz możesz żałować że Cię nie było,
w sumie to nie wiem, z tego co widzę to mogłoby się to źle dla mnie zakończyć qbus - Nie 29 Maj, 2011
Cytat:
Nie wiem, może gdyby to było drugie auto z klatką...
W sumie Willim też bym się nie zdecydował... takie 106 jak ma Młody jest idealne.
Cytat:
Odcinki wyglądają fajnie. Jak młody?
3 w klasie... 12 s za C2r2... z 10 sek karą za szykane.
Cytat:
tak sobie myślę, że niektórzy z tego filmu powinni sobie odpuścić taką imprezę
Np. konkretnie kto?
Cytat:
Mi się właśnie wydaje, że odcinek spoko do nauki, równo, bez drzew zaraz przy drodze, jak nie poszło to w pole albo do rowu. Na placu można dużo wycwiczyc ale jak się staje na normalnej drodze, do tego jeszcze walczy o sekundy, to często nie pamięta się wszystkiego z tego placu. Oby więcej takich imprez
+1
Cytat:
w sumie to nie wiem, z tego co widzę to mogłoby się to źle dla mnie zakończyć
Oj tam oj tam
Cytat:
fajne te odcinki, gdzie to dokładnie było?
Oes leciał w tamtym roku podczas 1 rallysprintu w Sułkowicach, spodobał się działaczom Krakowskiego i zrobili tam żubry. Generalnie po drodze z Sułkowic do Jasienicy.Yarko - Nie 29 Maj, 2011
qbus napisał/a:
Cytat:
tak sobie myślę, że niektórzy z tego filmu powinni sobie odpuścić taką imprezę