lukp - Nie 02 Lis, 2008 Niewiele zabrakło Massie, a Kubicy to nie wiem co zrobili partacze z BMWNiemy - Nie 02 Lis, 2008 pierdolonu Glock puscil czarnucha przed meta
Kubica pozegnal sie z pudlem
Bartli - Nie 02 Lis, 2008 Załamałem się martin.h - Nie 02 Lis, 2008 A już było tak pięknie Niemcy namieszali; BMW Sauber, Glock i Vettel (ten ostatni pozytywnie).DeeS - Nie 02 Lis, 2008 kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa jego mac !!!! oauiLJB?FqaLNALSDFNLSADNF?fydi - Nie 02 Lis, 2008 AAAAAAAAAA!!! Było tak pięknie! Niesamowite emocje!lenny - Nie 02 Lis, 2008 kubica wogole nie jechal dzis.... nic nie pokazal.. ale od wczoraj bylo widac ze cos nie tak jest z autem...
a bambusik mial ogromne szczescie - powinien vetela calowac po nogach... boski wyscig!!!!!! szkoda ze teraz przerwa....
no nic.... ciekawe jak kolejny sezonMaciusiowy - Nie 02 Lis, 2008 nie wiem co Glock zrobił...pojęcia nie mam Niemy - Nie 02 Lis, 2008
Maciusiowy napisał/a:
nie wiem co Glock zrobił...pojęcia nie mam
jak to co spzedal sie szfab jeden!!Bad-i - Nie 02 Lis, 2008
lenny napisał/a:
a bambusik mial ogromne szczescie - powinien vetela calowac po nogach...
nie Vettela tylko Glocka (a raczej jego opony )
Maciusiowy napisał/a:
moment moment - trzeba pamietac ze Glock nie zmienil opon i tylko dlatego byl przed Hamiltonem (niestety zabraklo 6 sekund)fydi - Nie 02 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
moment moment - trzeba pamietac ze Glock nie zmienil opon i tylko dlatego byl przed Hamiltonem (niestety zabraklo 6 sekund)
Dokładnie tak . Było widać jak Glock na ostatnim zakręcie brał udział w programie "Gwiazdy tańczą na lodzie" niż F1. Szkoda....
Bardzo fajny sezon, oby następny był równie ciekawy.Bad-i - Nie 02 Lis, 2008 trzeba tez przyznac ze gdyby Glock jednak dojechal do mety to Robert zostalby narodowym bohaterem Brazylii (w sumie to dzieki niemu Vettel wyprzedzil Hamiltona)lukp - Nie 02 Lis, 2008 Szkoda że Robert nie obronił 3 miejsca , zobaczymy co będzie w następnym sezonie, gdyby deszczyk nagle przestał padać Glock byłby przed Hamiltonem, ale to jest sport i czasami tak bywa, chodź widać że BMW jakoś sobie nieradzi z samochodem Roberta.Anonymous - Nie 02 Lis, 2008 Strategię dla BMW opracowywał on:
A tak poważnie to gdyby podczas zjazdu Kubicy do pit-stopu przed startem zmienili na slicki, byłby wysoko...
Hamilton mistrzem świata, hm... nie wiem, tak jakoś się nie cieszę..., gdyby Massa zdobył mistrza dziś, byłoby dużo radośniej...Stf - Nie 02 Lis, 2008
lukp napisał/a:
chodź widać że BMW jakoś sobie nieradzi z samochodem Roberta
ja tam uważam że dzisiaj Robert jechał mega słabo, może chciał pokazać drużynie że jeśli im nie zależy to dlaczego jemu ma zależeć... Nie można zrzucać wszystkiego na samochód jak przez 3/4 wyścigu jedzie jak pizda i nie może wyprzedzić sutila a po jego zjeździe klepie 3 sek lepsze czasy. poza tym jego czasy w dalszej części udowodniły że auto daje rady i tragedii nie ma.