To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

faldzip - Nie 04 Lis, 2012

Cytat:
Raikkonen (P1): Będzie dobra impreza, a jutro, kiedy będziemy się źle czuli po długiej nocy, przypomnimy sobie, dlaczego się tak czujemy. Cieszę się, ale nie ma co skakać z radości. Ostatnio mieliście do mnie pretensje, bo nie uśmiechałem się wystarczająco, ale cieszę się ze względu na zespół. Sezon jest ciężki, ostatnio nie było nam łatwo. Mam nadzieję, że to przywróci wszystkim wiarę i będziemy mogli wygrać więcej wyścigów – jeśli nie w tym roku, to w następnym.

:rotfl:

WuRC - Pon 05 Lis, 2012

Jeszcze trochę Kimiego, bo warto ;D

Cytat:
Jak porównasz to zwycięstwo z poprzednimi osiemnastoma?
– Szczerze mówiąc, dla mnie to kolejna wygrana na mojej liście.

Cieszysz się, że odpowiedziałeś ludziom na pytanie o to, kiedy nadejdzie zwycięstwo?
– Nigdy nie obchod
ziło mnie, co ludzie myślą – jeśli nie ukończę następnego wyścigu, to pomyślą, że jestem słaby.

Opowiedz o emocjach po przejechaniu mety?
– Nie ma o czym mówić.

Jak długo będziesz świętował zwycięstwo?
– Mam prawie dwa tygodnie. Tak długo, jak uda mi się pojawić na następnym wyścigu, zespół będzie zadowolony. Może spróbuję w którymś momencie wrócić do domu.

Jak bardzo rozpraszają cię komunikaty radiowe od zespołu?
– Oni starają się pomóc, ale powtarzają to samo dwa razy na minutę. Nie jestem tak głupi, żeby zapomnieć, co robię. Jeśli będę potrzebował pomocy, to o nią poproszę.

Jak się czujesz po pierwszym zwycięstwie dla marki Lotus od Ayrtona Senny w 1987 roku?
– To tylko nazwa. Ścigam się dla zespołu niezależnie od tego, jak on się nazywa. Nie obchodzi mnie to, nie robi mi różnicy.

Kto zdobędzie mistrzostwo w tym roku?
– Nie postawiłbym pieniędzy na siebie!

roj - Pon 05 Lis, 2012

:lol2:
zefir - Pon 05 Lis, 2012

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
rasta - Pon 05 Lis, 2012

Mistrz xD
faldzip - Pon 05 Lis, 2012

A Vettel mial w tym wyscigu farta jak nikt dotad - w kazdy momencie kiedy mogl stracic, to akurat SC mu pomagal (pewnie za rok sie okaze, ze tam w RBR jakis drugi Flavio Briatore siedzi :D ), a wyprzedzal głownie tych cieniasów z konca stawki, bo Ci z przodu to albo sami sie wyeliminowali, albo akurat zjezdzali na wymiane opon. A juz w ogole szczytem buractwa bylo pierwsze wyprzedzanie Grojeana - 4 kołami poza torem. Oddal mu potem pozycje ale nie wiem na co on liczyl? Ze nikt nie zauwazy, a on se tak przycwaniakuje troche? :wall:
Anonymous - Pon 05 Lis, 2012

;D

Anonymous - Pon 05 Lis, 2012

:rotfl: :rotfl:

Koto - Pon 05 Lis, 2012

:rotfl:

WuRC - Wto 06 Lis, 2012

Woda różana to nie szampan :rotfl:

no name - Śro 07 Lis, 2012

"TV Polsat - nie będzie transmisji "na żywo" kwalifikacji i wyścigu o GP USA w Austin...Przewidziane są jedynie retransmisje - kwalifikacje godz. 21:55 i wyścig godz. 21:15..."
Marek23 - Śro 07 Lis, 2012

Kimi to jednak jest mistrzem, gadka przez radio kozak.
Gaydek - Śro 07 Lis, 2012

no name napisał/a:
"TV Polsat - nie będzie transmisji "na żywo" kwalifikacji i wyścigu o GP USA w Austin...Przewidziane są jedynie retransmisje - kwalifikacje godz. 21:55 i wyścig godz. 21:15..."

Na żywo w Polsat Sport :ban: .

zefir - Śro 07 Lis, 2012

dokladnie :)
no name - Śro 07 Lis, 2012

Gaydek napisał/a:
Na żywo w Polsat Sport :ban: .

Ja mam, ale nie wszyscy mają a ostatnio kwalifikacje i wyścig
leci tylko na otwartym :faja: