Jakarti - Pią 17 Gru, 2010 daj cos zeby to wyszukac bo usuneli linkaBad-i - Pią 17 Gru, 2010 dobra rozwalilem ten system, mam 31 zlotych pucharow w wyscigach + 1 za wygranie gry
Dostalem veyrona i nadal uwazam ze moj evo VIII MR GSR lepiej sie prowadzi (teraz szukam RSa bo jest lzejszy )anjas - Pią 17 Gru, 2010 Kocur jetseś... wziąłeś urlop?106 - Pią 17 Gru, 2010 o to samo dzis pytalem bad-iego Bad-i - Sob 18 Gru, 2010
anjas napisał/a:
Kocur jetseś... wziąłeś urlop?
Mam juz wolne do konca roku, jedyny problem ktory sie pojawil to strasznie mnie napyerdalaja opuszki palcow qbus - Sob 18 Gru, 2010 Ja jebie. Ze tez Ci sie chcialo
Ja wczoraj pożyczyłem kierownice od siostrzenca, generalnie na padzie gra sie latwiej ale o wiele wieksza przyjemnosc z zabawy jest po podpieciu kierownicy. Pókia co mam bodajze 11 level i dopiero zaczynam odkrywac gre. Na minus wyscigi gokartow, jakos sie te pojazdy dziwnie zachowuja.
Czy kazdy kto probowal zrobic wyzwanie lotusem na torze top geara mial z nim tak wielkie problemy z utrzymaniem go na drodze? Przeciez to jest jakas masakra, jazda jak na lodzie.
Gram z wylaczonymi wszystkimi wspomagaczami a abs na 1, przy wylaczonym mam mega problemy z hamowaniami.was79 - Sob 18 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
Dostalem veyrona
dziś też właśnie zdobyłem ale nie zdążyłem się karnąćzefir - Sob 18 Gru, 2010 za co daja veyrona?? )
kuwa ostatnio marno z czasem na granie ;(Bad-i - Sob 18 Gru, 2010
zefir napisał/a:
za co daja veyrona?? )
kuwa ostatnio marno z czasem na granie ;(
za wygranie GT championships - ostatnie okienko na 3 levelu. Problem polega na tym ze nie mozesz miec mega fury (chociaz kase mialem) a scigasz sie z samymi race carami.
Ja to wygralem EVO, ale musze przyznac ze pierwsza i druga proba (jakis tor z dlugimi i cale nordschleife) to nie lada wyzwanie.
Aha i juz wiem co mnie mega wkoorwia w tej grze. Jade sobie jakies Japanease Championship (chocia to ma miejsce w przypadku kazdego wyscigu). Na pierwszym kolku dokladam gosciom 8 sekund, a pozniej jadac na maksa o wiele lepszym tempem (poprawiam swoje czasy o 0.5 sekundy na kolku) nie jestem w stanie im wiecej dolozyc. To mi troche przypomina jakas gre z dawnych lat ze ile bys nie zapyerdalal to ten drugi na koniec i tak cie dogoni Jakarti - Sob 18 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
Na pierwszym kolku dokladam gosciom 8 sekund, a pozniej jadac na maksa o wiele lepszym tempem (poprawiam swoje czasy o 0.5 sekundy na kolku) nie jestem w stanie im wiecej dolozyc. To mi troche przypomina jakas gre z dawnych lat ze ile bys nie zapyerdalal to ten drugi na koniec i tak cie dogoni
jesli tak jest to jakis zart..
tzw kara za bycie lepszym od innychCartoon - Sob 18 Gru, 2010 Ma ktoś pożyczyć jakieś ferrari i lamborghini?
Bez nich nie ukończę klasy zawodowej iQ - Sob 18 Gru, 2010
Cartoon napisał/a:
Ma ktoś pożyczyć jakieś ferrari i lamborghini?
Bez nich nie ukończę klasy zawodowej
dodaj mnie i pozycze ci albo to albo to Bad-i - Nie 19 Gru, 2010
Cartoon napisał/a:
jak sie jakos zaloguje to tez sluze pomoca - teraz zbieram na Ferke F1 Cartoon - Nie 19 Gru, 2010
iQ napisał/a:
Cartoon napisał/a:
dodaj mnie i pozycze ci albo to albo to
zaproszenie poszło z tydzień temu zefir - Nie 19 Gru, 2010 badiiiii jak masz nick, bo nie widzialem Cie w temacie o nickach do ps3