To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Jaco - Wto 05 Kwi, 2011

qbica napisał/a:
ja pewnie pojade pooglądać. A gdzie to w tym Ustroniu tak lecieliscie? Tam gdzie w zimie lataliśmy na Jaszowcu?

Si

Jaco - Wto 05 Kwi, 2011

Ha znalazłem onboard z Zameczku... szkoda że kończy się gdzieś w połowie..

no i teraz jest tam nowy asfalcik

Janusz - Śro 06 Kwi, 2011

wygląda zupełnie inaczej niż teraz :)
Cassis - Śro 06 Kwi, 2011

Dobra trasa. :)
qbus - Czw 05 Maj, 2011

Info dla Janusza:

na 99% Rallysprint w Sułkowicach odbędzie się 29 maja :) po weekendzie powinna być zgoda na zamkniecie drogi, jak bedzie impreza bedzie jak nie bedzie to bedzie kiedy indziej :)

Janusz - Czw 05 Maj, 2011

qbus napisał/a:

na 99% Rallysprint w Sułkowicach odbędzie się 29 maja :) po weekendzie powinna być zgoda na zamkniecie drogi, jak bedzie impreza bedzie jak nie bedzie to bedzie kiedy indziej

a wiadomo juz czy pójdzie tylko po asfalcie czy szutry tez??

qbus - Czw 05 Maj, 2011

Tylko asfalt, z tymi mostkami i podbiciami :)
Janusz - Czw 05 Maj, 2011

qbus napisał/a:
Tylko asfalt, z tymi mostkami i podbiciami :)

jaaaaha będzie dobrze, pewnie będą szykany, ale wpadanie bomba na mostek kopie po jajcach zawsze :D

vojt3k - Pią 06 Maj, 2011

Cytat:
Automobilklub STOMIL w Dębicy serdecznie zaprasza w dniu 29 maja na Wyścig Samochodowy na górę Maga. Będzie to druga eliminacja Samochodowych Zawodów Klubowych 2011, która dzięki uprzejmości Pani Burmistrz Pilzna zostanie rozegrana na nowej drodze prowadzącej na górę Maga w gminie Pilzno.

Baza wyścigu zlokalizowana będzie przy drodze E-4 w Zajeździe Parkosz pomiędzy Dębicą a Pilznem. Wpisowe na zawody wynosi 50zł (w pierwszym terminie), a o przyjęciu zgłoszenia decydować będzie kolejność wpłat wpisowego. W ramach wpisowego przewidziany jest posiłek.

W dniu zawodów biuro wyścigu będzie czynne od godziny 8. O godzinie 9:30 odbędzie się przejazd zapoznawczy w kolumnie za organizatorem według numerów startowych. O 10 zaczynamy trzy przejazdy wyścigowe. Ponieważ chcielibyśmy zachować pobocza drogi w takim stanie jak obecnie, na czterech zakrętach po wewnętrznej stronie ustawione będą słupki lub opony uniemożliwiające cięcie. Potrącenie takiego ograniczenia będzie skutkowało nałożeniem kary 5 sekund za każdy słupek.

Do zobaczenia na trasie.

wiadomo coś na ten temat ? ; ))

speed555 - Pon 16 Maj, 2011

ja startuje:)
opublikowali onboard odcinka-bedzie grubo.
ostatnio u nich srednia predkosc zwyciezcy była 106 km/h tym razem mysle ze bedzie wiecej:D
spieszyc sie jak cos bo juz 70 zgłoszen jest.

http://akstomil.pl/news.php?id=215

Michał - Wto 17 Maj, 2011

ty to sobie chyba odcinki robisz w wawie :D starałem sie ciebie dogonić, ale ne dało rady . Cieniem cie goniłem :D :rotfl:
jarek-malopolska - Sob 21 Maj, 2011

był ktoś w Łapanowie?
qbus - Wto 24 Maj, 2011

Januszku i reszto ferajny, rallysprint w Raciechowicach jest jednak w sobote, zgloszenia mozna juz wysylac, formularz na www.mmotosport.pl 2 oesy po 2 razy w sumie 4 za 150 zeta. hawk.

i nie jątrz że Ci wczoraj namieszałem... nie wnikam w to

Janusz - Wto 24 Maj, 2011

qbus napisał/a:
i nie jątrz że Ci wczoraj namieszałem... nie wnikam w to

kuuurde, a juz się cieszyłem, bo mi bardziej leżał przyszły tydzień ;/

faldzip - Śro 25 Maj, 2011

Wybiera sie kto na druga runde Pucharu Toru Slomczyn? 4 czerwca ma byc:
http://www.ak-rzemieslnik...u_Slomczyn.html